אז איך היה???

Blackice

New member
../images/Emo9.gif תודה לכולם.. ../images/Emo24.gif

על כל המחמאות והפרגון.... במהלך הכנס ופה... אני שמח שהספקתי לסיים את הקוספליי לכנס הזה... ושנהניתם ממנו.
*ניגש לכתוב תגובה יותר מפורטת בהמשך, לסכם את הכנס*

Sezuke

New member
הקוספליי שלך

היה אחד החריפים באמת שעשית לי את היום! מצטער אם שיגעתי אותך והוצאתי אותך מהאודיטוריום בשביל תמונה נורמאלית XD

sonaku

New member
אתה! האם...

תנשא לי? אני אצחצח לך את השיריון כל בוקר! XD סתם. לא. זה לא אתה,זו אני..אבל עדיין. OMG!!!

Serf SaN

New member
זה היה וואחד סג של יום.

אני תשוש רצח, אבל נהנתי ברמות. וזה הכנס שטס לי הכי מהר, מבין כ-ל הכנסים שהייתי בהם! הקטע המעניין היה של איך כל היום הזה נסגר. XD תודה לכל מי שעזר לי עם החניון. :) בסוף אפילו לא שילמתי על החניה! XP

Y u k k i

New member
:)

סורי שברחתי לך באמצע עם הפאק בחניון, הייתי צריכה להגיע לצפון וראית כמה שקל התיק שלי ומתתי להוריד אותו מהגב שלי כבר....

akane

New member
ואאא תמונה D:

ואני בה X3 ואנחנו נראים טוב~ היה כיף לשפוט ביחד, לא רבנו פעם אחת ושוב תודה על כל העזרה בכנס :] וזה ממש הזוי הקטע בחנייה XD יש לך הרבה מזל.

coral chan

New member
../images/Emo210.gif יואו, היה כזה כיף

כל כך נהנתי! הספקתי להיות המון המון על הקופות, ועדיין יצא לי להסתובב הרבה בכנס ולהנות מהדוכנים ומהאנשים וקצת מהקוספליי. הצוות שעבד איתי היה מדהים ומושלם, והמתנדבים היו אנשים מאוד מעניינים ונחמדים והיה כיף להיות בחברתם. מבחינת קופות - הייתה הצלחה. ויש גם רווח כספי נאה. אפילו הספקתי לקנות שתי סיכות! וליירר למוות בגלל הריח שהמייד קפה עשו בקומה -1 ;-; ואעה. נהנתי. כן. וזו הייתה החלטה חכמה לא לבוא בקוספליי, למרות שהוא היה מוכן. לא הייתי שורדת את הכנס עם חצאית מיני.

גוליאן22

New member
היה מעולה ../images/Emo229.gif

שאני באתי בבוקר היגעתי עם אכזבה גדולה בלב שלי שלא היצליח לי הקוספליי אבל לא נורא אני נהנתי מכל רגע ורגע ראיתי קוספליים שהם באמת על רמה אהבתי את המחזמר והיה יותר דוכנים מכנס קודם הייתי בכנס עד לסוף לסגירה אני הרוג (רגליים כואבות) המייד קפה היה ממש חמוד ולמי שעשה את קאסט טארה היה לי תענוג לראות אתכם אתם הייתם מדהימים , קניתי הרבה דברים בקיצר היה מעולה מקווה שיצליח לי בכנס הבא

Ayelet chan

New member
~~

היה לי חרא יומיים, אבל לפחות זכינו מקום שני בקאסטים! D: והיו אנשים ממש מעולים. 333> וקאסט טרה אה היו ממש מעולים והגיע להם לזכות מקום ראשון. 333> אה, ותודה ליעלי שעודדה אותי והייתה איתי מלא.
לסיום- מריה! מריה! מריה! מריה! מריה!

למעלה