או.קיי: מ-ת-ח-י-ל-י-ם !!!!!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
*להניח שום דבר על המסילה

עוד ניתן לשים לב בתמונה הזאת
להבדלים ביכולות ההנפה של כל אחד מהכלים... המנוף הקרוב אלינו בתמונה הוא הLTM1500 בעל כושר הנפה של 550 טון ורחוק מאתנו בתמונה LTM1400 בעל כושר הנפה של של 450 טון שימו לב שהמנוף הקרוב אלינו בצידו הימני נמצא בפריסת מייצבים חלקית מה שמאפשר לו לעמוד במתחם מאוד צר בין המסילה לשפת הרציף ולהניח את הקטר על המסילה בעוד ה1400 המרוחק נמצא בפריסת מייצבים מלאה ועומד ממש על המסילה מה שלא מאפשר לו להניח שלום על המסילה אלא בהתרחקות מסויימת שלא מאפשרת הצבה במקומו של ה1500 החזק יותר. שני המנופים מסתייעים בכ20 טון משקולות אחוריות להערכתי. וכמובן תמונה שלישית בחסות רייטר....קטר 759 מתחיל בהליך ההתעופפות שלו והעליה לארץ ישראל, תגידו ברוכים הבאים לעוד עולה חדש. נ.ב ניתן לראות את האתת של המנופאי בחלק הקרוב אלינו בתמונה מסמן למנופאי להתחיל למשוך כבל כלפי מעלה.
*להניח שום דבר על המסילה

fireman

New member
ותודה לכולם על הברכות../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

החלטתי כרגע שאתה בהחלט רשאי
לפרסם את שלוש התמונות ששלחתי לך הרגע למייל האישי עם הסברים שלך ! התמונות הן ליום הולדתך ואני מאחל לך עד 121 !
ותודה לכולם על הברכות

fireman

New member
רגע רגע! טעות!

ועכשיו הסבר שלי!
המנוף הראשון libherr LTM1300 מעמיס על עצמו משקולות המנוף הרחוק (עסוק באותה פעולה אם כי לדעתי זה LTM 1400 המרחק מקשה עליי לקבוע!
רגע רגע! טעות!
המנוף מרים שם מפזרי עומס בשביל ה"בומים" (רגלי תמיכה) בכדי לא להעמיס על הרציף כנראה בנקודות ספציפיות ולגרום לו לנזק, שימו לב שבשלב הזה הבומים פרוסים לחצי מרחק כך שאין מצב שהוא מניף משקולות בפריסה חלקית ועוד 4 ביחד....פשוט אין מצב סליחה למי שנפגע מהטעות שלי

fireman

New member
טוב זה לא עובד ככה

רגע רגע! טעות!
המנוף מרים שם מפזרי עומס בשביל ה"בומים" (רגלי תמיכה) בכדי לא להעמיס על הרציף כנראה בנקודות ספציפיות ולגרום לו לנזק, שימו לב שבשלב הזה הבומים פרוסים לחצי מרחק כך שאין מצב שהוא מניף משקולות בפריסה חלקית ועוד 4 ביחד....פשוט אין מצב סליחה למי שנפגע מהטעות שלי
טוב זה לא עובד ככה
המנוף הקרוב הוא LTM1500 הרחוק הוא כאמור LTM1400 מצטער היה ב1500 משהו שגרם לי לחשוב שזה 1300

omer landau

New member
מחיאות כפיים לד"ר רייטר../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

או.קיי: מ-ת-ח-י-ל-י-ם !!!!!!!!!!!!!
תמונה מס' 900. כל הצילומים: ד"ר אביתר רייטר !
מחיאות כפיים לד"ר רייטר

תודה רבה על התמונות ממש יפות ובאיכות מצויינת חבל שלא יצא לשאר חברי הפורום לצלם את הקטרים עקב החשיכה איפה הקטרים ברגע זה??? מחכה לתמונות של מחר שוב תודה שלום ולהתראות

מצב
הנושא נעול.
למעלה