אז ככה :

dafi daf

New member
קח אותי לשם שולט!

ועננה של טיפקס
וואו.

הוד11

New member
אחחח עננה שיר גדול

ממליץ על כל האלבום האחרון בעשירון התחתון שם נמצא השיר

an li shem

New member
חיחיחיחיחי

חושב עלייה..של עידן יניב, הוא פשוט קליט בטירוף!!! מה עוד? מעוד? יש את כל הבקסטריט בויז שאני מתה שיש את זה באמטיוי או משהו פשוט מחזיר אותי אחורה וזה כיף!! וגם יש אחד של עמיר בן עיון שאני אוהבת..לא זוכרת איך קוראים לו

cold metal ass

New member
!!!!

נכון שכחתי מכול הבוי בנד , אין מה להגיד תמיד כיף לי לשמוע את פייב וספייס גירלס - תמיד !! זה מחזיר אותי לכיתה ו'

הוד11

New member
דווקא אותו ממש לא אהבתי

לטעמי גם אין לעידן יניב קול יפה.

everynormal

New member
יא אני לא מאמינה שאני אומרת את זה..

חושב עליה באמת שיר קצת טוב...... וגם השיר החדש של אוונסנס, הביצועים של ג'קו לגשם, הייתי בגן עדן ואני מאבד אותך מעולים!!! חוץ מזה, יש איזה שיר של איזה זמרת אחת שאני שונאת אבל השיר שלה ממש יפה קוראים לו SOS או משהו כזה לא זוכרת.... וכריסטינה אגילרה תותחית לדעתי יש לה קול ענק וג'סטין האלבום הראשון שלו ממש טוב אבל השיר החדש שלו דפוק רצח.... וזהו לבנתיים......

an li shem

New member
אוי השיר של אוונסנס באמת טוב

והזמרת הזאת זאת ריהנה משהו כזה וזה שיר כל כך מעצבן! לא יכולה לסבול אותו ונזכרתי בעוד שיר, יש איזה אחת ריג'ינה משהו שיר גלגלצי כזה שהקליפ שלו זה בחדר כזה של משבצות שחור לבן, אני אוהבת את השיר הזה!

cold metal ass

New member
הזמרת הזאת ..

נראה לי קוראים לה ריאנה , אז קיצר השיר החדש שלה שאני בטוחה שאתם מכירים .. אתם חייבים לקרוא את המילים שלו הבחורה הנעל הזאת לגמרי יצאה מפרופורציות בשיר הזה . היא אשכרה כתבה שיר שלם על כך שהיא לא רוצה לעזוב את החבר שלה כי זה יהרוס אותו .. יש לה שורה בשיר שאומרת משהו כמו " עדיף כבר שאני אתקע לו כדור בראש וזהו " מה לעזאזל נסגר איתך אחותי ?? צאי מזה !!! את לא שווה את זה !!! טוב זה היה סתם כי אני די שונאת את הילדה הזאת
וג'קו נהדר !! וקראתי בראיון שהוא אוהב את פרל , אליס , ופיית נו מור . אז ככה ששווה שאהבתי אותו כל העונה . ובקשר לג'סטין היה לו שיר סניוריטה שהיה חמוד מאוד

an li shem

New member
כן מילים דפוקות

פעם אחת היה אותו באמטיוי אז העברתי לויאייצ' 1 וגם היה אותו ואז שמעתי מהחדר שיש אותו ברדיו.! בו זמנית! מטורף..חח

everynormal

New member
ג'קו באמת חמוד

חבל שהוא כזה טיפש ולא יודע שיש דברים שפשוט לא אומרים...

אני גאה בכל מה שאני שומע, אבל כדי ל

א להרוס:. גרין דאי - להקה ענקית, ענקיייייייית. לבלינק 182 יש את הדיסק אנמה אוף דה סטייט, וזה דיסק בנזונה. מוקי D, אחד המלכים, גם הוא וגם הX שלו שבק ס' זה בעיקר דברים ישראליים, לעברי לידר יש כמה שירים שהם דווקא טובים, לדורבנים, למטרופולין.. אה, וגרסאות מטאל לשירים של אבבא - ענק!@ בכלל, קאברים לשירי פופ זה גאוני, יש לי קאבר ענק של wherever whenever וואטאוור של שאק(ק)ירה, קאבר ענק לשיר הזוכה של יוון באירווזיון 2005 ולla isla bonita של מדונה של כל מיני להקות, בכלל, אני חולה על קאברים לשירי פופ. ואין אפילו טעם לציין את הקאבר של צ'ילדרן לבריטני ספירס כי הוא מוכר..

הוד11

New member
נכון איך שכחתי את מוקי!!!!

שמע ישראל אחד הדיסקים הגדולים שנוצרו במדינה בשנים האחרונות.

an li shem

New member
או אה..

גריו דיי זה ממש בושה..חח אני לא סובלת אותם, בכלל את כל הסוג הזה של עלק רוק, אני מעדיפה כבר לשמוע בריטני ספירס.. ואגב שאקירה, שכחתי את מיי היפס דונט ליי!1 מממתתי על השיר הזה!עד שחרשו עליו ונמאס.. וגם איה קורם-יונתן שיפרא, שיר חמוד וכל האיתי וזה של קרן פלס גם חמודים

הוד11

New member
יונתן שפירא, זה דוחה!!!!!

כמות הפעמים ששמו את זה ברדיו, וואי יש לי בחילה קשה מהשיר הזה

למעלה