מה עשיתם מקמילה מי ישמע איפה היא שיחקה בהולייוד סך הכל שיחקה בקטנטנות המורדים ובסידרה עלובה אדון המדרכה ואילו דולסה מגיל 5 איפה היא לא הייתה בטלויזיה בפרסומות בסדרות בתוכניות ילדים בלהקה ואז הצטרפה לכיתה 406 וגם שם היא הייתה בלהקה וברבלדה גם בלהקה סהכ 4 להקות קידס גינס כיתה 406 rbd אז כל אלה שאומרים שהיא לא יודעת לשיאר שיזזדיינו עם היא לא הייתה יודעת לשיר היא לא הייתה באף אחד מהלהקות האלה ובמשחק היא משחקת יותר מקמילה פי אלף יותר טוב והיא המורדת הכי שווה ומתוקה והכי מורדת וקמילה מה התלהבתם ממנה אז היא שיחקה את המורדת בלבד דולסה משחקת יותר מסתם מורדת ויותר כייף להסתכל עלייה משחקת את המורדת ולא את קמילה שבכלל לא שיחקה כי גם בחיים היא הייתה קריזיונרית אז תפסיקו לקשקש טובב ולהעביר ביקורת ואת מרסלה לא ראיתי איך היא שיחקה אבל לפי איך שהיא משחקת את רוברטה כל תפקיד קטן עלייה חוץ מלואיסנה פליפה קתרין ומרטין(אבא של לואיסנה בסידרה) אף אחד לא שיחק טוב את הדמות שלו לואיסנה מושלמת לדמות של מיה יותר מאנהי שנראית הרבה יותר גדולה ומתאמצת להיות סנובית ופליפה שיחק מצויין את מנואל למרות שאלפונסו עושה את זה מצויין קתרין עשתה מצויין את סוניה היא הייתה שובבה לעומת אלמה שרגועה יותר אבל יותר יפה מקתרין ומרטין בכלל שחקן גדולל ופבלו היה מעפןן לא ידע לשחק לעומת כריסטופר שכן יודע לשחק ולשיר בקיצורר כמו שמישהי אמרה לא היה כמו לא יהיה כו ואין כמו דולסה
קראתי הכול ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif
ואני מסכימה איתך רק בכמה דברים. 1. שאין ספק שדולסה מוכשרת, ושהיא שחקנית מעולה ושהיא שרה יפה. 2. שמרטין שפיילד וקתרין פולופ, שיחקו יותר טוב מנינל וזה שמשחק את קולוצ'י כל השאר זה לא דברים שאפשר להסכים עליהם כי זה עניין של טעם(למרות שגם העניין הזה עם קתרים ומרטין אבל שיהיה
דה בסטטט הכי טובה שיש לא רק יפה ומוכשרת היא פצצה עולמית ומי זאת קמילה .???? את קמילה לא רצה מפיק מלוס אנגלס ובטח שלא לעיתונים הכי נחשקים ולא סתם הדמות של רוברטה מצליחה יותר מהדמות של מריצה ובמורדים הדמות של לואיסנה החצליחה יותר מהדמות של אנהי כי יש לזה סיבה
גם לאנהי מתאים להיות סנובית ועוד שהיא עם אלפונסו בכלל. כי אנהי מתאימה לכל בן אבל השילוב הזה הלך טוב. אנהי משחקת הרבה יותר יפה מלואיסנה.. ואולי מיה לא כל כך יפה האי עושה כמו את ג'סי אבל היפה הזה עובר את לואיסנה. אנהי אישה יפה. לואיסנה גם. שתיהן בובתיות ויש להן פנים מדהימות.. אבל אנהי משחקת טוב יותר לדעתי.
תסלח לי מאוד אבל בתור אחת שלא הפסידה פ=ר=ק אחד של המורדים לואיסנה עשתה את התפקיד של מיה בצורה הכי תינוקית שקיימת, הכי ילדותית והכי מפונקת. אנהי הכניסה לדמות הרבה יותר שעשוע, משחק טוב, בגרות, ניסיון, ובעיקר יופייייייייייייי=]
היא יותר תינוקת??? חחחחחחחחח אנהי כול פרק בוכה כול דבר היא בוכה ועומדת למות מה יש לה? אני רק רואה אותה אני נקרעת מצחוק עוד מעט גם כשהם יהייון בחברה וכולם יצחקו היא תתחיל לבכות להם במקום לצחוקקק אז מי תינוקיתפה?!!? כןלואיסנה שיחקה שמה פרחה-אבל זו מאמורה להיות מיה . בדיוק כמו שמריצה אמורה להיות גבר ורוברטה מביאה פלייבוי!! סלחו לי אבל רבלדה שינתה את הכול לדבר זוווווווווועעתי !!! יום טוב
וזה עוד ללא חרטות. דולסה הייתה לבושה עוד עם בגדים ואל עם בגדי ים, ואחר כך אמרה שזה רק לכמה תמונות, ושזה גם עיתון שמדבר על עוד דברים, ושהיא לא ניסתה להיות ממש סקסית וביקשה להיות לבושה יותר. זה מגזין לבנים- אבל זה לא פלייבוי. זה כמו לאישה-רק לבנים.
ובמלאאאאאאאאאא בגדי ים. אין בגד ים שלא עבר עלייה, ולתחתונים וחזיות, מה שונה ממה שדולסה? רק שאצלה זה יותר חמוד, לה יש פוסטרים ענקים שמה שהיא לובשת לא משאיר דמיון- לדולסה לא. כי היא בקושי הצטלמה ככה.
כי יש לה מה להראות ... לא כמו אחרות... טחחחחחחחחחחחחחחחחח כול הדוגמניות מצטלמות בבגדי ים אפיעלו אינטרשניונל דנה ! אז דיייייי אין מה לרדת פה על זה לוטבשת חזייה ותחתונים כי גם את לובשת חזייה ותחתונים ומסתובבת בחוף בביקני מלא בחוף תל אביב... <<או איזשהו חוף>> בא לך לכם להפסיקקקקקקקקקק עם הריב -סבהה !! אבלתפסיקו כול דקהלהגיד שהמורדים הייתה זל ורבלדה הייתה הצלחה כי בתוככם אתם יודעים טוב מאוד שהמורדים זה לא סתם משו זה משו אדיר שהצליח להדחף לכול ארת ולכול מקוםםם !!!
אם רק היית יודעת כמה דולסה צנועה היית מבינה איזה שטויות את אומרת... ואם למה שהם מצטלמות היו קוראים "פלייבוי" אז כבר מזמן ללכת עם בגד ים היה שבת שוכבת עם בן? פחחחחח מה את עושה מתמונה מסכנה עם בגד ים חחח אין לך מה לעשות בחיים שאת ממציאה דברים כאלה?
מגזין פלייבוי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif
איפה את חיה תגידי לי
לפחות תלמדי להשלים עם עובדות שהם אמת... שאני לא ידבר על הפרקים שקמילה הצטלמה בעירום. שאני לא ידבר על הקלטת הלוהטת של לואיסנה ופליפה. כן? שתי נסיכולותתתתתתתתת
פלייבוי זה מגזיןן של בנותת ערומותת וכאלה... המגזיןן שדולסהה הצתלמה אליו זה מגזין של בניםם שמדברים בוו על מכוניותת ובגדיםם לגברים וכו' וכמובן על בנותת אבל לא בקטעע כמו של פלייבוי.. דולסה הצתלמה אליו עם בגדיםם ובתנוחות נורמליות...