או.קיי: מ-ת-ח-י-ל-י-ם !!!!!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.

ישראל ב

New member
רוצים עוד...רוצים עוד...

יש עוד עשרות תמונות כמובן ויותר
מאוחר אמשיך גם לקטרים 760 ו- 761 שעדיין לא ראיתם. כמו כן, אפרסם תמונות בהן רואים את כל הקטרים ביחד עם 108 = סה"כ 7 קטרים. יש למה לחכות.
רוצים עוד...רוצים עוד...
רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...

omer landau

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifלא יפה .. תן לאביתר את הזמ

רוצים עוד...רוצים עוד...
רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...
לא יפה .. תן לאביתר את הזמ
הזמן אביתר איפה הארכיון שלך נמצא?? איך הוא מסודר? ארגזים??? אלבומים??? אלבומים בארגזים?? חחחח

ישראל ב

New member
למה לא יפה? יפה מאוד

לא יפה .. תן לאביתר את הזמ
הזמן אביתר איפה הארכיון שלך נמצא?? איך הוא מסודר? ארגזים??? אלבומים??? אלבומים בארגזים?? חחחח
למה לא יפה? יפה מאוד
רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...

omer landau

New member
גם אני רוצה עוד אבל אביתר יעלה את

למה לא יפה? יפה מאוד
רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...רוצים עוד...
התמונות מתי שהוא יעלה והתמונות ממש ממש יפות כל אחת ואחת

Boeing 777 200

New member
זה נכון שאני בעסקי ../images/Emo160.gifים

התמונות מתי שהוא יעלה והתמונות ממש ממש יפות כל אחת ואחת
זה נכון שאני בעסקי
ים
אך גם אני אשמח לראות עוד תמונות של הקטרים והרכבות.

omer landau

New member
אני גם אוהב מאוד מטוסים ואשמח לראות

זה נכון שאני בעסקי
ים
אך גם אני אשמח לראות עוד תמונות של הקטרים והרכבות.
אני גם אוהב מאוד מטוסים ואשמח לראות
תמונות של מטוסים למרות שיש לי תיקיות מפוצצות רק לא תמונות שלי גם לפי הכינוי עד כמה אתה אוהב מטוסים???

Boeing 777 200

New member
לא. אינני טייס.

שכחתי עוד משהו
בגלריה של הפורום יש את התמונה הזאת. נדמה לי שזה מטוס כמו השם שלך.
לא. אינני טייס.
טסתי במטוס כזה כמה פעמים ומאז אני מאוהב בו. וכמו כן אני אוהב כל מה שקשור במטוסים מאז שהייתי ילד קטן.

omer landau

New member
הידד../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif את האמת ...

היום בלילה - ההמשך !!!!!!!!
הידד
את האמת ...
תודה על כל התמונות הן ממש ממש יפות אמרת עשר בהתחלה התבאסתי לדעתי מספיקות עשרים למרות שכל אחת יפה ומיוחדת אני מחכה לתמונה של הרכבת השלמה אם יש כזאת תודה רבה לילה טוב איזה כיף שחורף זה ממש כיף למרות שאני קצת חולה

מצב
הנושא נעול.
למעלה