אין לי מושג איך היה XD
הכנס שעבר לי הכי מהר בחיים ;O; הבוקר התחיל די טוב באיפור מהיר ונסיעה במונית אל הכנס. קיבלתי את הדוכן שלי (שאמג היה קטן) ואחותי הקטנה ישבה בו בזמן שאני עליתי למעלה לשיפוט. משם הכנס התחלק ל2: 1) עינב מזילה ריר על קוספליירים, רושמת הערות ותוקפת אותם (מינית?). זה היה כיף לדבר עם המתחרים וכבוד לשפוט חלק גדול מהם. אנשים הגיעו לרמה גבוהה כ"כ בארץ וזה פשוט היה נהדר להסתכל מסביב. אני שמחה לראות שאלו שהיום מחליטים להתחפש לוקחים את זה ברצינות ומשקיעים מאוד, פי כמה וכמה ממה שהיה פעם. 2) עינב מדדה מפינה אחת של הכנס לפינה שניה ומשמיעה צליל אנחה כשהיא יושבת לראות את המחזמר. בין לבין לא היה לי הרבה ~_~
תודה לגיא ולסער, השופטים הנהדרים שלקחו את העבודה בסופר-רצינות, היה כיף לשבת איתכם! וכמובן תודה ענקית לבוריס שהיה אחראי על הכל ותיקן את כל מה שהשתבש (הרי תמיד * משהו* חייב לקרות).
תודה לטרי, גיא ושלל האנשים שעזרו לי לסחוב את השקים.
תודה לליבת, ליה ולשלומון על האוכל ועל השמירת חפצים המיוחדת.
תודה לכל מי שקנה מהדוכן שלי ^O^
המחזמר היה נהדר
קצת ארוך לפעמים (חלק מהשירים הרגישו ארוכים מידי, אבל אולי זה כי ראיתי את המחזמר של הערב כשאני מותשת ועייפה?) אבל הכל היה מקצועי כ"כ. אם זה השחקנים שהביאו הופעה מדהימה, התלבושות שהיו מצויינות (אמג הריוק *O* ח"ח לא' קוספליי שלהם) השירים שנשמעו מעולה והתפאורה. נדמה שהמחזמרים עולים ברמה מאחד למשנהו וזה פשוט תענוג לראות ולחכות גם למחזמר הבא
סליחה משלושת המשתתפים שבגלל תקלת מחשב לא נרשמו בעלייה לבמה :/ עלינו על הטעות די מהר, אבל זה היה בעייתי למצוא אותם ולתקן את הטעות. בסופו של דבר הצלחנו, אבל עדיין סליחה
ו....זהו. בקושי הצטלמתי ואני מתוסכלת מזה... אבל אני וקורל החלטנו לקבוע יום פוטושוטס לפורום בין אם תרצו או לא >_<