אז ככה...

ענבר ../images/Emo140.gif

מעולם לא קניתי אצל גל שום חזיה כי לא ניחנתי בגודל המתאים. אבל, ויש כאן אבל גדול, גל היא בחורה מקסימה, נעימה, חברותית והעיקר, לכל מי שכן רוצה לקנות ממנה, נעימה ולא מעיקה. גם אם את רק ,'בודקת' את הסחורה, תמיד תקבלי חיוך וגם חיבוק. לי זה מספיק. ועוד דבר, קניתי כבר חזיות לרוב במחירים גבוהים גם לגודל שלי, והברזל תמיד יוצא אחרי כמה כביסות. למה להשתלח? למה לריב? נ.ב. אחרון, אין לי שום אחוזים מ'עושרה' הגדול של גל ולכן אני אהיה אובייקטיבית לחלוטין כשאומר שיש לה דברים מדהימים בעיני. אבל על טעם ועל ריח....

ענבר 23

New member
את החלומות שלך תגשימי כדת וכדין

אנשים שמקימים עסקים משלמים הון תועפות על פרסום העסק שלהם, ואת מנצלת את הפורום הזה לחסוך כסף. גם לי יש הרבה חלומות ואפילו כשרונות. האם פעם אחת שמעת כאן על זה שאני מוכרת אומנויות שאני עושה?? ובכן, לא שמעת, כי אני יודעת את הגבולות שלי לעומתך. ומשלמת כסף על פרסום.

ענבר 23

New member
יש לך הרבה מה ללמוד ולהתבגר

אין לך מושג כמה פידבקים ותודות אני מקבלת למייל מאז שכתבתי את דבריי. תתעוררי ותפסיקי כבר להתנהג כמו ילדה לא בוגרת זה פורום שמדבר על נושא מסויים ולא עלייך-דיי כבר

ענבר 23

New member
תמשיכי לחכות...

דעתם היא שלהם והם זכאים לה. אל תמשיכי לחכות למועדון המעריצות.... אולי נתקדם כבר הלאה ונעזוב את הנושא הזה?? אין לך מה לחדש לי ואני לא מעוניינת לתת לך עוד פרסום ובמה! כשתרוויחי את זה, אני אודיע לך רשמית !

silvey

New member
מוכרחה להתערב ולספר שלמרות ש...

גל-"מאדאם פומפדור" היתה פעילה מאוד בעבר הלא רחוק בפורום והפיחה בו רוח-חיים לא היכרתי אותה אישית עד לאותו באזאר של ניקול-ניקול בכפר שמריהו. באתי עם אחותי שמידתה בבגדים היא 38-40 וגם בשבילה מצאה גל חזיות מתאימות. למרות שבפורום גל היתה תמיד טיפוס בולט מאוד ובעלת לשון מפולפלת...התגלתה בפניי בחורה סימפטית ושקטה ומוכרת שלא מנסה "לדחוף" בכל מחיר סחורה ללקוחות פוטנציאליים. מדדנו בסבלנות וללא הגבלה כמה עשרות חזיות ולבסוף יצאנו ברכוש גדול כשהמחיר נע מ-120 שקלים שזה מחיר מ צ ח י ק לחזיות תחרה. אפילו קיבלנו קבלה שעליה היא משלמת, כמובן, גם מע"מ ומס הכנסה. למותר לציין שמאז לא נפגשתי עם גל. אני מקווה שהודעתי תחתום את השרשור הלא נעים הזה.

ענבר 23

New member
ולסיום השרשור:

סילבי, כמובן שגל תהיה נחמדה אליך ואל אחותך - שילמת לה כסף. אני וחברותי מצאנו כי המחירים יקרים מידי ואינם תואמים את איכות הבד וזאת בניגוד לחזיות של טריומף שעולות 120 ש"ח, אך מחזיקות למשך זמן ארוך יותר ויפות יותר. אנו מעדיפות להשקיע את אותו סכום או אפילו מעט יותר בשביל חזייה סוג א'. כשיצאנו מהבאזר מבלי שקנינו דבר, גל התעקשה למכור לנו וניסתה לשכנע אותנו לנסות דגמים אחרים. בוא נסיים את השרשור הזה בכך שלכל אחת מאיתנו יש את הזכות לבחור כיצד, איך ואיפה להוציא את כספה וכל אדם במדינה דמוקרטית זכאי לדעה פרטית שלו, וזאת דעתי על מאדאם פומפידור.

madam pompadour

New member
במילה אחת: ../images/Emo124.gif

Bulshit.... ומכי שמכירה אותי יודעת היטב... נורא נורא מעניין ואולי תאירי את עיניי: אם את מכירה אותי אישית, את וודאי יודעת שאני לא בוטה וחצופה (העונג - כולו שלך). אם את מכירה אותי אישית, הכיצד הגעת לרמת מחירים מצוצה מן האצבע (שלא לומר ממקום אחר..וכן-בהחלט בוטות והיא כולה שלי - במקרה הזה). אם אני בוטה, חצופה ויקרנית, כדברייך, מדוע טרחת "לסנגר" עליי בפניי אחרות - למיטב זכרוני, לא מיניתי אותך לתפקיד..את הרי טוענת ששל טריומף זול יותר וששלי - לא, שלא לדבר על מתפוררות (כן, את יודעת - גם אני אם לא אכבס אותן הן גם יתפוררו...) אם הן מתפוררות כדברייך ולא איכותיות, מדוע טרחת להחמיא להן בהודעתף הראשונה? (אחד בפה ואחד בלב?! שאלה רטורית...) I rest my case, Your Honour

morancho1

New member
מאדם- את חתיכת חוצפנית

אני צופה נאמנה בכל מה שנכתב כאן. ועכשיו גם לי יש מה לומר. מאדאם, אני רוצה להגיד לך שאת מתנהגת כבחורה זולה ותת רמה. אני רוצה כבר הרבה זמן להגיד לך שזה לא הומור, זו כבר זנות אני, כן, גם אני פגשתי אותך ואני יכולה להגיד שבפעם היחידה שראיתי אותך, מצאתי את כל החזה שלך בחוץ-ממש עד הפטמה ואת נותנת לענבר הרצאות? וכן-את בוטה וכן-האיכות של פריטייך יקרה לכיסים מסויימים תרגעי, כי את ממש עברת כאן כל גבול. הפרסום הרע הזה עולה לך ביותר ואני מבטיחה לך שאם לא תפסיקי אם הרמת הנחותה הזו שלך, זה ייעלה לך ביוקר- תראי איך את נראית בעיניי אחרים. ממש מתחת לכל ביקורת-בושה !

madam pompadour

New member
ועל זה אמרו חז"ל...../images/Emo132.gif

"פיטמות לגבות"

orlu

New member
הלו הלו בנות לא היסחףףףףף.זה באמת

מקבל אופי אישי ועל כך שוב אומר כי הויכוח אמור להיתנהל בינכן במסר פרטי אם ביכלל. אני את מדאםםםםםם מאוד מאוד מחבבת ,בעיקר כפי שציינתי מחוש ההומור......למרות שלא פגשתי בך מדאם יקירה כשהתעניינתי ענית לי במסר בכינות ורצינות ראוייה לציון. באופן אישי לא הזמנתי פגישה איתך משום שלא תאמו המידות את מרכולתי ולא רציתי להטרידך לחינם....מתוך מחשבה שעבודתך לא קלה ולמען הסקרנות שלי לא אטלטל אותך בכבישים כמובן ,,אני חושבת שאם מזמינים הביתה קוסמטיקאית או מוכרת חזיות לחלופין הנימוס מחייב קניה קטנטנה לפחות. עינבר התמונות ששלחת מהחולצות שקנית יפות המשיכי לירכוש מוצרים יפים צלמי אותם העבירי לנו לאורר את עניינו.
יאללה ביי

../images/Emo41.gifהודעה בשם דרים../images/Emo41.gif

מקווה שההודעה הזאת תחתום את הריב הלא נעים הזה. לכל ויכוח, לגיטימי ככל שיהיה, יש מקום במסרים אישיים ולא מעל גבי הפורום. בואו נתעסק העיקר במקום בתפל כשלכל אחת דיעה משלה.

ענבר 23

New member
ובזו הסתיימה ההתכתבות !!

אני מודה שכל חברות הפורום על ההתכתבות הנהדרת ועל התמיכה (בשני הצדדים) MORANCHO1- את סיכמת את הדברים שלי ואין מה להוסיף מבחינתי. מאדאם- בואי נסכם לשמור מרחק אחת מהשנייה ונסכים מראש שלא נחליף ביננו יותר מילים/התכתבויות. לדעתי זו פשרה שטובה לשתינו. לך אין רצון לשוחח איתי וגם לי אין איתך- ובטח שזה לא נחלת הכלל. לילך, הינה עשינו בשבילך את ההפרדה

DREAM111

New member
ממש עצוב לקרוא את השרשור הזה.

התלבטתי רבות אם למחוק את הדברים או לא אבל משום שכבר אני מניחה שכל דיכפין קרא את אשר כתבתן אני כבר משאירה אבל מבקשת לפסים סליחה על הביטוי גועלים כאלה לא להגיע יותר כי זה לא יאושר בפורום. מצטערת מאוד על דבריה של morancho1 שכן אני אומרת בגלוי הופיעה כך פתאום בפורום (בכל אופן בשם הזה) ויש לה מה לומר. (אני סולדת מצביעות לא אוהבת פרחים שמופיעים פתאום עם תחילת הגשם). מאוד מצער אותי התקיפה הזו. דעתה של כל אחת מכובדת וזו לא דרך מכובדת לכתוב בפורום. אני חושבת שכל אחת חושבת על כל דבר בדרכה היא וכל אחת פגשה מישהו בחייו שרואה אותו אחרת מהשני, בכל מקרה יש לכבד את הדברים לשני הצדדים. אני מאוד מקווה שהודעות מסוג זה לא תחזורנה על עצמן. לגבי נושא הפרסום. אין מה לעשות הפורום שלנו הוא פורום שכל הזמן מפרסם אנחנו כל הזמן משתמשות בשמות של חנויות רשתות ושווקים שמוכרים בגדים/לבנים/הנעלה במידות שלנו כך שאין פסול בפרסום של גל, פרטיה כמו כל מקום אחר שמוכר לנו מפורסם בטאגליינס במאמרים ובכל מה שקשור לפורום שלנו. מקווה שנחזור לשיגרה הנינוחה ונסכם את העניין בדרך מכובדת.

תגובה קצרצרה ואחרונה

רציתי לומר שאני כן מרוכשות החזיות של המאדאם ואני כן מרוצה ואפילו מאוד אחרי שקניתי אצל המאדאם קניתי חזיה באחת מהרשתות שעלתה לי כמעט כפליים (ואגב לה כן יצאו הברזלים) אני מאוד מרוצה מהחזיה מאוד אוהבת אותה חושבת שהיא יפיפה מדהימה על הגוף ואם אני לא טועה העלתי תמונה שלה אני אלך לחפש לי להת בנתיים תודה גל על החזהיה האהובה ואני אשמח לקנות בעוד צבע

morancho1

New member
מקבלת את דברייך

איני מבינה את הרמיזה לדברייך שאני צבועה או משהו כזה או אחר. לדעתי מעט עברת את הגבול... אני מתעניינת בפורום שלכן כבר הרבה הרבה זמן כאישה שהייתה פעם רזה ועלתה מעט במשקל. אני מקבלת את דברייך ורואה אותם ברוח טובה בסה"כ, כי אני חושבת שהפורום הוא לא המקום להתווכח על דברים אישיים. דבר אחרון, ניקול שגם מוכרת כאן, יודעת לקבל ביקורת מכל סוג ועל כך היא ראוייה להערכה-אני חושבת שהיא יודעת לתפוס מרחק בריא-בדיוק כמו שהיא עשתה בהתכתבות המגוחכת של 2 הנשים היקרות

למעלה