או.קיי: מ-ת-ח-י-ל-י-ם !!!!!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.
757

757
האמבולנס הראשון שנהגתי עליו במד"א היה 757. הוא היה גרוטאה אמיתית, אבל היתה לו סירנה רצחנית, וכל הזנקה שלי היתה מורידה את כל תושבי נתניה למקלטים... אחרי תלונות רבות נשלחה הסירנה למעבדה לבדיקה והתברר שהיה בה בטעות מגבר של 5000W במקום 500W...

סיפור מדליק מאוד ! אני מת על שטויות

757
האמבולנס הראשון שנהגתי עליו במד"א היה 757. הוא היה גרוטאה אמיתית, אבל היתה לו סירנה רצחנית, וכל הזנקה שלי היתה מורידה את כל תושבי נתניה למקלטים... אחרי תלונות רבות נשלחה הסירנה למעבדה לבדיקה והתברר שהיה בה בטעות מגבר של 5000W במקום 500W...
סיפור מדליק מאוד ! אני מת על שטויות
כאלה !!!!!! יופי !! אהבתי !!

בטח מאמין ! להיפך: אני מבסוט מאוד

שטויות ?
מה אתה לא מאמין לי ?????
בטח מאמין ! להיפך: אני מבסוט מאוד
מהסיפור ! זה הסיפור הטוב ביותר ששמעתי בחודש האחרון ! זה העלה לי חיוך ענק כי אני באופי שלי - מתאים לי להתקין צופר כזה מפחיד !! זה בדיוק סיפור בשבילי ואני הרי שובב נורא !!!!!!!!!

צחקן

New member
קרעת אותי!!! ../images/Emo6.gif !!

757
קרעת אותי!!!
!!
ב"ה אני לא מסוגל להפסיק לצחוק !!.

גם אותי ! אני מת על הסיפור הזה.

757
גם אותי ! אני מת על הסיפור הזה.
למרות שהוא קצר הוא סיפור מעולה ושווה פרסום רחב יותר ! עמית חביבי - שיחקת אותה !

omer landau

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif

איזה יופי

תמונות ממש ממש יפות כמו שאתה בטח יודע עוצרות נשימה הנמל גם נראה ממש ענק אף פעם לא הייתי מבפנים לילה טוב!!!ביי ביי
שאלה קטנה: יש לך פרטים על החדשות שפירסמת ביום שישי על רכישת ציוד נייד חדש ישן? נוסעים?

מצב
הנושא נעול.
למעלה