ותרשי לי לחדד...../images/Emo132.gif
ורק ע"מ לחדד את הדברים... חוגי הבית שאני עורכת כשמם כן הם...אני!!! מגיעה לבית הלקוחה וישנם אלמנטים שלא נראים כ"כ ברורים,אבל בחישוב עסקי הם קובעים אז בואי ואסבר לך את האוזן.. בחוג הבית הלקוחה לא צריכה להגיע אליי..במילים אחרות היא אינה צריכה לבזבז את כספה על אוטובוסים, מוניות, דלק (אם יש לה אוטו),חניון, בייביסיטר (אם יש ילדים) וכד':כספים לא מעטים שנלווים כאשר את הולכת לחנות מן המניין. (אני כבר לא מזכירה בכלל את עלויות היבוא הפנומנליות שגם אותן אני סופגת). ועדיין המחירים נשארים כמות שהם - מגוכחים להחריד..למה?! שריטה אישית שלי..אולי משום שאני חושבת שלאישה מלאה יש את מלוא הזכות להתלבש ולהרגיש נחשקת לא פחות מאחרות ובשביל זה היא לא צריכה לפשוט את עורה ואת כיסה... קחי בחשבון שהגעתי עד איזורים מרוחקים אפילו מרוחקים מאוד. לא אגיד לך שאני עושה את מה שאני עושה לשם שמיים..בוודאי שלא..אבל הרווח האמיתי שלי הוא בחיוך של מישהי שמצאה את מבוקשה. אני בטוחה שאת (ולא רק) לא לקחת בחשבון את האלמנטים "הפשוטים" הללו ועם זאת הכ"כ מכריעים...הרי כשהולכים לחנות, לוקחים אותם כמובן מאליו... פשוט שתביני - כאשר את כותבת מידע לא מבוסס ולא נכון (מי שרגילה לשלם 300 ש"ח לחזייה לרמוז שזוהי רמת המחירים שלי) על מוצר שאני משווקת, את פוגעת לא רק בי ובפרנסתי, אלא גם בכאלו שחושבות לפנות אליי, רואות את תגובתך - נמנעות מליצור איתי קשר והולכות לחנות שם הן מוציאות פי שניים על מוצר איכות בחצי ממה שאני משווקת. ותודה על המחמאחה - גם אני חושבת שהחזיות מדהימות.