אז ככה :

cold metal ass

New member
שיר כ"כ מטומטם !!!

"אמא לא הכירה את יונתן שפירא " וואי אחותי אחלה ליריקה !!

cold metal ass

New member
.....

יותר מידי מיינסטרים כול ה-שפירא-איתי -פלס-מסיקה-כורם-וואטאוור .. וגם כי כול היום אני שומעת "רדיו לב המדינה " בעבודה שזאת תחנה גרועה !! הפליליסט שלהם מוכרב מ14 שירים שהם כול הזמן חוזרים עליהם ובינהם כול הפלס והכורם והמסיקה הזה .. באיזה שהוא שלב שאתה שומע שיר שאתה לא ממש מחבב 90 פעם ביום , אתה מתחיל לשנוא אותו . זה בדוק !

Wine

New member
../images/Emo45.gif כל המסיקות נשמעות אותו דבר

פלא שאני כבר לא מסוגלת לשמוע גלגל"צ? מזל שיש פנדורה

izzys

New member
../images/Emo122.gif

שירי מיימון- כמה פעמים, לאן שלא תלכי, אהבה קטנה. הראל סקעת- ואת (באמת שיר נחמד) קרן פלס- אם אלה החיים. זה רק מכל השטויות האחרונות, אין לי כוח לחשוב על עוד סטיות כרגע.
מצטרפת להוד עם "בחום של ת"א" וכל הנוגע לעמיר בניון. ויש לי התקפות בריטני ספירס לפעמים, אני בחורה מותר לי!

Aline In Chains

New member
../images/Emo185.gifהממ...

האמת שאין, באמת. כאילו, אין מש'ו שאני שומעת ומסתירה את זה.. יעזור אם אני אגיד שפעם ממש אהבתי ביסודי את נטליה אוריירו?!

I am Cornholio

New member
><><><><><><><><><><><><><

פייב, היי פייב, ספייס גירלז ושירים של קטנטנות זה דברים שכיף לשמוע כדי להזכר בפעם
... מרגש... חוץ מזה, יש לי בפלייליסט את השיר של שאקירה וויקליף ג'אן. ויש לי גם מלא היפהופ של שנות ה-90, כמו קוליו, בייבי גאט באק, וורן ג'י, פוג'יס... ההיפ הופ של שנות ה-90 ומטה הוא איכות ומגניב... של היום זה חרא.

cold metal ass

New member
היפ הופ של שנות ה 90

זה אחלה דבר ! כ"כ הרבה שירים מפגרים ומגניבים בו זמנית . היום באמת אין שירים כאלה חוץ מאאוטקסט שה0ם הדבר הכי טוב שיש בהיפ הופ של היום .. אם אפשר לקרוא למוזיקה שהם עושים היפ הופ אני לא כ"כ מבינה בזה

nothingman1

New member
לא מתבייש בכלום... הרי את יודעת ש

"על טעם ועל ריח אין להתווכח"
עמיר בניון- שלכת, אחד השירים הישראליים האהובים עליי שימי תבורי- המון שירים, אני מת עליו!!! אלי לוזון- איזו מדינה שב"ק ס' (ככה כותבים את זה?)-נופל וקם מוקי- כולם מדברים על שלום+ אלוהים אמינם- די הרבה שירים... כריסטינה אגילרה- ביוטיפול (ועכשיו בלי דעות קדומות- אתם לא חושבים שהיא זמרת מעולה וזה שיר יפה?) ועכשיו תשכחו מכל מה שקראתם פה, אני חוזר להיות מטאליסט/גראנג'יסט קשוח פוף!!! שכחתם

SecondFace

New member
כריסטינה../images/Emo45.gif

יש לה יכולות קוליות מדהימות! ביוטפול,אינט נו אדר מאן,דה וויס וויטין..עע נוסטלגיה לא נורמלית! אגב נוסטלגיה השירים של המורדים וקטנטנות!! נשארו לי עוד דיסקים, הם שמורים בארון ולפעמים הם מחילטים לצאת מהארון בכל מיני התפרצויות נוסטלגיה שיש^^ אממ שירים נוספים.. "בחום של ת"א" שיר באמת נחמד,ובין כל הבלאגן,מילים יפות!! בעיקר"ואולי אותי אתה שומע והקול שלי בך נוגע ואולי זה רק עוד קצת, עוד רגע עד שתבחין בי, אני כאן ממזמן מזמן.. עד שתראה אותי בין כל הבלאגן..." בלה בלה.. וואי איזה ווידוי!
וכמובן! אבריל לאווין..משם זה התחיל.אני עדיין אוהבת חלק גדול מהשירים שלה
טוב די.

o0O0o

New member
יותר נכון יהיה לכתוב "אתם לא חושבים

שהיא זמרת יפה וזה שיר מעולה?" אז כן,.. היא זמרת יפה

דווקא לא כל כך,

אל תגיד שאתה מתכחש ליכולות הקוליות שלה! יש לה איזה שיר מזה יפה יאנג גירל דונט קריי.. הקליפ בשחור לבן והיא באיזה פיג'מה, שומעים שם שיש לה יכולות. חוץ מזה, אנחנו בפורום פרל ג'ם ודנים בכריסטינה ובריטני, אהמ.. מעניין

SecondFace

New member
קוראים לשיר דה וויס וויטין

זה מה שאני זוכרת אבל יש מצב אני טועה.. ובהחלט שיר יפה..לא הייתי מתנגדת לפיג'מה כזו
חח

למעלה