אז מה היה לנו השבוע?

חייבת תגובה נוספת לכזה סיכום שבועי

טוב.... אז עכשיו, לאחר שקראתי שוב את סיכום השבוע, אני רוצה להגיד ששפוט מדהים פתאום לראות כמה בעצם קרה במהלך שבוע אחד בפורום. בחיי שלא משעמם לנו פה..... אהבתי את רעיון וסגנון הסיכום השבועי, שילוב שמות ריקודים בהקשר לשרשורים שהיו לנו, שילוב המצב שלנו עם המלחמה בצפון..... רעיון גדול וביצוע נהדר מתובל בהומור. אהבתי במיוחד בסיכום את: הורה הרצל, ים של טעויות שאומנם היה מיותר לדעתי לעשות זאת דרך הפורום, אבל אכן כנראה מדובר באי הבנות ואם אחד היה קצת אומר מילה באותו זמן, הדברים אולי היו אחרת. מקווה שנוזא זה חתום עכשיו. למדי אותי, יום הולדת+אל תמהר (איך לא....), לאלף נמר+בים בם בום, טוב לה וגם רע+טוב שצלצלת הבוקר+דברי אלי, איך מבדיחה התפתח דיון..... היכן אהובי

ורק עוד דבר אחד -

כל הכבוד על ההשקעה
מי מסתתר מאחורי זה ???

הסכמ"ש - לדעתי, רעיון מצויין ממש!

זה יעיל לאנשים עסוקים, שאין להם זמן להתעדכן בכל יום, ומאפשר להיכנס לפורום רק פעם בשבוע....לקרוא את כל ה"חומר שנלמד בכתה" באותו שבוע. וכך, מגיעים לבחינה מוכנים ומעודכנים
. כמה טוב שיש בכתה כמה תלמידים חרוצים שמסכמים היטב את החומר

אם כך אז זה לא טוב ../images/Emo70.gif

אנו רוצים אתכם פה כל השבוע, משתתפים פעילים ותורמים.

אליק 31

New member
חשודים מיידיים: דב, זקנמוך.

הייתי מהמר על אחד משני אלה: יש להם גם ידע נרחב בנעשה סביב, וגם יכולת כתיבה. אבל פסלתי את האפשרויות האלה, כי לכותב/ת הסיקרטנימי נשמטה טעות אחת קטנה: היא כתבה במקום אחד בלשון נקבה: "מבינה", ולכן זו צריכה להיות היא. מי היא? זו לא בת הדייג, היא כותבת מוכשרת, אבל אינה יכולה לגלוש לרוח שטותית. אולי שוגי? אולי סיון 37? אולי רוח ים והוד גלים ( בגלל הידע הנרחב שלה, וכשרון הכתיבה)?

פעם הייתי נוהג

להכין עבודות בתיכון ובלימודים גבוהים והייתי שותל שם מידי פעם טעות קטנה לא רצינית ככה למורה/מרצה תמיד היה מה להגיד וכך קיוויתי שהוא לא יחפש טעויות גדולות יותר (טוב לא תמיד זה הצליח) זו שיטה ידועה של סטודנטים כך שהמילה שהתפלקה יכולה להיות שתולה לגבי מי הכותב/ כותבת אבל גם יכול להיות שלא זה אופיני אם מישהו רוצה להטעות בכוונה אז שותלים מילה כאילו בטעות ככה שזה יכול להיות זכר או נקבה ולא הייתי מבטל את כל הניחושים אה... מה זה המילה הזו - סיקרטנימי - זה מלשון סודיות ואנונימיות? אחלה מילה.

../images/Emo6.gifהורה, הסיבה טיפונת שונה...

אתה כותב: "והייתי שותל שם מידי פעם טעות קטנה לא רצינית ככה למורה/מרצה תמיד היה מה להגיד וכך קיוויתי שהוא לא יחפש טעויות גדולות יותר" יש מרצים, שמדלגים על פרקים שלמים במהלך קריאת העבודה, או גרוע מכך, מדלגים על כל העבודה. העיקר, שבסוף העבודה מופיע ציון (שגם להם לא ברור איך הגיעו אליו)... למעשה, "שתילת" מילים לא רולוונטיות/שגויות נועדה לוודא/לבדוק אם הם בכלל קראו (ואם בכלל הבינו
).

../images/Emo204.gif כלומר... האם ניתן להסיק מכאן

שתיאוריית הקונספירציה עובדת
ואגב, יש סטודנטים שמדגישים את משפטי המפתח של עבודתם.... כך שלמרצים יהיה קל ופשוט יותר להבין את עיקר העבודה.... המרצים בהחלט ממליצים על שיטה זו....

../images/Emo204.gif הועלו כאן השערות שונות...

לגבי האפשרות ל"שתילת" מידע מטעה בסכמ"ש על מנת לטשטש את עיקבות הכותב/ת האמיתי/ת..... שתילת מידע מוטעה ע"מ להטעות
תיאוריית הקונספירציה.... יתכן והמחבר/ת ביקש/ה לבחון עד כמה חברי הפורום מזהים את הסימנים המאפיינים כל כותב וכותב {מעין "טביעות האצבעות" של הכותבים הקבועים בפורום} ועד כמה יוכלו, עפ"י הסימנים האלו לנחש את השם של הכותב/ת האמיתי/ת.... לפי תיאוריית הקונספירציה... יתכן ו"חשוד מאוד" שתל/ה בסכמ"ש מאפיינים של כותבים שונים.... על מנת להקשות על הזיהוי...

ולא יעזור לך פרפרית../images/Emo13.gif)

התחושה שלי--שזו את
) למרות שאת לא זוכרת את שמות הריקודים שאת רוקדת, את בהחלט מכירה את שמות הריקודים הרבים
) הסיגנון, היכולת, השימוש המרובה בסמילים... אני מהמרת עליך........ בגלל שאני מכירה אותך. או לחילופין על דבקה רמות, בגלל שאני לא מכירה אותה
) וגם לה יכולת ברמה כזו.
) והיא כן מכירה שמות ריקודים
)

../images/Emo31.gifב-4:00 בבוקר? ממש לא.

חלילית, א. ב-4:00 בבוקר אין לי יכולות אפילו לקרוא את מה שכותבים בפורום (ובוודאי שלא לכתוב). ב. מעולם לא השתמשתי בפורום (ולא אשתמש) בניק אחר מלבד זה שכבר קיים מעל 3 שנים. ג. מעולם לא השתמשתי, ואפילו הערתי לחברי הפורום, שרושמים סוגריים כאלה: <> או- {}... בכל אופן, תודה על הניסיון להחמיא (אם היה ניסיון כזה).

hadas74

New member
../images/Emo39.gifחלילית - תומכת בדעתך../images/Emo45.gif

לדעתי זה אחד מדודני הפרפרים וממשפחתם
ובנוסף הייתי מכניסה את סיר למענך וזקנמוך לרשימת החשודים

הדס, מאחר ויש לך הכרות קרובה ../images/Emo13.gif)

עם סיר....יכול להיות שאת צודקת.... אבל אני דיי מקובעת על התחושה שלי שזו פרפרית. ומי שזה לא יהיה, זה פשוט קטע מוצלח. גאוני, מבחינת השימוש בשמות שירים והתאמתם לנושאים
))

hadas74

New member
../images/Emo39.gifאינני מכירה את סיר למענך

אך זהו ניחוש פרוע ,על סמך כתיבתו בפורום והכנת סכמ"ש בעבר הרחוק. גם אני הולכת על דודני הפרפרים -כחשודים ביותר.

למעלה