well I don't know how it was-
כי הייתי רוב היום בדוכן XD אני לא יכולה להגיד שהכנס היה משעמם כי תכלס לא עשיתי כלום חוץ מלשבת בדוכן, להסתובב כדי להשיג אנשים שיעלו למעלה (WHY AMAI, WHY DID YOU PUT US IN THE BALCONY?! ) וסתם לחפש אנשים. אני באתי עם אחותי בבוקר בשביל להקים את הדוכן וכמובן שהיטגנו בערך חצי שעה בשמש של 9 בבוקר עד שהכניסו אותנו D: אחרי שהקמנו פחות או יותר את הדוכן, הלכתי להחליף לקוספליי של קאיטו (מיחזוריישן!!!) והתחרטתי על זה עד אמצע הכנס >_> וגם מלא אנשים צילמו למרות שאמרתי שאני לא רוצה ;-; יש מספיק תמונות טובות שלי בפייסבוק ;ם; אבל גיא שמח לראות אותי בקוספליי D: אפרופו גיא, יש לציין שלפני שהקמנו את הדוכן איתרתי אותו בקוספליי המהמםםםםםםםם אעההההה אלוהים ישמור היית כ"כ.... נאה ;A; למרות שלא שיחקתי במשחק, היית ממש דומה לדמות וגם ממש גבהת אומג או שאני מתנמכת עם הזמן OTL זהו, אני צריכה להפסיק להתחפש לגברים בגלל זה ;___; -שיעול- בכל מקרה, לא היה לי הרבה מה לעשות XD לא נכנסתי לשום הרצאה ואפילו לא לתחרות קוספליי ומסקרייד (שזה חבל כי שמעתי שהיה יפה ;ם; ) אבל ראיתי את המחזמר בערב והיה מגניבבבבבב אם כי די ארוך, כן XD חוץ מזה, היו קוספליים ממש יפים (אומג גיא אומג עינב אומג ניקול ונקו אומג הבחורה שהתחפשה לארוקה שאני לא יודעת איך קוראים לה אומג עוד אנשים שעשו קוספליי לFF והיה להם סאסיל בשיריון ואומג שרון וסתיו בקוספליי טארה *___* gay people... IN SPACE!!! ) גם היו אנשים ממש נחמדים בכנס שבאו לדוכן שלנו והחמיאו לנו על הציורים D: ואני כ"כ מכינה עוד מלא סיכות לכנס הבא D< הן מכרו טוב~~~~ אבל הציורים היו די חלשים, אולי כי היינו למעלה

ואולי כי היינו טיפה יקרים ; אבל הציורים של הA3 היו שווים את הכסף ;___; מה שכן, כל המיקו נמכרו חוץ מאלו בגודל של A4 (אמרתי לרותם להדפיס עוד גדולות |: < ) ו....זהו <: בכל מקרה, חפרתי צפו לכנס חנוכה למיני קאסט או אולי קאסט שלם של סול איטר D: אני וידיד מתכננים שטיין וסול אז מקווה שיהיה טוב (היום התחלתי את הדיאטת חסה ;v; מקווה שזה יעבוד OTL )