אז מה היה לנו השבוע?

אז יאללה - מתחילים בטוטו ניחושים ?

שלא תבינו לא נכון, אני נגד נסיון לזהות מי מסתתר מאחורי הכינויים בפורום. זה אמור להיות פורום אנונימי למי שמעוניין בכל, אך פה המקרה שונה, ואני מאמינה של "חשוד מאוד" לא תהיה בעיה להיחשף.

ההימור שלי../images/Emo27.gif

קסם חלילים

מי חוזר מהאוני' לפנות בוקר?

1. שרק 2. פרפר 3. רויטל 4. 5. 6. 7. הרגישו חופשי להוסיף. מכיוון שרויטל ופרפר הגיבו לשרשור, אני רוצה להניח שהן כנראה לא "חשוד מאוד"
במידה וזה כן אחת מהן
, יש פה מספיק
אשר יעזרו לטפל בבעיה
שרק, לעומת זאת לא הגיב.... מצד שני זה יכול להיות אחד מכותבי חו"ל............ ההימור שלי הוא שרק או הורה אילת (מהממ"ד) או מישהו מחו"ל....... תגידו שאני לא ספציפית

אף פעם לא השתמשתי בכינוי

אחר פרט לשרק... ואני לא מתכוון לעשות זאת גם בעתיד. בקיצור.. זה לא אני.

זה לא הורה אילת.

1. לא הסגנון שלו... 2. הוא לא מכיר את רוחות מלחמה 3. איך יכתוב כזנה סכמ"ש ארוך ולא יזכיר אותנו?? זה גם לא אני, כי היינו בלונדון ולא היה זמן לזה. הגענו הביתה...יש הרבה להשלים מהפורום.
דבר נחמד שהיה לנו בטיול ללונדון שעשינו בדרך חזרה. ראינו את המחזמר "WE WILL ROCK YOU" המבוסס כמובן על שירי להקת QUEEN - שכולנו, דרור, אני וכל הילדים מאד אוהבים. הרעיון הזכיר לי את הריקודומטרון של הורה אילת. ההצגה ממוקמת בשנת 2300 והדמויות המרכזיות הן כמה אנשים הזויים המנסים להמציא מוסיקה ומלים לשירים ממוחם הקודח ולא באמצעות מחשב, ולהשתמש בכלי נגינה אמיתיים שהם מייצרים מכל מיני אמצעים מאולתרים במקום מוסיקה ממוחשבת... דיברו שם גם על כך ששירים נמצאים במצעדי הפזמונים פחות זמן ממה שלוקח לשמע אותם... הצגה מעולה, היה נפלא להיות בהצגה שכול המשפחה נהנית מאותה מוסיקה.ולגלות שהבנים יודעים בעל פה כמעט את כל המילים. נתאושש קצת ונודה לכל אלו שברכו אותנו לקראת חזרתו לכאן, ואלי סכום קצר של הביקור. ביי בינתיים, אילת

../images/Emo204.gif אילת יקירתי.... הלו הוזכרתם.

לא רק הוזכרתם... אפילו הוקדשו לכבודכם שני ריקודים.... שמחתי לראות שהגעתם בשלום ולשמוע שנהנתם בלונדון.... מסתבר שהיא חיכתה לכם...

רחוק רחוק...רחוק קרוב

, כמובן שצחקתי....גם אנחנו מחכים כבר לעונה הבאה -ושמה בישראל "ושוב איתכם" תודה לחשוד מאד על סכמ"ש נהדר. אילת

hadas74

New member
../images/Emo39.gifאיילת -ברוך שובך לפורום../images/Emo24.gif

מחכה לראותך שנית בארצנו !!!!!!!!

מונל יקירי,חלילית לא מכירה שמות../images/Emo13.gif)

קראתי את השרשור, ונהניתי מהסיכום. ערוך וכתוב לתפארת עולם הריקוד ופורום רוקדים. ואם אני הייתי עורכת כזה סיכום מפואר ,מונל, הייתי מופיעה עם שמי, בגאוה
))

תודה לך חלילית קסומה על הפירגון...

האם ניתן להסיק מדברייך שהיית רוצה לראות סכמ"שים נוספים שכאלו בפורום?

ודאי,ככה אני אצליח לזכור שמות../images/Emo13.gif))

הרי ידוע, שהזיכרון שלנו בנוי על הקשרים
) התאים שלי זוכרים סיפורים
) אולי בעזרתך, בגלל הקישור לסיפורי הפורום, אני אזכור את שמות השירים. (עד היום, אני זוכרת שמות ריקודי זוגות לפי שמות בני הזוג שלמדתי איתם את הריקוד
))) וכך יש 20 ריקודי אבי, 30 ריקודי יוסי וכד'....
) ------------האם תעשי זאת רק בשבילי???
)חחחחחח))

אני חושבת שזו "אור חדש 2"

שסיפרה לא מזמן על בנה אשר הרכיב פאזל, ושר על הרצל.

למעלה