אז איך היה???

HetareFlora

New member
אז איך היה???

*קופי-פסטה מפורום אחר* היה לי מאוד מאוד מאוד כיף ואני נהניתי בצורה שונה ממה שנהניתי בכנסים עד היום ><" אולי כי זו הפעם הראשונה שבאתי עם קוספליי למרות שהיו בו מלא פאקים וחלקם קצת באשמתי וגם אני לא כ"כ מנוסה בתפירה וזה ><" אבל עדיין היה נורא נחמד להסתובב ולהצטלם ולצלם אנשים וזו חוויה נורא מיוחדת בשבילי. 9: הגעתי עם חברות בהסעה [צ'יביטאליה וHRE!!!! 3333>], החלפתי לקוספליי ונסחבתי מתהההה מחום - וכל הטול שהיה לי בקוספליי ממש גירד אותי בכל פעם שישבתי קצת אחריי 12 התחיל המחזמר - החיסרון היחיד שלא כ"כ משנה [טוב כן, קצת פספסתי את ההרשמה לקאסטים בגללו... ._.] הוא שהוא היה קצת ארוך מדיי והיו חלקים שזה איבד פואנטה- אבל נקרעתי מצחוק כמעט כל המחזמר!! השחקן של ראיטו פשוט _אדיר_ וממש התרשמתי ממנו והשחקן של מאטסודה כ"כ חמוד והוא הזכיר לי את אדאצ'י. ;3; אז מאוד נהניתי מהמחזמר. אח"כ מסתבר שאיחרנו את השפיטה לתחרות הקוספליי - קאסטים, אז אני וקאסט קיי-און [יוליה כנני שירה וטורו כפרה עלייייההההןןן היינו אדירותתתתתת] עשינו כמה תיקונים אחרים ורצנו לפחות להספיק למסקרייד לא הצלחנו להירשם לתחרות הקוספליי - קאסטים בגלל שאני הגעתי ראשונה כדי לרשום אותנו, שתיים היו בדוכן, ואחת עוד לא הגיע בכלל, והיא הגיעה רק ב1 כשהייתי במחזמר עדיין, ובשפיטה הבנתי שרוצים לראות את כולם ביחד כדי להחליט... לא נורא אבל. שיואו אני ממש אהבתי את כל הקוספליי השנה! נתחיל מזה שקאסט טארה א, _מאמם_, הקוספליי של השופטים [אני מכלילה כי אני גמורה פה]מעלף, והמון אנשים מקסימים בקוספליי מקסימים לא פחות ואני ממש נהניתי לראות את כל האנשים השנה, ולוקה הייתה מתוקה בעיקר בסוף עם טואטו. ;3; ואז הגיע המסקרייד - שאני חייבת להגיד סחטיין לכל מי שלמדו ריקודים והשקיעו כי זה יצא פשוט תענוג להסתכל, וצל"ש לבחורה שרקדה LOVE & JOY כי זה ריקוד קשה בטירוףףףף!!! ועוד נקטעת באמצע ><" ואז הגיע התור שלנו... ;3;!!!!!! זו הייתה הפעם הראשונה שבאמת הופעתי בקטע שכזה על במה והיה לי התקף פרקינסון על הבמה מהתרגשות, אבל אני חושבת שעשיתי את התפקיד שלי כמו שצריך .___.; וכ"כ שמחתי שהריעו לנו וצחקו וזה היה כיף אדיררררר שרק דירבן אותי להשקיע יותר פעם הבאה ולכל האנשים שניצחו בתחרויות הקוספליי כ"כ הגיע לכם!!#$^# ודגש על הבחור שזכה מקום ראשון ליחידים [אני חירשת ולא שמעתי מה הקוספליי] כי פשוט - וואו. ._.; וקראתי כמה פוסטים בפורום פה ואני לא יכולה לתאר כמה כל זה היה קשה [זה אתה נכון? >< שאני לא אביך את עצמי פה] אז כל הכבוד לכולם!!!!! ואז אחריי כל זה הלכתי לשירותים לתקן את הקוספליי [שוב] וקניתי כמה דברים קטנים מהדוכנים והסתובבתי והיה לי כיף נורא לראות אנשים. 3> בגדול נהניתי וחפרתי נורא עכשיו. אם למישהו יש תמונות וצילומים, בבקשה תשימו אותם פה! אני ממש רוצה לראות הכל ואני בטוחה שגם כולם רוצים ויש לי פל' נכה ובלי מצלמה אז לא צילמתי משהו. ><"

HetareFlora

New member
דגכעאדגכדג תיקון עצמי

השקחנית של מאטסודה הייתה לי הרגשה ולא היה לי כוח לרשום את הסלאש הזה לא שזה קשור, סתם כי לא נעים. ><"

SHE RA

New member
היה אדירררר

נהנתי בטירוף למרות שלא עשיתי שום קוספליי או מאסקרייד וכן יש לי תמונות וסרטונים אבל הם מהפלא הצולע שלי ככה שהם באיכות ממש חרא וכן היה מגיע לו איזה השקעה על השריון!!! אמממ אם מישהו שם לב אז אני הייתי ההיא עם היד החבוש והשבור.. (איזו דרך נהדרת לזהות אותי
) כל הקוספליים היו נהדרים כל הכבוד לכולם על ההשקעה! ועכשיו אני סחוטה מעייפות איך עבר אלכם היום?

WayToDawn

New member
אעההה ;3;

היה ממש מדהים ומעולה. פגשתי המון אנשים שלא ראיתי שנים והיה כל כך כיף לראות את כולם ;3; האמת שלא היו כל כך הרבה קוספלייז הפעם, אבל כמות האנשים שתופרת לבד וניגשת לעשייה של דברים מורכבים כן נראית כאילו היא גדלה. התגובות של כולם כל כך שימחו אותי 3> בין אם זה היה תגובות של סתם אנשים שליטפו לי את האגו ובין אם זה היה תגובות מאנשים שיותר מבינים תפירה ועשו לי ממש טוב על הלב 3> מתות לי הרגליים. לעזאזל עם העקבים X_X ~אני אחפור יותר מחר או משהו כשיהיה לי כוח, + התמונות שלי עוד מעט כשאני אעלה, ותמונות ממצלמה אחרת מחר~

Serf SaN

New member
גאד, שני

החניון אכן היה סגור..... והוא נסגר ב10. והגעתי לשם ב10 ו12 דקות.

CibiHeart92

New member
את היית מהממת בצורה מפחידה @_@;

ומישהו מוכן להסביר לי למה היא לא זכתה? כאילו, פאק, כל כך יפה וכל כך דומה לדמות! >< ויש החלטה לגבי ההצעה המגונה שלי? D;

akane

New member
כי היו עוד מצויינים, והיו רק שלושה מקומות

אבל בגלל שהיא היתה כ"כ טובה כן נתנו לה את חביבת השופטים :]

WayToDawn

New member

ואה... אין לי מושג, בשנה הקרובה כבר יש לי קוספלייז פחות או יותר XD" אני מוכנה ללבוש את זה שוב לפוטושוטס אבל ;ם;

rocket

New member
במילה אחת - גאטס ../images/Emo23.gif , עשית לי את הכנס.

oracle

New member
../images/Emo45.gif גם לי. כל כך.

הוא היה פשוט אדיר. לא ראיתי כזה קוספליי מדוייק של גאטס לפניו, וזה היה פשוט כיף

akane

New member
../images/Emo45.gif לגמרי!

גאווה שהיה לי הכבוד לשפוט אותך!!
עשית עבודה לתפארת וכל המחשבה על כל פרט ופרט הכי קטנטנים. באמת, פשוט להוריד את הכובע בפנייך! גאווה ישראלית בקוספליי~

למעלה