אז מה היה לנו השבוע?

קחחחמפצע

טוב הנה קיצור שדומה ל-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מישהו מנחש? טוב שלא תהיו במתח אחרי כל המתח שנבנה פה בעקבות מכתבו של חשוד מאד אז הנה הפירוש: זה ראשי תיבות ל: קבלי חיזוק חיובי חזק מאד פרפר צהוב עשרים ופרפר באמת כל הכבוד על הכתיבה היוצרת את רואה זה דווקא טוב שלא נשארים בבית קפה אחרי ההרקדה (טוב איילת לא היתה) זה מביא ליצירה בתחומים אחרים הורה אילת

hadas74

New member
../images/Emo39.gifכל הכבוד פרפרית!!!../images/Emo24.gif

למען האמת , לאחרונה היה שקט רציני ממך , פתאום לא ראיתי את ההתערבות שלך בנושאים - ממש חשוד הדבר
בכל אופן , כל הכבוד לך
אין לי מילים
קבלי ח"ח

חשוד, חשוד מאוד

"לי זה נשמע כמו בדיחה "תמיד יש מישהו בבית" אומר הפרנואיד לסכיזופרן "אחד?" אמר הסכיזופרן "כמה כולם אני" מתוך שירה של יונה וולך (ובהקשר אחר) אכן היטבת להטמיע בכתיבתך, מעט "מכולם" הצלחת לבטא כתיבה עניינית, הומור וידע בכפיפה אחת. מהנה היה לראות את הפורום במתכונתו של "גשש-בלש בפעולה" כל הכבוד

פרפרית----אין עליך!!!!!../images/Emo13.gif)))

הסיכום שלך פשוט גאוני-כבר אמרתי, והזיהוי שלי??---------- נו טוב, הרבה דברים ניקראים אצלי שקופים לגמרי
)) (זה סתם אגו מנופח
) אבל זיהיתי אותך----- בינינו?---- לא חושבת שמישהו מלבדך יכול להוציא מסמך ברמה כזו
) טביעת האצבע שלך, ברורה מאד. (לא לקפוץ! כולם כאןגאונים,אבל ....
)

את גדולה ../images/Emo70.gif ../images/Emo106.gif

שמחתי לעזור, למרות שכמעט נרדמתי על המקלדת....

../images/Emo204.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

לכל המפרגנים והמפרגנות... האמת.. בסה"כ רציתי לקיים הבטחה שהבטחתי בעבר...
לתרום את חלקי במניין כותבי הסכמ"שים {מסורת שהחלה זמן לילה... למי שלא זוכר} ברגע שאתפנה מעט מעבודתי... ואמא שלי הייתה אומרת שאם הבטחתי - שומא עלי לעמוד במילתי ולקיים את ההבטחה...
שושי היקרה... כמובן שלא התעלמתי ממך... אך לו הייתי מזכירה את כל המגיבים, כפי שבאמת רציתי...הייתה מתקבלת תגובה באורך של סכמ"ש... ולא רציתי להלאותכם יותר מדי...
{אה.. וסוד בלב בהחלט יכול להיות סיבה טובה לריחוף...
} דודניתי היקרה והלבנה... התכוונת בטח לדודתי האהובה דודה פרפרומה {פרומה זה רק הניק שלה בפורום הדודות....
} ואני מקווה שהסכיזופרניה שלי הובנה... אז בת הדייג , את יכולה להיות רגועה - כ-ו-ו-ו-ל-ם ב-
.....
אוהבת והדס... חשדניות שכמותכן.... אתכן הייתי ממנה לגשש בלש בפעולה – פותר כל תעלומה... הייתן מה זה קרובות
הורה'לה.. אתה באמת מאמין שהייתי מסוגלת להשקעה רצינית כזו בלי לשבת קודם ולאגור כוחות על גרניטה פורצלן...
ושוב
ענקית לרויטל שבזכות הסיוע הלוגיסטי שלה הביאתני עד הלום...

../images/Emo204.gif ../images/Emo51.gif מיוחדת לחליליתה ../images/Emo13.gif)

מגיע לה.. אחרי הכל... היא היחידה שנסגרה לחלוטין.... אף התעקשה... {למרות שהיו עוד כמה קרובים מאוד - אך שמרו על אופציית מילוט נוספת...
} קשרת לי כאן
שגדולים עלי... אז הסירי דאגה מליחבך... אני לא קופצת...
) אבל חייבת לציין שהאינטואיציות שלך מדהימות אותי כלך פעם מחדש...

../images/Emo204.gif כן, יקירתי...

הייתה גרניטה פורצלן... למרות שלא היית.... יש עדים...
{אבל זה לא אומר שלא היית חסרה לנו...
} אז מה סגרנו... גרניטה פורצלן "היה" או "הייתה"....

hadas74

New member
../images/Emo39.gifפרפרית - את גדולה מהחיים!!!!!!

כל הכבוד

חשוד מאוד-מרתק ומלהיב מרנין וחביב.

לכתוב סיכום שבועי כפי שכתבה חשוד מאוד איננו דבר של מה בכך. אני מבחין בידע מעמיק,הומור,עדינות ,נרק בכתיבה ,וסגנון רך... יש לי חשודה מיידית!!! אשת אשכולות,רקדנית בחסד עליון,אוהבת את עולם הריקודים מזה שנים רבות. ההתעמקות וההשקעה בהודעותיה של החשוד המיידי גרמו לעונג . אותה דמות אשר כתבה את הסיכום השבועי,טוב יהיה אם תשאר אלמונית. כי הרי אז היא תהיה עטופה תמיד במעין הילה מסתורית משהוא... כבר היום היא מועורכת ואהודה... ובהודעה הבאה היא תהיה ממש אהובה... לא ירחק היום והיא תהיה נערצת. הודעות החשודה מחזירות את היצירתיות והעומק המחשבתי לפורום זה. ועל כך תבוא החשודה החביבה על הברכה. יש לי הרושם שאני יודע מי זו הדמות הציורית מאחורי המודעה.. אך לא אתרום לפזר את הערפל סביב דמותה..

../images/Emo204.gif וואו... ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo51.gif

גם לך, שביט.... אבל כבר פיזרתי את הילת המיסתורין מאחורי זהותי או זהותה של "חשוד מאוד"... {בתגובה עליה הגבת...
} {כך שלאור התישבחות ששיבחת את מחברת הסכמ"ש, נותר לי רק לקוות שאכן ניחשת נכון....
}

למעלה