אז ככה :

cold metal ass

New member
אז ככה :

כחלק מהפרויקט שלי " בואו ונכיר יותר טוב את חברי הפורום " כול אחד ירשום פה שם של שיר שהוא אוהב לשמוע אבל הוא לא ממש גאה בזה .. לכולנו הרי יש את השדים הקטנים שמסתתרים להם בארון לא ? אז יאללה בואו נוציא אותם - אני מצפה לראות פה תשובות נוסח " החדש של פריס הילטון מכניס אותי למצב פאנקי "
מקווה לשיתוף פעולה

cold metal ass

New member
דברים שאתה שומע .

שירים שאתה אוהב , אבל לא גאה בזה , מין סטייה קטנה שלך .

הוד11

New member
שמעו

אני אוהב הרבה שירים מהרבה סוגים ואני ממש לא מתבייש בזה, אין שיר שאני שומע שאני מסתיר או משהו. אבל יש שירים שאולי בעיניכם יחשבו למביכים בחום של תל אביב של שרית חדד זה לדעתי שיר גאוני הביצוע של יהודה סעדו לשדות של אירוסים הוא יותר ממדהים בעיני. חלק מכם בטח לא רואים באור יפה את להקת טיפקס, אולי הלהקה האהובה עלי. ביג סיטי לייף ענק קח אותי לשם של שרון חזיז אחד האהובים עלי אממממ אני גם אוהב חלק מהשירים של עמיר בניון, חבר'ה הבנאדם יודע לכתוב, אין אפס. פעם חרשתי על שייגעצ ולינקין פארק היום אמנם אני כבר לא שומע אותם בכלל אבל לינקין פארק אני עדייןם חושב שהם עושים אחלה מוסיקה (הליריקה שווה לתחת) השיר הכי אהוב עלי במשך כמה שנים (עד כיתה ח') היה יעקב של ללדין. וזה הכל בקיצור

J92

New member
../images/Emo54.gifוואוו ואוו אווו!../images/Emo123.gif

כמה סודות אפלים נגלו פה על הכחול הקשוח שלנו. אתה חחחמוד.

cold metal ass

New member
...

יותתררר מיידדיי אינפורמצייההה
לא סתם סתם עמיר בניון מצוין ! וזהו , אין מה להגיד הוא כותב ושר כ"כ יפה ומרגש שלי הוא תמיד עושה את זה , שיר אחר שיר , אלבום אחר אלבום, וגם טיפקס אחלה יש להם שירים מצוינים , בידיוק היום שמעתי ברדיו בעבודה את פרח השכונות וצחקתי כי השיר הזה תמיד מצחיק אותי ואיזה אחד אומר לי מה את צוחקת מהשיר הזה , זה טיפקס ועלמה זאק . ואני כזה " אבל זה שיר מצחיק
"

הוד11

New member
ואם את רוצה עוד קצת אינפורמציה

הידסק הראשון של סאבלימינל ענק!!!!!!

I am Cornholio

New member
וולד איי לאייי???

וואי פלאשבק לספייסבולס!! אעעעעעע סרטי גאוני!! ככה זה שמל ברוקס מביים סרט

Shame in you

New member
../images/Emo45.gif בניון מלך

אז מה אם הוא שר במבטא וסגנון מזרחי? זה לא הופך אותו לפחות טוב.

brass monkey

New member
גם אני אהבתי טיפקס...

היו כמה שירים שלהם שאהבתי..... וואו זה היה לפני 6 שנים נראה לי...... אני לא זוכר את השמות של השירים.....

one pearl

New member
רד הוט צ`ילי פפרס- דני

נכון נכון...זו ממש לא בושה הרד הוט, אבל תודו שהשיר הזה זה 10 אחוז מקצב חמוד ו 90 אחוז קליפ?

one pearl

New member
אולי כבר

20 אחוז שיר (מקצב...) 80 אחוז קליפ... זה לא עושה את זה טוב יותר...אבל נכון שאתם פשוט אוהבים את זה?!

למעלה