אז ככה :

an li shem

New member
אמרתי, יש יוצאי דופן

יש גם את גאנז ועוד אבל הרוב זה בעעעע

On23

New member
אני מתכוון...

למוזיקת הפופ/דיסקו של ה-80.לדוגמא: SWEET DREAMS ETERNAL FLAME(אני אוהב גם את הקאבר של האטומיק קיטן).

I am Cornholio

New member
אנני לנוקס../images/Emo99.gif*סגידה*

היא שרה כל כך יפה בפסקול של שר הטבעות

SecondFace

New member
נזכרתי בעוד!!

יש כמה שירים של קלי קלארקסון.. WALK AWAY מתה על הקצב של השיר הזה!!בהתחלה.. ו-I HATE MYSELF FOR LOSING YOU חח יש כמה כאלה..:] וטוב יש גם ארקדי דוכין יש לו כמה שירים מדהימים!ממש! "מרוב אהבתי","היא לא דומה"..אוי אני חייבת להקליט את זה! זהו.

Jagged chaos

New member
אני בנזו$ה אם אף אחד לא שומע בסתר

את Solid Harmonie - I'll be there for you.... (i'll be there for you i swear anytime you want me i'll be there time and time again or until you understand...)...

On23

New member
אני חרשתי עליו בעבר

אבל הוא נמאס עליי באיזשהו שלב

megadeth3

New member
טוב... אז גם אני רוצה להתוודות

אני שומע שופן בזמני הפנוי. ויש לי דיסק של מוסיקה קלאסית רומנטית.

brass monkey

New member
יש-לי יש-לי יש-לי!!!

אני לא מתבייש בזה, אבל זה שונה קצת מהרוק... פיל קולינס!! (לא בתקופה האחרונה שהוא כבר פחות טוב...אלא התקופה הישנה) הוא תמיד ריגש אותי... והתקופה שלו בתור זמר יחיד ולא בלהקה נחשבת יותר כפופ - לא? (למרות שאני גם אוהב את תקופת הלהקה, אבל זה היה נחשב רוק...)

I am Cornholio

New member
פיל קולינס!?!? זה כל כך לא בושה!!!

הוא זמר מדהים עם קול מדהים והוא גאון!!!

dafi daf

New member
השיר של פריס הילטון שולט../images/Emo7.gif

טוב לי יש המון סטיות
יש מוזיקה שנגיד אני אוהבת או אוהבת את הזמר אבל אני לא אשמע אותה בזמן הפנוי שלי,כמו בריטני [Toxic
] וגם רוני^^ [אדוני
] (ותחסכו ממני את כל הבולשיט של "הם לא זמרות אמיתיות" וכל החרא הזה כי זה יתפתח פה לדיון מפלצתי.) אממ בכלל,השיר הכי אהוב עלי הוא סוג של טראנס: Born slippy-Underworld אני ממש אוהבת את my humps של בלאק אייד פיז,את big citi life של מטאפיקס ואת Whered you go של פורט מינור. מבחינת טראנסים אז סקאזי וכמובן אינפקטד... ובקיצור,זה ממש טעימה קטנה^^

למעלה