אז ככה...

Lylyana

New member
../images/Emo41.gifחלוקים!!!!../images/Emo41.gif

אחותי,רק במשביר!מגוון עצום של מידות וצבעים אבל לא זול. יש שם דברים איכותיים אז אני לא מאמינה שתמצאי משהו בפחות ממאה שקל.

DREAM111

New member
אצל המאדאם כמובן

יש לה בכלל דברים יפיפיים להלבשה תחתונה ובמחירים לא יקרים. אני עוד מעט שוב יהנה לי מהבגד המדהים שקניתי אצל המאדאם לפני שנה יאללה שיהיה כבר קריר כדי להשתחל פנימה.

ענבר 23

New member
אמממ,

למאדאם יש דברים באמת יפים, אבל המחירים אסטרונומים בשביל מוצרים שהם לא של איזו חברה מוכרת. אני יודעת שזה יחסית זול אולי למי שרגילה לשלם 300 ש"ח עבור חזייה וכו, אבל החזיות לטעמי יקרות מדיי למרות שהן יפות.

DREAM111

New member
100-180 ש"ח לחזיה זה יקר../images/Emo35.gif

אני באמת רגילה לכל חזיה שלי לשלם 300 ש"ח כי זה מה שאני מוצאת שנוחה ובלי ברזלים אבל הייתי שמחה לקנות יותר במחירים הנוחים הללו.

madam pompadour

New member
הפעם הייתי חייבת להגיב...../images/Emo24.gif

זאת כבר הפעם השנייה שאת משתלחת במחירי "מרקיעי השחקים" והאסטרונומיים כדברייך וסייג לחכמה - במקרה הזה - הוא כנראה לא ממש בשתיקה אילו באמת היית מכירה את המוצרים שלי ומה שאני משווקת, היית יודעת שאף פריט לא עולה ולא עלה על 200 ש"ח, לרבות חזיות אקסולסיביות, איכותיות במידות גדולות, אפילו גדולות מאוד וחלוקי בית יפייפים. אבל העיקר - לדבר...

madam pompadour

New member
ותרשי לי לחדד...../images/Emo132.gif

ורק ע"מ לחדד את הדברים... חוגי הבית שאני עורכת כשמם כן הם...אני!!! מגיעה לבית הלקוחה וישנם אלמנטים שלא נראים כ"כ ברורים,אבל בחישוב עסקי הם קובעים אז בואי ואסבר לך את האוזן.. בחוג הבית הלקוחה לא צריכה להגיע אליי..במילים אחרות היא אינה צריכה לבזבז את כספה על אוטובוסים, מוניות, דלק (אם יש לה אוטו),חניון, בייביסיטר (אם יש ילדים) וכד':כספים לא מעטים שנלווים כאשר את הולכת לחנות מן המניין. (אני כבר לא מזכירה בכלל את עלויות היבוא הפנומנליות שגם אותן אני סופגת). ועדיין המחירים נשארים כמות שהם - מגוכחים להחריד..למה?! שריטה אישית שלי..אולי משום שאני חושבת שלאישה מלאה יש את מלוא הזכות להתלבש ולהרגיש נחשקת לא פחות מאחרות ובשביל זה היא לא צריכה לפשוט את עורה ואת כיסה... קחי בחשבון שהגעתי עד איזורים מרוחקים אפילו מרוחקים מאוד. לא אגיד לך שאני עושה את מה שאני עושה לשם שמיים..בוודאי שלא..אבל הרווח האמיתי שלי הוא בחיוך של מישהי שמצאה את מבוקשה. אני בטוחה שאת (ולא רק) לא לקחת בחשבון את האלמנטים "הפשוטים" הללו ועם זאת הכ"כ מכריעים...הרי כשהולכים לחנות, לוקחים אותם כמובן מאליו... פשוט שתביני - כאשר את כותבת מידע לא מבוסס ולא נכון (מי שרגילה לשלם 300 ש"ח לחזייה לרמוז שזוהי רמת המחירים שלי) על מוצר שאני משווקת, את פוגעת לא רק בי ובפרנסתי, אלא גם בכאלו שחושבות לפנות אליי, רואות את תגובתך - נמנעות מליצור איתי קשר והולכות לחנות שם הן מוציאות פי שניים על מוצר איכות בחצי ממה שאני משווקת. ותודה על המחמאחה - גם אני חושבת שהחזיות מדהימות.

orlu

New member
מדאםםםםםםםםם יקירה למרות

היותך חביבה עלי בכושר הכתיבה שלך וכניראה המכירה. ואני מקבלת את תחושותייך על הכתוב בתגובתך.......... אינני מכירה אותך וגם לא קניתי מימך מאומה, לדעתי התגובה שלך חריפה מדיי על אחת כמה וכמה כשהיא בפורום שאם אינני טועה חלים עליו חוקים מאוד ברורים של איסור פרסום וסחר ,,חוקי פורום זכותה של הגברת להגיב למחיר כפי שהגיבה והיה ראוי שאת כעסך עד כמה שלא יהייה צודק או לא, תפני אליה במסר אישי. ותשמחי עם חברותייך כאן שפונות אלייך מגנות עלייך ואוהבות אותך זאת אני מבינה משיטוט בפורום מדיי פעם ולא ככותבת קבועה בהצלחה לכולן

madam pompadour

New member
עם כל הכבוד...../images/Emo9.gif

ויש כבוד.. אילו חוקי פורום בדיוק הפרתי?! הפרטים שלי מצויים קבל עם ועדה בטאג ליינס..לא הסתרתי מאום מעולם (גם אילו רציתי, לא הייתי יכולה
) והם נעשים בידיעה מלאה. לא אמרתי שזו לא זכותה החוקתית להגיב, אדרבא, מצד שני - זו זכותי גם זכותי להגיב כך, במיוחד כאשר המידע לא נכון, לא מבוסס ופוגע. אם הדברים היו חריפים מידי או לא - כל אחת תחליט לגופו של עניין. זו כבר הפעם השנייה (בפעם הראשונה החלקתי) שהיא מציינת את נושא המחיר כאשר הוא רחוק להפליא מן האמת. אם היא בוחרת להגיב מעל דפי הפורום - יש לי הזכות המלאה להשיב. תקני אותי אם אני טועה...

orlu

New member
מדאםם יקרתי חיבה יתרה לי אלייך

לעבודתך לחוש ההומור שלך וביכלל.........לצערי לחזיותייך עדיין לא לא יצא לי לרכוש אבל בפורומים למייטב ידעתי יש כלל שאסור לפרסם או לסחור מנהלת הפורום תעיד על כך טוב ממני זה לא מעניין אותי ואינני רוצה לפגוע בפרנסתך חלילה. פשוט נסיתי לשים עצמי במקום הכותבת וזו הייתה תחושבתי ולכן הבעתי אותה

orlu

New member
חוץ מזה אולי גם היא רוצה

למכור לנו את סחורתה???????? סתאם

madam pompadour

New member
קבלי ח"ח עצבני...../images/Emo24.gif

תודה על המחמאות...בנוגע למנהלת הפורום - אין לי אלא להוריד בפניה את הכובע (ולאכול אותו).וכל מילה מיותרת. אני מבינה היטב את נק' השקפתך - מבינה מאוד, אבל נסי להבין את שלי... "מאדאם פומפדור" היא לא קוריוז אלא חלום ישן נושן שלי..חלום שאני נושאת הרבה שנים..חלום שהקמתי במו ידיי... חלום שמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד קשה להחזיק בו במיוחד היום ומיוחד כשאין תמיכה פיננסית...הוצאתי הון עתק ואני עדיין לא מוכנה לוותר עליו.. יש שיגידו טיפשה ויש שיגדו מטומטמת ויש כאלו שגם יקלעו
...בערך 20 פעם ביום עוברת לי המחשבה בראש "למה לי" "למה לא להעלות את המחיר" למה כאב הראש" "אולי אני אעשה בכסף משהו אחר" (שאיבת שומן
לדוגמא)..ועדיין אני לא מוותרת כי זה חלום ולא מוותרים עליו בכזאת קלות.. ואז אני רואה הודעה כדגומת הודעתה של ענבר ומה אני אגיד לך?! בעצם אמרתי כבר.....

ענבר 23

New member
מי את חושבת שאת ?!!

תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב....רצית...והנה קיבלת.... זוהי זכותי המלאה!!!! לומר את דעתי על המחירים שלך. הם יקרים ואפילו מאוד בשביל הסחורה שאת מוכרת. ואת יודעת מה? פגשתי אותך. את אדם בוטא מאוד וחצוף. אם לא הייתי מכירה אותך אישית, לא הייתי אומרת את זה. ביום שפגשתי אותך פשוט הייתי בהלם. הייתי הרבה זמן באזור שלך ואני יכולה לספר לך שהנשים שהיו בסיביבתי אמרו שהסחורה שלך לא טובה ואפילו יקרה. הן אמרו זאת מאחוריי גבך מנסיונן הרע לצערן. ואני? אני ריחמתי עלייך והשתקתי אותן מאחר וזו הייתה התנהגות לדעתי שלא לעניין. את יודעת מה? טעות שלי על כל רגע שהגנתי עלייך. גם מנסיון, הסחורה שלך לא טובה. הברזלים יוצאים החוצה. התחרה מתפוררת ועל זה את מרימה את האף? מאדאם פומפידור היקרה, אני משתתפת בפורום הזה לא מעט ותמיד מקובלת על הבריות, משום מה לא עלייך- הייתי סבלנית איתך ואת לא איתי, ולכן גם לי מותר לפתוח את הפה. ועכשיו תגידי לי, זה היה שווה את המחיר?? כרגע עשית לעצמך פרסום רע. חשבי על זה ושלא תחשבי לרגע שאני לא אענה לך לדבר הבא שתעני לי!!!

למעלה