גם סכמ"ש וגם חיד"ש..... ../images/Emo8.gif
ראשית, תודה לחברי הפורום על הפרגון והמחמאות.... לא פעם ולא פעמיים הסמקתי במבוכה...
במיוחד נעמו לי הסופרלטיבים שקשר לי אליק 31 "...גם ידע נרחב בנעשה סביב, וגם יכולת כתיבה.... כותבת מוכשרת... יכולה לגלוש לרוח שטותית...הידע הנרחב שלה, וכשרון הכתיבה..."
לך על שמבלי לדעת, השווית אותי לבכירי הכותבים בפורום....
ואגב, דני... הרעיון לבניית הסכמ"ש אמנם הועתק, אך מפורום אחר של
שאני מרבה לגלוש בו {וכמובן ביקשתי אף קיבלתי אישור להשתמש בפורמט וברעיון }... ו
לא מהפורום שלך - מהסיבה הפשוטה שאיני נכנסת אליו.... הכניסה הראשונה שלי הייתה מקישור שעדה קישרה לפורום שלנו.... ורק מכך למדתי שחשבת שהעתקתי ממך... הרעיון שעמד מאחורי פרסום הסכמ"ש בשם "בדוי" {ואם תרצו – pseudonym } היה, בין היתר, לראות כיצד אנו מקבלים, לפתע פתאום, כתיבה "רצינית" מחבר בלתי ידוע וחשוד מאוד...
{ובכך הפורום עמד בכבוד...
} אך בעיקר... עד כמה אנו מכירים ומזהים את הכותבים הוותיקים בפורום, על פי סגנון כתיבתם ואפיוני הכתיבה שלהם.... אמממ... וגם להכניס קצת.......
סיבה נוספת הייתה לבחון עד כמה הסכמ"שים באמת נקראים בתשומת לב – כי פוזרו בו רמזים לזהות הכותב/ת... {ראו את "אנשים טובים באמצע הדרך", לדוגמא, ... אני היחידה שמבקשת מדורית הסברים...
} – אז דודנית יקרה {פרפרים לבנים} מקווה שתוותרי לי על ה
- אין לי שום נטיות לפיצול אישיות....
כמו שנאמר, בתגובה שדיברה על "תיאורית הקונספירציה" – לכ"א מאיתנו יש את מאפייני הכתיבה שלו שהם "טביעות האצבע" שלו בתקשורת הוירטואלית שלנו... ולכן גם הקפדתי לשתול גם מאפיינים של חברים אחרים בפורום בהחלט על מנת לבלבל...
{ה < > של אוהבת, ה סמיילים המיוחדים של חלילית
) {שקצת התפקששו לי ובמקומם מופיע מלבן קטן}}... דבר אחד אני יכולה לומר... פרט לגולשת אינטואיטיבית אחת...{היא גם ידעה לזהות אותי אישית, בפעם הראשונה שנפגשנו – על סמך כתיבתי בפורום...
} ולמרות ששתלתי מספר רמזים בתוך הסכמ"ש אף אחד לא היה, ממש, סגור על הניחוש שלו.... נהניתי לקרוא את הניתוחים המעמיקים, ושיטות האלימינציה השונות בהן השתמשתם.... מי חוזר מאוחר מהאונ'.... מי רוקד באונ' {למה בעצם... מה הקשר?}, מי לא בארץ וכ'....
מיוחדת מגיעה למנהלת המקסימה שלנו, רויטל, על שנשארה לצידי בכוננות מחיקה בשעה ההזויה שבה פורסם הסכמ"ש כדי לבדוק אם אין תקלות הנובעות מאורך הקטעים.. ומהקישורים הנלווים... ואודה – היו לא מעט תקלות ורויטל עבדה קשה ומחקה... ומחקה... ומחקה... עד שעלינו על הבאגים ותיקנו אותם.... רויטל, קבלי ממני
ענק...
בכולופן, מקווה שנהניתם גם מהסכמ"ש וגם מהחיד"ש.....
) אוהבת אתכם..... . . . . . . . . . . . . . . .
צהוב20..... {חליליתה - כנראה שבאמת יש לך אינטואיציות מיוחדות...
... וגם כושר ניתוח ואבחון...
} ובמיוחד אהבתי את הנימוק "למה לא פרפר צהוב" של חברתי וידידתי הטובה... דר ליכטיג ברזוהר.....
{אבל היא לפחות ידעה לומר לי שזה מישהו שאוהב אותם.... ובזאת צדקה.......
}