אז איך היה???

Inimi

New member
מתי בדיוק? >D

הקוספליים הבאים שלי בתכנון הם ככה: חנוכה - סול פורים - אורהימה מבליץ' קיץ - זידאן של FF דיסידייאה שלא לדבר על זה שהקוספליים העתידיים שלי לזמן הכי קרוב אחרי השנה הבאה, זה יוקו מגוראן לאגאן וקאיטו של קאנטרלה XD אז תחשבי. אם יהיה משהו באמצע אולי נוכל לתאם משהו D:

Ayelet chan

New member
קיה~

אני אודיע לך מחר מה נסגר עם הקאסט פאנדורה הארטס. XD אם הוא זז בסוף לקיץ, אני אעשה מאקה.

Inimi

New member
HELL YEAH

זה יהיה כ"כ AWESOME שלא נוכל לתאר במילים! אם תרצי אני אעזור לך להכין את סול בתור חרמש, כבר עשיתי את זה פעם אחת ואני אעשה את זה שוב D< ואם תצליחי להשיג ספיריט I'll forever be your love slave -worships-

HetareFlora

New member
האמת ש.... P:

אני חושבת להעביר את זה לקיץ. יש מצב שתיהיה לנו וינסנט וגילברט ו'גק אם זה יהיה בקיץ. מה את אומרת?

Ayelet chan

New member
שיהיו לי שרוולים ארוכים בקיץ... |חותכת|

שוב! XDD האמת שאני רגילה כבר לשרוולים ארוכים... קצת פחדתי מהחצאית כי היא נורא קצרה, אז אולי זה יתאזן... מצד שני גם למאקה יש חצאית. XD וגם מישהי עלולה להיות אליס עד אז ואני אמות. ;;;;;; ולא יודעת, אנשים פה רצו להיות חלק מהקאסט, אנשים שרצו להיות חלק, מה אתם חושבים? O:

HetareFlora

New member
גם בטוח עד אז עוד מישהו יהיה אוז

לא נורא אני אחייה... בערך ><" מצד שני אם עד עכשיו לא עשו שאני כבר המומה מזה....

Cheshire Fool

New member
אני התחייבתי לצ'שייר

אבל באמת אעדיף אם זה יהיה בקיץ, כי גיליתי שיש לי תוכניות קודמות

WayToDawn

New member
כן כן כן כן ;-;

אתן תעשו אותי שמחה. אני מבטיחה להיות ג'ק מהמם ;ם;

Serf SaN

New member
נאה? XDDD

תודה. XD;; וסוףסוף ראיתי את התחפושת קאיטו שלך! היית מצוינת ♥

Inimi

New member
היית מעדיף יפה?

I'm so pretty and~~~~ Gayyyyyyyyyyyyyyyyy~~~ jk jk תודה רבה נשמה 333> מקווה רק להשתפר <: בינתיים כל הקוספליים שלי היו חמים ואני מקווה שזה רק יפחת בבגדים בהמשך -ממלמלת לעצמה- ohitwillalright

Kienai Negai

New member
אמרו שזה פורום נחמד, אז יאללה, נצטרף 3:

היה כנס ממש ממש נחמד בגלל האנשים שפגשתי בו בעיקר. ;; למרות שפישלו חזק בקטע של האוכל והלוח זמנים. באיזה שהוא שלב נגמר האוכל ולא היה לי כוח להתרוצץ באוניברסיטת תל אביב עם מזלג אז מצאתי את עצמי אוכלת משהו שאני שונאת רק כדי לא להתעלף באחד הדוכנים. האלה שעשו קאסט קלאמפ בכלל כבר אכלו שאריות XD אבל.. אמג! היה טרה 33> יצא להם ממש יפה~ אהבתי את הארוקה והאללויה (כמעט התעלפתי כשראיתי אותה XDD זה מה שקורה כשאני רואה מישהו שלבוש כמו גנדם כלשהוא XDD) זה עשה לי חשק מטורף והחלטתי שאני גם תופרת גנדם כנס הבא XDD והקוד גיאס היה ממש מושקע.. החרבות ם.ם והשמלות המדהימות של קורנליה ויופמיה 3> ו...לולוש 333> הקוספליי שלי היה די מחופף.. זרקו את המזלג שלי אז אילרתי משהו עם סלוטייפ, מטאטא ועיתונים של היסקול גייקל ותפרתי את הקוספלי בצורה מפגרת, סתם כי לא היה מי שיעזור לי עם המידות. אבל הפאה הייתה נחמדה 3> ככה שבסה"כ היה בסדר. ו..אממ זהו נקווה שיצא לי להגיב פה 3:

Kienai Negai

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

CibiHeart92

New member
אן! D:

שמחה שענית להצאה המגונה שלי והצטרפת יא משקיענית קוספליי במסווה XD (את לא מספיק טובה בשביל התחרות? את?! יצא לך מהמם!) ותודה, החרבות קרדית לסער XD

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif איך היה?

בואו נראה, שלוש-ארבעה חודשים של עבודה, שלושים ושש שעות בלי שינה, 12 שעות עבודה רצופה על הכנס, כמה שעות של הכנס עצמו, תחרות קוספלייש בו הקאסט שהייית חלק ממנו זכה מקום שני -
אבל לא הייתי חלק מהתחרות, (אם כי אני גם ככה זאת שיש לה את העודפים של סרטי הזכייה בתור מי שהכינה אותם :D- ) עוד כמה שיעות שינה מועטותא חרי הכנס ונסיעה ארוכה לדרום. בסך הכל כשהייתי מספיק ערנית נראה לי שנהנתי מהכנס, קיבלתי המוון מחמאות על הקוספלי והרבה אנשים צילמו אותי, אבל בעיקר ובעיקר הפחדתי את עצמי כל פעם שעברתי מול המראות הגדולות של השירותים כי באמת נראתי כמו איזה עץ 0-0::: הצקתי המון לשופטים, ועליתי לבמה עם הקאסט והיה מגניב בסף הכל

Relina

New member
היה כיף

באסה שלא היה לי מספיק כסף לכל המנגות של קליימור שכה חמדתי .. =[ וגם לצערי לא ראיתי את התחרות... אבל הנה

Ayelet chan

New member
אה, ועצה לאמא"י

בפעם הבאה שימו לאנשים צמידים... החומר של החותמת ממש לא טוב לגוף, וזה גם תמיד מגרד לי ממש. .__.

Ayelet chan

New member
ד"א, עכשיו שמתי לב שיש לי רשימת כנסים...

לא זכרתי שהיה לי כל כך משעמם ב11.3... XD פורים- אנימהקון2005 פורים- אנימהקון2006 קיץ- הוליקון2006 חנוכה- אה!קון 2006 פורים- אנימהקון2007 קיץ- אה!קון 2007 קיץ- אנימהפיסט2007 חנוכה- חנוכון2007 סוכות- אנימה-פאן 2008 פורים- הארוקון2008 קיץ- גאאקון2008 חנוכה- חנוכון אמא"י2008 פורים- הארוקון2009 קיץ- כאמ"י 2009 זה אומר שהיו 14 כנסים. @_@ (שכחתי משהו?)

למעלה