אז מה היה לנו השבוע?

הדסה, פרטי נמקי והסבירי!

<לאיזה דודנים התכוונת בדיוק?>

hadas74

New member
../images/Emo39.gifמהאחות הבכירה עד הצאצאים

שזה כולל פרפר צהוב(הבכירה ביותר והחשודה ביותר ) , פרפר חופשי והאותך האח הצעיר ביותר(פרפר שקוף) וכן פרפרים לבנים .

משפחתי היקרה......../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif

מזמינה אתכם למפגש פיסגה
מי יציל את כבודנו
כולם חושדים בנו
היש דברים בגו
פרפרית יקרה, זאת לא בושה לסבול מפיצול אישיות, זה קורה במשפחות הטובות ביותר.........אחת מחברותייך בפורום היא
אמנם בתחום אחר, אבל אל תשכחי שיש לנו כאן את עזרא, אם הוא לא יוכל לפתור את בעיית הפיצול, לבטח יפנה אותך ל
כלשהו. פרפרית יקרה, כל המשפחה הכחישה, ורק את לא....

למה אני לא חושבת שזאת ../images/Emo204.gif ??

בעיקר בגלל סגנון הלינקים. היא בד"כ מקשרת למילה ולא לכתובת המלאה - דוגמא. ואם הצלחת לעבוד עלי...כל הכבוד!

דיאגנוזה בשלט רחוק ../images/Emo6.gif

למרות שיש אמת בדברייך
יקרה, זאת את או לא
המתח הורג אותנו

הורה אילת - הסברת יפה למה לא היית

מבטל ניחושים - אבל לא תרמת את הניחוש שלך. על מי אתה היית מהמר

ראשית חשוד הרשה/י

לי להתמוגג מנחת מקריאת הסכמ"ש והאמת שלא היה בכוונתי לכתוב במי אני חושד מכיוון שעצם ההנאה הצרופה מקריאת הקטע היא עצם הענין. שנית לגבי הפורום אזי מי שאינו מעונין לחשוף את עצמו - זכותו ולכן לא היה בכוונתי לנסות לנחש. יחד עם זאת מאחר ובאה בזאת בקשה ישירה ממך כל שנותר לי לנסות בשיטת האלימינציה אז ככה ברור שזה מישהו שרקד ורוקד הרבה באוניברסיטה בת"א מישהו שהוא ותיק בפורום זה צריך להיות מישהו שהוא ערני בלילה (גם אני כזה - אבל זה לא אני המחבר) או שהוא שוהה בחו"ל והשעות שלו הפוכות לאלו שלנו. כמובן שכל הרשימה שהועלתה כאן עלתה בדעתי : שרק,פרפר,איילת,רויטל,אוהבת,אור חדש וחלילית בהתחלה חשבתי שזה דר' ליכטיג הידוע שמשתמש במס' כינויים אך לאחר ההכחשה והמסע מלונדון וכן לאחר שרוב המועמדים הכחישו בתוקף אז ההימור שלי זה או פרפר צהוב שלא הכחישה באופן מפורש ואף שאלה שאלות שמראות על בקיאות בקטע שנרשם למעלה או דווקא הורה מיכל שלא הוזכרה והיא גם בעלת ידע נרחב בנושא הריקודים כמובן שיכולה להיות כאן קונספירציה הפוכה ע"י הכחשה מכוונת ואזי כל הימורי נועד לכשלון. אני מניח שלעולם לא נדע - ותאמינו לי שאני ישן עם זה טוב מאד זיכרו - מה שחשוב זה הקטע עצמו שרשום ומנוסח בצורה מצוינת ואני שמח שפורומינו מתברך בכותבים יצירתיים הורה אילת

זאת גם לא אני

אני בקושי מספיקה לקרוא את השירשורים באמצע השבוע, אז גם לכתוב כזה סכמ"ש??? אבל תודה על המחמאה

סוף סוף מישהו הציל את כבודי

בדיוק לפני כמה דקות אמרתי לרויטל במסנג'ר שמאד נעלבתי מזה שאף אחד לא חשד בי
בכל מקרה,לצערי הרב, לא ניחנתי בכשרון כתיבה כמו האחרים ברשימה שלך. אפילו את סיכום המסע שלנו,כנראה לא אכתוב הפעם, מקוצר זמן ומחוסר "ראש". יבורכו בעלי כשרון הכתיבה, תבורכנה המשוררות - שמעשירות את הפורום שלנו מדי יום ליכטיג

ניצנץ1

New member
סיון מטיילת לה בארה"ב

לא נראה לי שיש לה חשק וזמן לעשות סיכומים כאלה.. וזה מישהו שיש לו ידע רציני גם בריקודים ישנים. לא מתאים לרוקדת חדשה. משהו בסגנון של הורה מיכל או דב. אבל מיכל עסוקהבדרך כלל, שוב לא נראה לי שיש לה זמן לכתיבה שכזאת ..

גם סכמ"ש וגם חיד"ש..... ../images/Emo8.gif

ראשית, תודה לחברי הפורום על הפרגון והמחמאות.... לא פעם ולא פעמיים הסמקתי במבוכה...
במיוחד נעמו לי הסופרלטיבים שקשר לי אליק 31 "...גם ידע נרחב בנעשה סביב, וגם יכולת כתיבה.... כותבת מוכשרת... יכולה לגלוש לרוח שטותית...הידע הנרחב שלה, וכשרון הכתיבה..."
לך על שמבלי לדעת, השווית אותי לבכירי הכותבים בפורום....
ואגב, דני... הרעיון לבניית הסכמ"ש אמנם הועתק, אך מפורום אחר של
שאני מרבה לגלוש בו {וכמובן ביקשתי אף קיבלתי אישור להשתמש בפורמט וברעיון }... ולא מהפורום שלך - מהסיבה הפשוטה שאיני נכנסת אליו.... הכניסה הראשונה שלי הייתה מקישור שעדה קישרה לפורום שלנו.... ורק מכך למדתי שחשבת שהעתקתי ממך... הרעיון שעמד מאחורי פרסום הסכמ"ש בשם "בדוי" {ואם תרצו – pseudonym } היה, בין היתר, לראות כיצד אנו מקבלים, לפתע פתאום, כתיבה "רצינית" מחבר בלתי ידוע וחשוד מאוד...
{ובכך הפורום עמד בכבוד...
} אך בעיקר... עד כמה אנו מכירים ומזהים את הכותבים הוותיקים בפורום, על פי סגנון כתיבתם ואפיוני הכתיבה שלהם.... אמממ... וגם להכניס קצת.......
סיבה נוספת הייתה לבחון עד כמה הסכמ"שים באמת נקראים בתשומת לב – כי פוזרו בו רמזים לזהות הכותב/ת... {ראו את "אנשים טובים באמצע הדרך", לדוגמא, ... אני היחידה שמבקשת מדורית הסברים...
} – אז דודנית יקרה {פרפרים לבנים} מקווה שתוותרי לי על ה
- אין לי שום נטיות לפיצול אישיות....
כמו שנאמר, בתגובה שדיברה על "תיאורית הקונספירציה" – לכ"א מאיתנו יש את מאפייני הכתיבה שלו שהם "טביעות האצבע" שלו בתקשורת הוירטואלית שלנו... ולכן גם הקפדתי לשתול גם מאפיינים של חברים אחרים בפורום בהחלט על מנת לבלבל...
{ה < > של אוהבת, ה סמיילים המיוחדים של חלילית
) {שקצת התפקששו לי ובמקומם מופיע מלבן קטן}}... דבר אחד אני יכולה לומר... פרט לגולשת אינטואיטיבית אחת...{היא גם ידעה לזהות אותי אישית, בפעם הראשונה שנפגשנו – על סמך כתיבתי בפורום...
} ולמרות ששתלתי מספר רמזים בתוך הסכמ"ש אף אחד לא היה, ממש, סגור על הניחוש שלו.... נהניתי לקרוא את הניתוחים המעמיקים, ושיטות האלימינציה השונות בהן השתמשתם.... מי חוזר מאוחר מהאונ'.... מי רוקד באונ' {למה בעצם... מה הקשר?}, מי לא בארץ וכ'....
מיוחדת מגיעה למנהלת המקסימה שלנו, רויטל, על שנשארה לצידי בכוננות מחיקה בשעה ההזויה שבה פורסם הסכמ"ש כדי לבדוק אם אין תקלות הנובעות מאורך הקטעים.. ומהקישורים הנלווים... ואודה – היו לא מעט תקלות ורויטל עבדה קשה ומחקה... ומחקה... ומחקה... עד שעלינו על הבאגים ותיקנו אותם.... רויטל, קבלי ממני
ענק...
בכולופן, מקווה שנהניתם גם מהסכמ"ש וגם מהחיד"ש.....
) אוהבת אתכם..... . . . . . . . . . . . . . . .
צהוב20..... {חליליתה - כנראה שבאמת יש לך אינטואיציות מיוחדות...
... וגם כושר ניתוח ואבחון...
} ובמיוחד אהבתי את הנימוק "למה לא פרפר צהוב" של חברתי וידידתי הטובה... דר ליכטיג ברזוהר.....
{אבל היא לפחות ידעה לומר לי שזה מישהו שאוהב אותם.... ובזאת צדקה.......
}

איליטה

New member
היא גדולה, היא גדולה............/images/Emo140.gif

היא גדולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין כמוך!!!!!! כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שיחקת אותה BIG TIME !
אילה

לא פלא שדודה פרומה ../images/Emo204.gif

תמיד אמרה שאת גאוות המשפחה
לכבוד גדול יחשב לי, להיות חלק מהמשפחה
כל הכבוד

WOW כל הכבוד פרפריתה !

האמת חשדתי בך קצת<בעיקר כי מיהרת ל"האשים" אותי....> אבל סכמ"ש כתוב יפה ומאיר עינים שכזה אני לא בטוחה שהייתי יודעת לכתוב.. ושוב כל הכבוד!

למעלה