אזזז מה אתם משווים!?!?

Pollitaaaaaaa

New member
דעתי :

המורדים!? סדרה ד-ו-ח-ה > איזה ג-ז-ע-נ-ו-ת,ראיתי את הפרק של אתמול!? ואת הבדיחות שפבלו סיפר על היהודים!? זה ממש דוחההההההההה גם עם זה בצחוק או לא! במורדים לא עשו את זה! אנהי VS לו ?! לו לא משחקת יפה לדעתייייייייי ושרה מזעזעעעעעעעע אנהי לוקחת אותהההההההה גם ביופי
ובהכל! כריסטופררר VS בנחה ? חיים שלי אוצר
אהבת חיי
לא רואה את בנחה ממטר, לא במשחק ובטח שלא בשירה ובלוק!
כפרע עלייווווווו יפה שליייייי
[כריס] וכל השאר!? לוקחים בענקקקקקקקק RBD VS ERREWAY - פה אין בכלל על מה לדבר, ההצלחה של הלהקה?!?! פי מיליון על של RBD =] וגם בארץץץץץץץץץץץץץץץ
כפרע עליהםםםםםםם ועל כריסוש שלייייי בעיקרררררררר=] דעתי
הכל ברוח טובה
כמו שלך!
לפחות את לא מקללת כמו ילדות מגעילות

elena20

New member
גזענות????? מה זה קשור?

להפך זה בא ללמד שלא שופטים אדם לפי הדת שלו מה נראה לך שהם הכניסו את זה כי הם שונאים יהודים ממש לא!!!!!!!!!! הם פשוט נתנו דוגמה לגזענות ואיך לא להתנהג

סוכריה16

New member
לכבי היהודים.

יש משוו בדברים שלה= במורדים הניוקי שלהם התבייש בדת. הוא לא אמר שהוא יהודי.. ונבהל שעמדו לגלות את זה. היו ירידות על זה חופשי.. פדרו דמיאן .. וניוקי שלנו= מגיע להם ח"ח.. הם לא עשו את ניוקי כאחד שמתבייש בדת שלו, ולעאהיוו ירידות חוץ מאחד של ג'ואבני.. שאמרו שניקי צריל כסף אז הוא אמר "הוא יהודי אבל לא?" ואז כולם צעקו עליו ועשו "מה אתה סתום!?!?"... אני לא אומרת שכריס גזענית כי אבא של בלן פרגה יהודי.. אבלל היא כן מגזימנית.. היא הגזימה עם כל הקטעים האלו. במורדים ניוקי |חציל| נסע לישראל, ואפילו ל"קיבוץ" - חמודים ביררו לאן.. גם פה הייתה ירידה מצד לוחאן של "מה יש לעשות בישראל?" אבללל לא ביג דיל.. כי היא התכוונה לזה שהוא בלי לופה.. כי כשלופה נסעה איתו היא לא אמרה כלום..

וגם ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

את יודעת שהבעל(או לשעבר) של כריס מורנה הוא יהודי? והוא מפיק או משהו שותף של הסדרה. ואם הם גזענים אז למה היא משתפת עם יאיר דורי פעולה? ולמה הם באו לארץ איזה חמש פעמיים?

Pollitaaaaaaa

New member
לא אמרתי שהם גזענים!

אמרתי שגם עם זה ב=צ=ח=ו=ק זה לא יפה! ואני יודעת שזה בצחוק אבל זה עדיין מגעיל, אוי ונועם עם את כלכך מתהההההההההההההה על המורדים אז מה את עושה פה!?!?

הרבה סיבות ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

כי אני אוהבת את רבלדה, לא כצו את המורדים, אבל אני אוהבת ואני אוהבת להיות בפורום הזה, אני אוהבת כאן את האנשים, למרות כל השטויות שאנחנו עושים, אבל אני נהנת לדבר כאן עם האשנשים, הכרתי כאן הרבה אנשים מקסימים. ואני פשוט נהנת להיות כאן

הייתי ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אבל הפסקתי לכתוב. זה מפריע לך שאני בפורום בגלל שאני אוהבת את המורדים, כי זה די נראה ככה
וזה לא ממש נעים.

Pollitaaaaaaa

New member
זה לא מפריע../images/Emo13.gif

זה מוזררררררררררררררררררר
כי בקושי יש פה ילדים שאוהבים את המורדים X ראו המורדים, ועוד יותר מרבלדה??? בגלל זה אני לא מבינהההההההההההההההההה שיהיה

כן, אני לא מוצאת בזה ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

כלום מוזר, אבל שיהיה
דוגמונת קטנטנה: אני מכירה מישהי שנמצאת גם בפורום בריטני וגם בפורום כריסטינה, והיא אוהבת את שתיהן, ולפי מה שאני יודעת היא מעדיפה את כריסטינה, אבל זה לא אומר שהיא לא יכולה לאהוב את בריטני
בקיצור סגרנו עניין?

elena20

New member
צודקת! ואני גם אוהבת את המורדים

ראיתי את כל הפרקים ואני אוהבת גם את רבלדה למה זה אמור להפריע אחד לשני?

dary34

New member
בסי נכון???

אוקי אז אני מקבלת את הדעה שלך את כריס כי אני יודעת שאת אוהבת אותו מאוד מאוד מאוד וגם את הדעה שלך על לואיסנה {שהיא לא משחקת יפה וכו'} כי זו דעתך.. אבל לדעתי קצת הגזמת.. המורדים סדרה דוחה? רבלדה הולכת על אותו עיקרון ככה שהעלילה עצמה לא יכולה להיות דוחה.. המורדים סחפה המוני מערצים ככה שהסדרה לא יכולה להיות דוחה.. וזהו.. אבל זאת דעתך בגלל זה אני לא אומרת כללום.. עכשיו לדעתי ההצלחה של רבלדה לא הגיעה עדדין להצלחה של המורדים ואני לא יודעת עם היא תגיע בממיוחד לא בארץ{שזה בדוק!!!} ואני שמחה שהכול ברוח טובה כי כיף להעביר ככה דעות... בלי לריב ובלי ירדות על השחקניםם.. זהו...

סוכריה16

New member
אם את מכבדת דיעות,

אז למה את נכנסת ורושמת את זה אני לא מבינה איך אתם יכולים להשוות בן המורדים לרבלדה, רבלדה לדעתי גירסה לא רעה אבל היא לא מגיעה לגרסה של המקור...!! המקור יותר מושקע עם שחקנים הרבה יותר מוכשרים ויפים{הרבה יותר} ואני פשוט לא מבינהה מה יש להשוות .. אבל נו טובב.... קבלו תמונות של היפים מהמורדים אני מבקשת לא להגיב עד שאני ישים...(= אנחנו פשוט אוהבים, ושימי לב לא השוונו. דיברנו על סדרה שאנחנו אוהבים. נכון, רבלדה לא הגיעה לרמת אהדה של המורדים בארץ, אבל היא מצליחה פה גם. בתכלס לא אכפת לנו מזה... אז את יכולה להשאר פה בפורום ולדסקס איתנו. אם ראית רבלדה, ועכשיו 406, את יכולה להשאר פה בכיף..! ברוכה הבאה!

לרגע לא הבנתי ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

מה כתבת בהדגשה, אבל אז קלטתי שזה ציטוט שלה
אני לא מאמינה מה הבצפר הזה עושה לי

MoYaL MaMi

New member
אנל'א מבינה מש'וו!

את בסדר והכול אבל לכל הרוחות מה קשורה רבלדה למורדים! נכון שהם אותו עיקרון ואותה עלילה אבל למה צריך להוכיח לנו את זה לכל אחד יש משיכה לתוכנית ושחקנים שונים! להזכיר לך: "על טעם ועל ריח אין להתווכח" שום ויכוח ושום מריבה לא תגרום לאדם השני להפסיק לאהוב את מי שהוא אוהב נכון?? אז למה את אומרת לנו את כל זה?? הכול ברוח טובה! האא?

למעלה