אזזז מה אתם משווים!?!?

ooOMoRoShOoo

New member
על אותו עיקרון כםפי שטאמרה../images/Emo15.gif

ה דחף לשרשר מאה תמונות של המורדים בפורום רבלדה

M o T a K

New member
יאללה סעייייייי

מה את רוצה להשיג בזה
בכוונה לעצבןןן
רבלדה פי אלףף על המורדים "המקוריים" ועלקקק יותר יפים מהשחקנים המקסיקנים.. אנהיי מושלמתתת מול לואיסנה כנ"ך דולסה מול קמילה ובכלל על פונצ'ו אין על מה לדבררר וגם על כריס

Pollitaaaaaaa

New member
../images/Emo127.gifמסכימה ../images/Emo13.gif

כריסושש חיים שלי
אוהבת אותךךךךךךךךךךך
אנהי המלכה!
דולסה הכוסית!
פונצ'ו היפיוף
כריסטיאן השולטטט
מאיטה הבובה

שחפוש

New member
נכון!!! אנהי===>השווההה

לואיסנה לא מגיעה לקרסוליים של אנהיושש המעלפתת אנהי פשוט בובההה ביופי באופי ובמשחק.... לואיסנה גם לפי דעתי לא משחקת משהו ואין לה ביכלללל קוללל.. לאנהי יש קול מרגש מהמם וכובש... פליפה גם לא מגיע לקרסוליים של אלפונסוו ההורססס הזההההה אז כך ש..RBD==>שליטהההההההה אנהי==>mi vida Alfonso==>te amo mi amor

didalf

Well-known member
../images/Emo4.gif

אני דיי מסכימה איתך אבל למה לבוא לפורום רבלדה ולפתוח הודעה כזאת?
למרות שכל עוד לא התפתח ריב זה לא נורא
*מהיוםאנימשתלבתבפורוםבכוח*

didalf

Well-known member
חחח בכיף

אבל אני ביישנית אני צריכה להריח את עצמי להשתלב

soy rebelde

New member
חח עדי נכון?

אז אל תתביישי ותגיבי
נגיד היום בשרשור הפרק היומי תכתבי סיכום, ותתשתפי בכל מיני פעילויות שיש בפורום וזה הכל

x x l

New member
אז ככה

עלקקק קמילה יותר יפה מדולסה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מצחיק באמת מצחיק דולסה לא רק יותר יפה יותר סקסית ויותר נשית אלא גם זמרת ושחקנית פי אלףףף על קמילה הגבריתת אז תעשי לי טובה ותצאי מפה בייי

סוכריה16

New member
נכון. דולסה נשית יותר.

קמילה לא נשית.. אני גם מעדיפה את קמילה כמריצה. אבל דולסה משחקת יפה.. ולידיעתך.. אם קמילה הייתה מנסה לעשות את מרסלה ב 406 לא הי המצליח לה גם..

dary34

New member
לדעתי היא כן הייתה מצליחה...

בקטנטנות היא שיחקה את הילדה התמימה במורדים את המורדת המצחיקה בפלורייסנטה את הרעה /הטובה העיוורת ואותו דבר בסדרה החדשה שלה היא יודעת לעשות הכולללל אין מה לעושת היא שחקנית טובה .. מרסלה לדעתי לא דמות קשה בכלל אין בה משו מיוחד שקשה לעושת אותו כמו למשל בדמות של ג'סיקה!! את מרסלה קמילה יכולה לעשות.. את מריצה \דולסה לא יכולה לעשות...

קמילחה שחקנית מעולה ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אני לא יכולה להגיד על הדמות של מרסלה, כי לא ראיתי, וזה ברור שדולסה לא יכולה לעשות את מריצה יותר טוב מקמילה כי מריצה זאת קמילה, גם דולסה מושכת את הדמות לכיוון אחר, לדעתי.

סוכריה16

New member
אפילו שקמילה הייתה קמילה

בקטנטנות לדעתי, היא כן התנהגה כמו מריצה. היה לה הרבה קטעים של עצבים ובגלל זה אהבתי את הדמות.. זו אחת הדמויות ששהכי אהבתי.. אני מתה על איך שקמילה משחקת שלא תבינו לא נכון, אבל ששמים שחקן ומצפים ממנו לעמוד בציפיות שלנו אז זה קשה אין מה לעשות... ככה שרוברטה עושה נחמד את מריצה אבל לא באותה רמה... לקמילה יהיה קשה להכנס בתפקיד של מרסלה כי גם לי נגיד בתור מעריצה יהייו ציפיות גדולות יותר- אבל בכל זאת אני אוהבת תמשחק ואקבל אותוץ כמו שאני מקבלת את של דולסה. למרוות שהיא חורגת..

סוכריה16

New member
נכון הדמות של ג'סי..

הדמות של ג'סי זו הדמות הכי קשה בעולם.. אין אין. ודווקא את קמילה אני רואה עושה את ג'סי מעולה כי זה תפקיד מסובך. וזה מתאים לקמי... לגבי זה שהדמות של מרהסה לא קשה- נכון. אבל יש בה מלא עדינות.. ולקמילה אין את זה.. לא יודעת איך להסביר.

Pollitaaaaaaa

New member
-ולסיכום בצורה יפה../images/Emo13.gif-

אז ככה... ל=ד=ע=ת=י=נ=ו [או לפחות רוב חברי הפורום] רבלדה,היא יותר טובה,ואנחנו יותר אוהבים את השחקנים! זכותנו החופשית! [או לא?!] מי שאוהב את המורדים? זכותו
אבל זה פ=ו=ר=ו=ם רבלדה -> בשביל להראות אהבה למורדים,יש פורום בשבילם
עכשיו,עובדה ברורה: -בארץ היא מתקרבת להיות, ובעולם היא כבר=> רבלדה היא יותר ה-צ-ל-ח-ה מהמורדים
וRBD,גם!- אין על מה להתווכח עם זה כי לא בשביל לעצבן ולא בגלל העדפה אלא בגלל שגם מעריצי המורדים יודעים את זה... רבלדה יותר הצלחה מהמורדים
[[[כריסססססוווווש חיים שלייייי טה אמו
חיחיחיחי הייתי חייבת]]] טנקסה, בזה נגמר הדיון

dary34

New member
גם אני בלי לריב...

אבל רלבדה היא לא התליחה יותר מהמורדים!!!

dary34

New member
ו..

בארץ היא מתקרבת להיות!?!? ממש לא.. המורדים שנתיים היו במקום הראשון בישראל מבין כול הערוצים.. לעומת זה שרלבדה מקום ריבעי רק בערוץ ויוה בישראל זו עובדה שהמורדים הרבה יותר התליח וזה מדובר גם בעיתצונות באינטרנט ובוכל מקום אפשרי, בכול העולם כולו מה את מתכוונת בזה ? -רבלדה שודרה רק ב-4 ארצות מכול העולם לעומת המורדים ששודרה ב- יותר מ-20 ארצות ארווי יותר מוכרים וגם המורדים יותר אהודים.. במקום היחדי שבו אוהבים את רבלדה ועם יבואו להם את המורידם הם ישנאו אותם זה -מקסיקו כי המורדים לא שודרה שם בעבר, ורבלדה היא פעם ראשונה בשבילם כמו שהמורדים בשבילנו... וכולזה בלי לריב אבל זה עובדה גדולה שהמורדים התליח הרבה יותר מרבלדה ואת זה גם יודעים הרבה הרבה מהפורום.. את מוזמנת לשאול...

למעלה