אז איך היה???

היה כיף ^____^

אני כל כך שמחה שסוף סוף עשיתי את ארוקה D: היה כל כך כיף X3 המון אנשים זיהו אותי וצילמו אותי, איתי, ועם הכובע XD אין ספק שקיבלתי את מנת הצומי השבועית שלי~ היה כיף ממש בטריוויה לצעוק מריה XDD ולא ידעתי הרבה מהתשובות, אבל את השאלה הקשה מאוד ידעתי בהחלט (מבט בחתימה...) היו יחסית מעט קוספלייז ם.ם אולי כי זה לא פורים. אבל בכל זאת היו כמה מעולים- הקאסט קלפי קלאו, טרה אה (סולג'ר בלו ;-;
) יופימיה וקורניליה,השריון (גאטס?) ועוד כמה שאני לא זוכרת כרגע... אה, וכמובן גם השופטים שהיו מעולים~ (גיא יצא לך נהדר!) ההנחיה היתה טובה, מצאתי את עצמי ממש צוחקת מהבדיחות (!) אבל המסקרייד היה פחות מרשים לדעתי הפעם. המחזמר היה טוב- בעצם העובדה שהוא גרם להמון אנשים להיות בתוכו להרבה זמן. כשכולם יצאו אני ואיילת היינו כזה " @_@;;;;;;" אז היה מעולה, וכיף לזכות במשהו X3 תודה רבה רבה לקורלי על העזרה 3> והיה ממש כיף להסתובב עם איילת כמעט כל הכנס~ פחדתי שיהיה לי משעמם
(וגם קצת עם אפרת, אבל היא בטח לא קוראת פה X: ) עכשיו רק נשאר לדוג את כל התמונות מהפורומים...

CoralP

New member
הכובע שלך היה פשוט$#^&#$^&../images/Emo203.gif

אמרתי לך, אני בעצמי רציתי לעשות ארוקה מתישהו (עזבי את זה שאני לא יודעת לתפור XD;) אבל החששות היו מהכובע, ואת פשוט שיחקת אותה!

תודה! 3>

הכובע דווקא היה החלק הקל בקוספליי ^^; אני אוהבת להכין כובעים מסובכים X3 ואת כזאת צ'יבית במציאות! ם.ם

Serf SaN

New member
אני עדיין רוצה להביא לך חיבוק! );

היית כזאת מדהימה. ;; רק לחשוב איך היה יוצא לך קתרינה...גאד.

akane

New member
פחחחחחח XDDDD

חוצפנית, למה את לא מדווחת יותר על חייך אי שם מחוץ לארץ הקודש? P:

XannieChan

New member
את מוזמנת לשלוח לי הודעה אקראית ב MSN

אני מגיבה ומדברת אם יוזמים :O.... ואני כותבת בבלוג הממורמר שלי פעם ב- להראות סימניי חיים. והחיים שלי בארץ הלחות מסתכמים בתמונה הבאה, באמת XD V

akane

New member
אני לא מתחברת כבר שנים למסנ

בגלל שבבית החיבור אינטרנט דפוק ומתנתק כל חצי שניה :/ ומה זה? עברת לצייר על הקירות מרוב שיעמום? XDDD למרות שזה ממש מגניב~

XannieChan

New member
אה הא.... אני הולכת לז--ן תצורה של

כלללללללללללללללללללללללללללללללללל הקירות פה :).

Inimi

New member
well I don't know how it was-

כי הייתי רוב היום בדוכן XD אני לא יכולה להגיד שהכנס היה משעמם כי תכלס לא עשיתי כלום חוץ מלשבת בדוכן, להסתובב כדי להשיג אנשים שיעלו למעלה (WHY AMAI, WHY DID YOU PUT US IN THE BALCONY?! ) וסתם לחפש אנשים. אני באתי עם אחותי בבוקר בשביל להקים את הדוכן וכמובן שהיטגנו בערך חצי שעה בשמש של 9 בבוקר עד שהכניסו אותנו D: אחרי שהקמנו פחות או יותר את הדוכן, הלכתי להחליף לקוספליי של קאיטו (מיחזוריישן!!!) והתחרטתי על זה עד אמצע הכנס >_> וגם מלא אנשים צילמו למרות שאמרתי שאני לא רוצה ;-; יש מספיק תמונות טובות שלי בפייסבוק ;ם; אבל גיא שמח לראות אותי בקוספליי D: אפרופו גיא, יש לציין שלפני שהקמנו את הדוכן איתרתי אותו בקוספליי המהמםםםםםםםם אעההההה אלוהים ישמור היית כ"כ.... נאה ;A; למרות שלא שיחקתי במשחק, היית ממש דומה לדמות וגם ממש גבהת אומג או שאני מתנמכת עם הזמן OTL זהו, אני צריכה להפסיק להתחפש לגברים בגלל זה ;___; -שיעול- בכל מקרה, לא היה לי הרבה מה לעשות XD לא נכנסתי לשום הרצאה ואפילו לא לתחרות קוספליי ומסקרייד (שזה חבל כי שמעתי שהיה יפה ;ם; ) אבל ראיתי את המחזמר בערב והיה מגניבבבבבב אם כי די ארוך, כן XD חוץ מזה, היו קוספליים ממש יפים (אומג גיא אומג עינב אומג ניקול ונקו אומג הבחורה שהתחפשה לארוקה שאני לא יודעת איך קוראים לה אומג עוד אנשים שעשו קוספליי לFF והיה להם סאסיל בשיריון ואומג שרון וסתיו בקוספליי טארה *___* gay people... IN SPACE!!! ) גם היו אנשים ממש נחמדים בכנס שבאו לדוכן שלנו והחמיאו לנו על הציורים D: ואני כ"כ מכינה עוד מלא סיכות לכנס הבא D< הן מכרו טוב~~~~ אבל הציורים היו די חלשים, אולי כי היינו למעלה :D ואולי כי היינו טיפה יקרים ; אבל הציורים של הA3 היו שווים את הכסף ;___; מה שכן, כל המיקו נמכרו חוץ מאלו בגודל של A4 (אמרתי לרותם להדפיס עוד גדולות |: < ) ו....זהו <: בכל מקרה, חפרתי צפו לכנס חנוכה למיני קאסט או אולי קאסט שלם של סול איטר D: אני וידיד מתכננים שטיין וסול אז מקווה שיהיה טוב (היום התחלתי את הדיאטת חסה ;v; מקווה שזה יעבוד OTL )

HetareFlora

New member
אה אז בסוף היית למעלה..? .__.;

ושיהיה לך בהצלחה עם הדיאטה.. וה קוספליי ;3;כמה חודשים כמוני ואת תצליחי!!!

Inimi

New member
בהתחלה הייתי

ואז לקראת 5 וחצי בערך ביקשתי אישור לרדת למטה >__>;;; תודה רבה ;v; אני ממש מקווה שזה יעבוד >< סול סקסי - here I come! ואם אנחנו במסגרת הזו כבר, יש מישהו רוצה אולי להצטרף? D:;;; קאסט סול איטר? מישהו? ;3; אפילו רק ספיריט ומאקה!!! זה יעשה את העבודה ;____;

Ayelet chan

New member
למה את אומרת עכשיו!!

ממש רציתי לעשות מאקה לכנס הזה!! אבל בסוף אני עושה אליס מפאנדורה הארטס וכבר התחייבתי לקאסט. ;~~;!! אם היית אומרת קודם הייתי מתחייבת אליכן... >:

Inimi

New member
מצטערת! ;ם;

פשוט לא הייתי בטוחה מה הולך להיות איתי מבחינת הצבא אז רציתי לחכות קצת ועכשיו אחרי, זה רישמי ;____; אולי תעשי בכל זאת? ;ם; אני אהיה סול טוב אני מבטיחה ]:

Ayelet chan

New member
אני יודעת שתהיי טובה, זאת לא שאלה בכלל. O:

פשוט כבר הבטחתי לקאסט פאנדורה הארטס. >: יום אחד, נהיה מתואמות! XD

למעלה