אזזז מה אתם משווים!?!?

עוד בקטנטנות ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

ראיתי שהיא שחקנית טובה, ברבריטה

סוכריה16

New member
כן אבללל

היא דווקא לא הייתה שם ממש יפה שאמרו לי שהיא גדולה עכשיו ויםה לא האמנתי.. חחחח ... כנ"ל עם לואיסנה.. עד שראיתי..

elena20

New member
מדהימה!!! זה רק אני או שהיא

באמת דומה לאליסה מילאנו היא נראית כמו אחותה הקטנה שתיהן ממש יפות! כשאליסה עם שער שמור כזה פשוט דומות בול!

סוכריה16

New member
מי זו אליסה מילאנו!!??!

סלסטה סיד דומה רק ל-2! והן ארגנטיאניות 1. לחימנה אקארדי... המושלמת 2. לאחד ששיחקה בסדרה שהייתה עד לא מזמן.. הסוד של לאורה. יש לה עיניים כחולות ושיער חום- ואז היא הסתפרה ועשתה קצוץ. מפגרת! קיצר היא יותר דומה לה מאשר חימנה.. ממש!\ אהה וגם לפיבי נרא הלי , ממכושפות.. ממש.. זה התגובה הרשטונה של כל אחד שרואה אותה.. אבל סלה יותר יפה

ooOMoRoShOoo

New member
ניראה לי שהתבלבלת בפורום../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

את בפורום רבלדה לא בפורום המורדים!!!

Pninaskaat

New member
מה הבעיות שלך?

לדעתי המורדים זה סתם סדרה מגעילה [במקרה הטוב] השחקנים שם הם רק פרחות וערסיםם, שלא יודעים שומדבר מהחיים שלהם! לא אוהבת רבלדה?! מוזמנת ללכת מכאןן.. ולא הבנתי מה הקטע של התגובה >< זה פורום רבלדה לא המורדים חמודה

Pninaskaat

New member
וסליחה אם העלבתי מישו..

שכחתי שיש כאן מעריצים של המורדים \: וזה לא אישית.. זאת רק דעה..

SweetOrSexy

New member
היי, אני מקווה שלא תתחילו..

בבקשה אל תכנסו לריב עימה. היא רק הביעה את דעתה, עזבו, המנעו מזה. וחוץ, היא באה בגישה דיי יפה ולא בוטה. מקווה שהבנתם.

poncho te amo

New member
את יודעת ביכלל שהמורדים הארגנטינאים

זה בכלל לו המקור. המקור זה של אקוודור והם מכרו לכריס מורנה תזכויות אבל שתידעי המורדים הארגניטנאים זה גם העתקה של אקוודור

dary34

New member
חחח מה יש לך? את לא מודעת לכלום?!

בטח שהרגטינאים זה המקור!!! שאלי כול אחד בפורום!! זה שייך לכריס מורנה ! והיא כתבה את זה ולהקה את התפקידים בדיוק אחרי הקטנטנות... את יכולה לשאול את מי שבא לך... ובאמת מווזר לי שיש מישהי בעולם שחושבת שהמורדים הארגטינאי זה לא המקור.....

תהיו הזויים לתמיד?../images/Emo87.gif

לא. אקוודור מעולם לא הפיקו שטות כמו שאמרת. המורדים המקורי זה רק ארגנטינה. ואחרי זה בא עוד חיקוי. שהוא לטעמי טוב יותר. כי יש יותר על מי לרדת. במורדים המקורי כמעט כולם התנרמלו. פה עדיין יש מטומטמים וזה טוב לי. וכעת- OUT!

למעלה