אז ככה...

DREAM111

New member
בואי הסביר את דברי וגם מתנצלת

אם קיבלת את הדברים לא נכונה. בעקבות "מלחמות" העבר מוכר לי מאוד העניין הזה ש"צצות" פטריות אחרי הגשם, אבל לא מובן לי איך הן צצות לפני הגשם. עד היום לצערי לא ראיתי אותך כותבת מגיבה ומשתתפת בפורום אבל כאשר צצה לה "מיני מלחמונת" קפצת להביע את דעתך ולצערי בדרך מאוד בוטה. (צורת מלבושה של גל הוא החלטה שלה ולא של אף אחד אחר). אינני אוהבת את האנשים שמופיעים בפורומים רק בעיתות משבר ומודיעים כי הם פה בעצם כל הזמן והאמת שהם לא או לא בשם שהם כותבים את ההודעות המיותרות. אשמח לקרוא אותך מעבר להודעות מסוג זה.

morancho1

New member
מקבלת את ההתנצלות שלך

וגם שמחה ליידע אותך שאני כבר הרבה זמן מעודכנת בכל מה שקורה לכן. אני, לעומת המאדאם בחרתי שלא להגיב על כל דבר קטן. אני רואה עצמי כאישה בוגרת בשביל הדברים האלו. אם היא יכולה להגיד את מה שהיא רוצה בצורה כל כך זולה ולהתנהג ככזו, על אחת כמה וכמה שהיא לא תעשה כאן קופה על חשבון נשים אחרות. לענבל הדו וכבר אני לא יודעת מי, מותר להביע את דעתן. לכי תדעי מה התקציב שלהן, זה בכלל עניין של משהו? אם הן חושבות שזה יקר להן, זוהי דעתן וזכותם להביע זאת בפורום. dream111' את בחרת בהתחלה להעלים את כל ההתכתבות הזו ובחרת גם להחזירה. מן הסתם שכל אחת מאיתנו תרצה להגיד את המילה האחרונה

Pluplu

New member
../images/Emo45.gifמאדם-חזקי ואימצי../images/Emo45.gif

גם אני רוצה לצאת נגד העליהום הזה שנעשה כאן. הביקורת היא חסרת בסיס ולא הובאו שום הוכחות אמיתיות (דגמים, תאריכים, מחרים מדויקים). אני התענינתי בחזיות של מאדם ואומנם לא קניתי ממנה שום חזיה בסוף אבל התרשמתי ממנה מאוד לטובה גם כאדם וגם כמוכרת. זה שהיא מדברת בפורום בצורה שאולי נשמעת קצת פרובוקטיבית לפעמים הוא עניינה הפרטי. איש איש וסגנונו. גם בנושא השימוש בפורום לפרסום- הפורום מדבר על ברדים למידות גדולות. כל מי שיש לו מה לתרום לנושא יכול להיות מפרסם-בין אם זה ניקול או ציפי סיקסטיז או אנשים פרטיים שממליצים על משפחה/חברים/עצמם/חנות שמכירים. זה לא פורום בנושא פילוסופי אלא בנושא צרכני. ואחרון אחרון חביב- הויכוח בין אם מוצדק ובין אם לא על מחיר ואיכות-עבר לפסים אישיים וזה לגמרי מיותר. אנחנו כבר לא בגן אז תפגינו כולכן קצת בגרות-כולל מדאם.

ענבר 23

New member
אין לך מה להגיד תודה...

כבר עשית לעצמך את הפרסומת הרעה שלך (ולחשוב שאת נותנת שירות לאנשים...) ותני לי לנחש, בטח בגלל שאין לך מה להגיד ואת יודעת שאנו צודקות, את תעני באיזה משפט מגוכך שאין לך מושג מהי כוונתו אוי...

למעלה