אזזז מה אתם משווים!?!?

../images/Emo6.gif תראו על מה עכשיו ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אנחנו מתווכחים, כל מי הצטלמה יותר פרובוקטיבי

חחח רציני...../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif

אבל זה באמת מעצבן שאנשים באים עם דעות קדומות ולא מוכנים להשלים עם עובדות רק בגלל הכוכבים שאהובים עליהם.

dary34

New member
לא זה מה שאתם עושים!!

בגלל שאתם אוהיבם את דולסה אנהי כריסטופר או פונצ'ו אז אתם חושבים שרבלדה יותר מוצלחת ממהמורדים אז אולי תבררו לפני שאתם סתם אומרים שטיות!?!?<? אני לפחות ביררתי נכנסתי לאתרים של כריס מורנה ויאיר דורי לפורומים וכו' לפני שאני יעשה מעצמי צחוק ויגיד שטויות.. אבל לשמחתי זה רק אימת את הדברים שלי ואימתי את זה שהמורדים שודרה בהמון אצרות לעומת רבלדה שלא... ושהמורדים אכן הייתה יותרר מוצלחת.. תאמת אין לי כבר כוח להתווכח ולריב בואו נסיים את זה פהההה

סוכריה16

New member
מה מפריע לך שככה אנחנו חושבים?

זה ראה כאילו מציק לך ... מה לעשות! אנחנו אוהבים אותם וחושבים שזה הכי יפה בעולם. את אוהבת את שלך וחושבת שזה הכי יפה בעולם. לא התערבנו אז דיי! חלאס!

סוכריה16

New member
אנהי משחקת טוב את מיה.

וזהו. בכיינית? שטויות במיץ. מיה לא אמורה להיות פרחה- אלא סנובית. ולאנהי יש פנים של סנובית.. אז מתאים לה. ורוברטה לא מביאה פלייבוי. אני לא מסכימה איתך. מה אשמתה שהיא עדינה וסקסית!?!??! היא משחקת יפה. את רואה, הבטחת לא להתווכח ואת רק יורדת ויורדת ויורדת על הסדרה.

dary34

New member
נכון אבל את רואה איך כולם

יורדים פה על המורדים!? למה הם כן !?!? אני לא מבינהההההההה מה בגלל שאת בפורום רבלדה אז את מצדיקה אותם!?!? שיהיה לך בכיףףףףףף... כול אחד יורד פה מריצה מוכערת קמילה עקומה לואיסנה לא משחקת טוב וכו' המורדים זו סדרה מכוערת וכו' ואת זה מותר להם להגיד??? סלחי לי אבל אני לךא הגעתי לשום קללה שהם הגיעווו !! אבל מה שבא לך...

סוכריה16

New member
את דורשת שיגידו לך את זה.

דיי.. נו זה רק יוצר ריביםץ את יורדת עליהם והם יורדים על זה שאתץ יורדת על השחקנים שלנו. זה ליגיטימי כי את נכנסת לפורום לדבר על המורדים הארגנטינאים שזה בעצם למקסני. נכנסת ואמרת לנו במילים אחרות "מה אתם בפורום הזה? למה מי הם?" אז חמודה שלי הם אנשים מוכשרים ויפים. אנהי, מאייטה, אלפונסו, כריסטיאן- אדם מוכשר בטירוף, כריסטופר- חמוד לאללה, ויקו ממש בובה, סלינה יפההה... ועוד ועודדדדדדד!!! אז בבקשה יש פה מי ומה ועלל- מה להעריץ. דיי לדבר שטויות.

Hadas 87

New member
כן אבל את מתעלמת מההבדל הקטן:

זה פורום של רבלדה לא של המורדים. יש לנו את כל הזכות שבעולם לרדת על המורדים, אם יבוא לנו, על כל סדרה אחרת, אבל לבוא לרדת על רבלדה יהיה קצת טפשי כי על זה הפורום אז מן הסתםםם כל מי שפה לא יאהב את זה ויתעצבן עלייך כי מי שפה אוהב את רבלדה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתסתכל היום במורדים ואז נדבר.

היא מדברת שם כמו פרחה, במיוחד עכשיו שנודעלי שהיא הייתה עם פליפה 3 שנים ושכבה איתו בגיל 13, והיא עבדה על כוווווווולנו. עכשיו זה מעצבן, והאי משחקת כמו איזה פרחה, רק תביט. אנהי מלכה, אז ש.

לא חשבתי על זה ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

רק עכשיו שאת אומרת את זה אני מבינה שהיא שכבה עם פלי בגיל 13! איווו

x x l

New member
מאיפה את יודעת וגם עם כן מה זה משנה

את יכולת המשחק שלה ואת היופי שלהה

elena20

New member
היא לא אמרה שהיא שכבה בגיל13 !!!

היא לא אמרה שזה היה עם פליפה! כששאלו אותה מתי היא עשתה את זה בפעם הראשונה היא הראתה 5 אצבעות ולא הוסיפה יותר כלום אז יכול להיות שהיא סתם אמרה את זה! יכול להיות שהיא עשתה את זה בשביל לעורר פרובוקציות או שרוב הסיכויים שהיא פשוט לא הגיבה על השאלה והמראיין המציא את זה!!!די אף אחד לא יודע מתי היא עשתה את זה ועם מי, אף אחד לא היה איתה במיטה בשביל לדעת את זה בוודאות ומה זה משנה מתי היא שכבה ועם מי??? זה החיים האישיים שלה וזה לא עושה אותה פחות יפה או פחות שחקנית!

כנסי שניה... בכוונותת טובות!!!!../images/Emo9.gif

תראי אני ממש לא רוצה לריב איתך!! ומה שכתבת עליי היה ממש מגעיל!! אזז בואי נסדר שניה ת'ענייניםם בינינוו... אם פגעתי בך במה שכתבתי מקודםם אז סליחה באמת! זה לא הייתה הכוונה שלי.. אני פשוט התעצבנתי וזה מה שקורה לי כשאני מתעצבנת אני לא שולטתת בעצמי חיחי ואני מתחילה לפלוט דברים שאני ממש לא מתכוונת אליהםם!.. ועוד משו בקשר למורדיםם ורבלדה: המורדיםם היא סידרהה מהממתתתתת אבלל שיאא המהממתת באמת!!! ואני הייתיי פשוטטט מטורפתת עליהםם שאי אפשרר לתארר אני אפילו בכיתיי שהם באו לארץץ חעחעחע.... אבלל אני התחברתי יותר לרבלדה... ולדעתי אין פה בכלל מקוםם להתווכחח או משוו כי מדובר פהה בדעותת ודעותת של בנאדםם אי אפשר לשנותת וזהו!!

Hadas 87

New member
לואיסנה שחקנית נוראית על מה

אתה מדבר? היא אפילו את עצמה לא תעשה מושלם. אין לה כשרון בגרוש.

luissana

New member
דולסה ולואיסנה שולטותתת

דולסה יפה הורסת שחקנית מצויינת זמרת מדהימה לואיסנה יפה פצצה במשחק ובשירה דולסה יותר חזקה אבל שתהין מושלמותתתת

בהחלט אין כמו דולסה היא הכי שווה ומ

ומוכשרת מכולם מכל הבנות האלה ועושה את רוברטה הכי טוב שיכול להיותתת וקמילה הציפלוחה המכוערת תסלחו לי מעריציה אבל היא בכלל לא יפה יכולה ללכת ללמוד מדולסה הרבההה ולואיסנה הרבה יותר יפה וכוסית מאנהי לאנהי אין יופי מיוחד בכלל והיא רזה מידי רואים לה את העצמות וזה ממש לא יפהה והפנים של לו יותר יפות מהפנים של אנהי יש לה פה גדול ויופי גס לעומת לואיסנה העדינהה ואל תיפגעו אבל דולסה ולואיסנה הכי מהממות

למעלה