אזזז מה אתם משווים!?!?

00rr

New member
סרה דה דיוס אפילו את שם השיר את לא

יודעת עלק לי מעריצה את המורדים חח עם היית כל כך מעריצה אותם לא היית טועה בשם השיר הכי מוכר שלהם סרה דה דיוס-אולי זה מאלוהים

dary34

New member
סתמי סתמי הלוואי והית מעריצה של רבל

רבלדה כמו שאני של המורדים אז טעיתי אז מה? אני יושבתפה מול המחשב ושמה תמונות וזה כן קצת קשה .. אז עופיייי

dary34

New member
../images/Emo8.gifזהו אין לי כוח עוד ..חחחח מקווה

שנהנתם או משו...

סוכריה16

New member
לואיסנה באמת כוסית

אנהי אבל יפה הרבהה הרבההה יותר... ללואיסנה מבחינת תוווי פנים יש הרבה בשביל להגיע לפנים של אנהי. ובתכלס המורדים היתה נובלה יפה וגם זה. אנחנו לא משווים.. את זו שהשוות. תודה על התמונות. חמודות.

יש לי את הפוסטר ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

והוא היה תלוי לי על הקיר, הורדתי אותו כי אין לי מקום אני צריכה להחליף אותו עם הפוסטר שיש לי עכשיו

00rr

New member
פונצו יותר חתיך אבל לואיסנה יותר יפ

זה נכון שפונצו יותר חתיך מפליפה ובהרבה אבל לואיסנה הרבה יותר יפה מאנהי ויותר כוסית מאנהי יש ללו פנים מושלמות אף עניים פה תווי פנים שיער הכל יותר יפה

סוכריה16

New member
גם לאנהי../images/Emo3.gif

לדעתי גם אנהי וגם לואיסנה הן יפות בצורה בובתית. הגוף של לו מושלם, והפנים של אנהי יפות יותר. זו דעתי. ושום דבר פה האמת לא נכון או לא. הכל עניין של דיעות.

סוכריה16

New member
נכון...

ובגלל זה אני לא מתכוונת להתווכח בחיים שלי. אני אוהבת את אנהי, וזה ישדוע לכולם.. ולדעתי היופי שלה יפה מאוד, היא, סלסטה סיד,שרה מלדונדו, הילארי דאף, חימנה אקארדי- מושלמות! אני אישית, חושבת שלואיסנה לא מושלמתצ בפנים. היא רגילהץ. אבל האי יפה מאוד... אני כן אוהבת את המראה שלה.. אבל יש יותר יפות.

למעלה