אז ככה :

המ טוב..

חח מצחיק השיר של פריס הילטון באמת חמוד יחסית לשיר פופ, אבל אני לא מעבירה ערוץ שמשדרים אותו רק כי היא כוסית. בעיקר כל מה שמזכיר לי תעבר, בריטני, היי פייב, ספייס גירלז עם השיר היפה הזה פוראבר נראה לי קוראים לו(בקליפ הם פיות) ועוד כל מיני שירי פופ. שירים מזרחיים כמו של אייל גולן(בשכונה הישנה שגרתי בה כל הזמן היו חורשים על השירים שלו בפול ווליום..) יש את צאי לחלון שאני זוכרת שביסודי היינו שרים אותו בכיתה, ואת השיר הזה "אמרת שהגשם ישטוף תדמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות ממשיכות.." שכחתי איך קוראים לו, גשם של אלי לוזון, ניצחת איתו הכול של עמיר בניון, ועוד כמה. גם השירים של קטנטנות שהייתי חולה על הסדרה הזאת. ושירים חסידיים, שיר למעלות, כאייל תערוג, רחם, יתגדל ויתקדש, כל מיני כאלה שיש באיזה דיסק של אחי, וגם כאלה חסידיים אבל עם קצב, שאני זוכרת שהיינו רוקדות איתם ומתפרעות באולפנא..|מסמיקה|

Wine

New member
מה יש להתביש בעמיר בניון?

יוצר מדהים, מקורי ומבצע מצוין! בכלל לא פאדיחה לאהוב אותו! אם כבר פאדיחה מי שיגיד שאוהב את יהודה סעדו.... אני לא מתבישת בשום דבר שאני אוהבת. זה הטעם שלי וזהו. אין לי פאדיחות לדווח עליהן.

הוד11

New member
שם דבר שאתה שומע זה לא פאדיחה

הפאדיחה זה עם אתה מתבייש באמן שאתה שומע ואם תסתכלי למעלה תראי שגם אני כתבתי שאני שמוע עמיר בניון ולדעתי הוא יוצר מעולה.

cold metal ass

New member
נכון - הוא אחלה יוצר

והוא לגמרי שונה מכול שאר הזמרים שיש לנו פה בארץ .

הוד11

New member
שונה מאוד לטובה

לא מנסה למכור הרבה או להתחבב על גלגל"צ. עושה את המוזיקה שלו בלי מסחור ויחסי ציבור מסביב. ותבינו זה אמור ליהיות נורמלי, עצוב שהוא יוצא דופן מהזמרים בארץ

לא פאדיחה ולא מתביישת.

גם באחרים לא, אם אנשים באמת היו מתביישים במה שהם שומעים אז הם לא היו כותבים את זה פה.. אנשים כתבו זמרים או שירים שהם יוצאי דופן יחסית לטעם המוזיקלי הרגיל שלהם.

izzys

New member
../images/Emo6.gif

o0O0o

New member
מממ

יש להיטים קליטים כאלו שיוצא לי לשמוע ברדיו (כגון יונתן שפירא, חושב עליה), ווואלה, אני לא סובל, אפילו נהנה. ואני לא מתבייש בזה, כי הם שירים טובים.אפילו שהם לא פרל ג'אם. (יונתן שפירא דומה קצת לג'רמי אבל.. סתאם!!)

an li shem

New member
מה רע בה?

איככככס, שנות ה-80 עושות לי בחילה..יש יוצאי דופן אבל איייייייייייכככ

למעלה