אזזז מה אתם משווים!?!?

סוכריה16

New member
טוב דיי.. עזבו

זה כבר לא משנה. רבלדה מצליחה בארץ וזהו.. המורדים כבר לא כמו פעם. ועכשיו כל אחד שם בעיסוקים שלו, בנתיים במקסקנים אלו שעובדים על רבלדה .. אז לא צריך לבוא ולאמר לנו דברים ידועים... אנחנו רוצים לאהוב אותם בגלל מי שהם.. אני ראיתי 406.. ונטשתי את המורדים. זה הרבה יותר יםפה מהמורדים. זה דיי ברור הנושא השטחי של הטלווזיה. סדרה שיקיעו בפרסום שלה תצליח יותר מסדרה שלא. ככה זה עם רבלדה, השקיעו במורדים יותר מידי.. כל פרסומת קמי ופלי.. כל שטות.. ועשו אותם אלילים בארץ. אז לא. הם לא. יש עוד שחקנים שמגיע להם קצת תהילה- וזה שחקני 406 ורבלדה. רואים את הכשרון והתאווה לשחק יוצאת להם מהעיניים. הם נשמות טובות. לגבי ההיכרות שלהם בעולם- רבלדה מוכרים יותר בעולם. סורי.

dary34

New member
סבבה זו דעתך...

לדעתי ממש לא.. המורדים הרבה יותר מוכרים.. אפילו שעשו את הגירסה הפורטוגזית,והרוסית.. הזמינו לשם את קמילה פליפה לואיסנה ובנחמין להצטלם איתם.. קמילה פליפה לואיסנה ובנחמין חדרו לכול מקום עוד מקטנטנות שזה מלפני 7 שנים התחיל בפעם הראושנה ונמכר להמוני ארצות .. ואת יודעת שהכולח של יאיר דורי וכריס מורנה ביחד אפחד לא יצליח לעקוף... מצטערת..

לדעתי פה נגמר הויכחו ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

כמו שאני ודיקלה אמרנו למעלה הכל זה עניין של טעם ודעה. וכמו שפעם אמרו פה, אפשר יהיה להשוות רק ששתי הסדרות ישודרו באותו זמן.

סוכריה16

New member
כן חחח

טעם ודיעות. וכמוך נועם, אפשר לאהוב את שניהם. וברור שאאפשר להשוות.. אבל למה?!?! זה פשוט עוד גרסה לסדרה יש מלא דברים כאלו... אבל אנשים צריכים להבין- שהרעיון עצמו היה של כריס מורנה, ופדרו חידש את זה ועשה את זה ברוח המקסנית. כלומר יש מלא דברים ששונים, בדיחות, אפילו היחסים בין השחקנים שונים מסדרה לסדרהץ דעתי האי שזו פשוט סדרה בזכות עצמה, ברגע שכריס החליטה למכור ורצתה להרוויח כסף- בעיה שלה. פדרו מביים עכשו תסדרה- זה אותו דבר בין לביים תסדרה מסדרה ששודרה וביין לביים את זה מתסריט שתסריטאי רשם. הבמאי פה עושה הכל. ולכן- רבלדה זה רבלדה, המורדים זה המורדים

כריס רק חושבת על כסף../images/Emo3.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

פדרו עושה את זה על הצד הטוב ביותר, וכמו שאמרת, יש מיליון דברים שונים, הדבר היחיד שעוד איך שהו דומה זה פליפה
כי הוא גם מקסיקני והוא מביא את הצד המקסיקני לסדרה

סוכריה16

New member
ממ.. לעקוף!?

חחח את לא מבינה. אני לא בתחרות עם המורדים. והם גם לא. הם לא מכירים אותם. זה שהם מצליחים יותר זו עובדה.. אם יספרו מעריצים של זה ושל זה בעולם לרבלדה יש יותר.. והרבה.. אבל זה לא משנה. כי תביני, כמות לא מצביעה על איכות. אם המורדים הצליחה כאן יותר (והיא הצליחה) זה לא אומר שהיא יותר טובה מרבלדה. ובכל אופן, את בשלך.. רק חוזרת על כמה שהמורדים הכי טובים.. ואת לא מקשיבה לף אחד פה. אז תלחצי שנייה קליק פה.. ותדברי עם אנשים שישמחו להקשיב להכל. אם בא לך לדבר איתנו אז דיי להזכיר ת'מורדים. זה לא נגדיהם. זה פשוט יוצר חיכוכים.. ועזב אתמול המנהל של הפורום בגלל זה.. והמלצה שלי זה להפסיק לדבר על זה. כי זה כבר לא מעניין אותי. אני אוהבת תשחקנים פה ואוהבת מאוד תסדרה... ואין לי כח לדבר על המורדים, אם בא לך קטנטנות אז סבבה..

Pollitaaaaaaa

New member
../images/Emo127.gifבדיוק דקלה צודקת!

אנחנו חושבים מה שבאלנו! אבל זה שהמורדים יותר הצלחה בעולם מרבלדה?! טחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על זה בכלל אי אפשר להתווכח אבל את מעצבנת אותי אז אני לא הולכת להוכיח לך כלום =] אני לא חייבת לך, אני יודעת מספיק טוב עליהם גם בלי שתעזרי לי
בייייייייייייייייי !

Pollitaaaaaaa

New member
מותק רבלדה לא ש-ו-ד-ר-ה

רבלדה משודרת בארצות האלו : מקסיקו,פורטו ריקו,ניו יורק, ספרד,ונצואלה,פרו,קולומביה,אקוואדור ישראל,ברזיל,בכל USA => עם את מספיק חכמה אפשר לראות שזה הרבה יותר מ4 ואל תתווכחי איתי למה אני מעריצה שלהם אבל ממש ! ואני יודעת קצת טיפהלה [פי מיליוןןןן] יותר טוב ממך =] המורדים שודרה: בספרד,ישראל,פרו,ארגנטינה,ואקוואדור ז=ה=ו => אז אל תבלבלי ת'מוח =] ת-ו-ד-ה
ביי

dary34

New member
טעווותת מרהההה

רבלדה שודרה במקיסוק ארצות הברית ישראל{בטעות} ארגנטינה וספר שודרה וירדה לאחר כמה פרקים<<ואת יכולה לבדוק>> מרוב רייטינג נמוך!!!! קולומביה ,ופרו זהו!!! המורידם שודרה בישראל,ארגנטינה,אקוודור,ספרד,פרו,אנגליה,ארצות הברית,אצל הכורדים,רומניה,הולנד,רוסיה,וונצואלה,אמריקה בארצות אירופה ובעוד שאני לא ממש זוכרת... אז הנה דפקתי אותך !!! ואל תתכוחי על דברים שאת לא יודעת .. ואל תתווכחי עכשיו או תקללי כי אני הבטחתי למנהל הפורום שאני לא יקלל ויריב זו דעתי וזה עובדה !!!!!! שיהיה לך יום נעים...!! דרך אגב- עם תסתכלי שוב בהודעות תראי שיש פה המון שהסיכמו אותי !!!

dary34

New member
ועוד ארצות שביררתי<<שהמורדים

שודרה>> אוקראינה,רוסיה,הרפובליקה הדומיניקנית, צ'ילה,ונצואלה,,יוון ויש עודדד...

לא נראה לי ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

בארצות הברית היא לא שודרה, וגם לכמה מדינות שכתבת פה, היא נמכרה כדי שיעשו לה עוד גרסה

מותקקק לך יש טעותת מרה!!

המורדיםם לא שודרהה בארצותת הבריתת אף פעם וגם את זה את יכולה לבדוק!!!! אווו ואיזהה שיאא אצל הכורדיםם תעשי לי טובהה אם הם מכרו ת'מורדיםם לכורדיםם ולרוסיםם וכו' המצב שלהם היה ממש רעעעעע!!!!!!!!!!! לעומתת רבלדההה שמשודרתת בכללל ארצותת הבריתת ומפורסמתת בכל ארצות הבריתת!! מוכריםם שםם דיסקים שלהם ודבריםם שלהםם לעומתת המורדיםם!!!!

dary34

New member
עובדה מרוב ההצלחה של ארגנטינה

אז מקסיקו הוציאה גירסת חיקוי,רוסיה הוציאו גירסת חיקוי,הכורדים וכול השאר... ואפילו פדרו דמיאן אמר שהוא כבר מתחיל לקנות את כול הסדרות של כריס מרוב שהוא רואה שהם הצלחההההההההההה !!! אפילו את אמור מיו הוא קנה מהם!!! עדיף להיות טיפש ולשתוק מאשר להוכיח את זה ...

חעחחע הצחקת אותי!!!

נכון אולי בישראלל רבלדהה מקום רביעי (צריך לשנות את זה ומהר!!) אבל זה לא אומר שבמדינותת אחרות לא!! רגעע רגעעע אם המורדים היוו כל כךךךךךךך מצליחיםם ומפורסמים איך זה שהם אף פעם לא היוו בטקסי פרסים של המוזיקה הלטינית במיאמי?! אוו בטקסיםם אחרים?!ומאיפה בדיוק את יודעת שרבלדה משודרתת רק ב-4 ארצות?! ומקסיקוו זה לא המקוםם היחידיי שאוהבים אותו!! אז תפסיקי לדבר שטויות!!! אז יאללהה סעיי מפה!! בהתחלהה לא רציתי להתווכח וזהה אבל אתת פשוטט מדברת שטויותת שאי פאשרר לתאר!! מה את באה להוכיחח פה?! הכלל בא מקנאהה!! כי רבלדהה הרבה יותר מצליחחח מהמורדיםם!! מותקק זהוו המורדיםם נגמרר אז תצאי מהבועה "הורודה" שלךך ותתעוררי למציאות!! והמציאות היא שרבלדהה פי 10000000000 יותרר שווה מהמורדיםםם ורבלדה פי 1000000000000000 מצליחהה יותר מהמורדים! לא נאה לך לקבל ת'מציאות את מוזמנתת: לחוש ת'עצמךך ציפורר ולעוףף לנו מהפורוםם!! בעיייייייייי

dary34

New member
גבי -אני מצטערת אבל...

אי אפשר יותר עם הילדות האלה בפורום שלך*\-ואתה רואה את זה ! שאני תמיד דיבתרי נורמלי !!! שני כדי שתתחילי לסתום ת'פה הג'ורה שלך כן המורים הצליח הרבה יותר מרבלדה שנכשלה בהרבה ארצות חחח את מדברת שטיות !! בקשר לזה שרלבדה יותר שווים מהמורדים[ אני לא יתווכח איתך , כי זו דעתך ... אבל בנוגע לזה שהם הצצליחו אז יכולה ללכת ולהמשיך לחפש בכול המקומות ולראות שהמורידם הצליח פי 10000000000000 !!!! ושלא תעזי להעיף אותי מהפרום תעופי את מהפורום !!! אחת תינוקת כמוך לא צריכים פה ! שאת היחדיה מבין כ-ל הפורום שגרמה לי להתחיל לקלל ולהתעצבן! אז עופי עופי אני מאמינה שהרבה פה מחברי הפורום לא רוצים כאלו בפוורם ורצים סף סוף פורום בוגר והעברת דעות נורמלי ובלי קללות אז כדי שאת תעופי מפההה או שתשני את ההתנגהגות שלך ! ייאלה ביייייייייייייייייייייייי חסרת חיים

אני עודדדדד!!!!!!!!!

אניי לאא ארדד לרמהה שלךךךךךךךךךךךךךךךךךך אז בעייייייייייייייייייייייייי

אהה ועוד משו!!

אני ממש לא רציתי לריב איתך אבללל את התחלתת לקלל פהה אותי כמו: סתמי ת'פה ג'ורהה שלךך חסרת חייםם וכו'... תקשיבי אם פגעתיי בךך או משוו אז סליחהה זאת לא הייתה הכוונה של פשוטט כשאני אוהבתת מישו או משוו והם ממש חשובייםם ליי(כמו רבלדהה חעחע) ומכלכליםם עליוו אז אני מגנההה עליו שחבלל לךך על הזמןן וזה מה שקרהה אזז זהוו!!!

Hadas 87

New member
תמיד דיברת נורמלי?

אם היית כ"כ "נורמלית" כמו שאת אומרת, לא היית מלכתחילה באה לרשום שרבלדה פחות טובה מהמורדים בפורום של- רבלדה! תפסיקי עכשיו לבלבל בשכל- באמת במטרה לעצבן ולריב וקיבלת את זה. אל תשחקי אותה את הקדושה עכשיו.

ג ב ש ו ש

New member
תפסיקו עם זה../images/Emo128.gif../images/Emo88.gif

ממש דבילי כל העניין הזה.. לא מחקתי את השירשור לא חשבתי שזה יפתח שוב ריב.. חברים,אתם אמורים להיות רגילים לשירשורים האלה כבר
זו לא פעם ראשונה..קטן עלינו
להבא שירשורים כאלה מההתחלה ימחקו אני מצטער.

למעלה