או.קיי: מ-ת-ח-י-ל-י-ם !!!!!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
אביתר רשע! ../images/Emo13.gif

אביתר רשע!

משאיר אותנו במתח ועם טעם של עוד עד מחר

fireman

New member
תראה בזה מתנת יום הולדת ../images/Emo65.gif

בחיאת! שלח לי עוד מנוף קטן במייל
אני חייב!!!!!!!!!! אני מבטיח לא לפרסם כאן! [email protected] אם אפשר תמונה של שני המנופים מהצד אם יש (כמה דרישות יש לי חחחחחחח)
תראה בזה מתנת יום הולדת

יש לי יום הולדת היום!

החלטתי כרגע שאתה בהחלט רשאי

בחיאת! שלח לי עוד מנוף קטן במייל
אני חייב!!!!!!!!!! אני מבטיח לא לפרסם כאן! [email protected] אם אפשר תמונה של שני המנופים מהצד אם יש (כמה דרישות יש לי חחחחחחח)
לפרסם את שלוש התמונות ששלחתי לך הרגע למייל האישי עם הסברים שלך ! התמונות הן ליום הולדתך ואני מאחל לך עד 121 !

fireman

New member
תאמינו לי הבנאדם מלך!!!!!!!!!!!

לפרסם את שלוש התמונות ששלחתי לך הרגע למייל האישי עם הסברים שלך ! התמונות הן ליום הולדתך ואני מאחל לך עד 121 !
בתמונה הזאת קטר 757 על המסילה!

fireman

New member
תמונה נוספת בחסות אביתר כמובן!

בתמונה הזאת קטר 757 על המסילה!
שני הליבהרים של אבי עושים עבודה מצויינת ומעלים לארץ את קטר 758 welcome to israel! בתמונה הזאת ניתן לראות את אותן פלטות שהמנוף הרים קודם לכן מונחות מתחת לרגלי התמיכה.... מדובר במפזרי עומס כאמור מאחר והרציף אינו מיועד לשאת עומסים חריגים על נקודות מאות מצומצמות

fireman

New member
עוד ניתן לשים לב בתמונה הזאת

שני הליבהרים של אבי עושים עבודה מצויינת ומעלים לארץ את קטר 758 welcome to israel! בתמונה הזאת ניתן לראות את אותן פלטות שהמנוף הרים קודם לכן מונחות מתחת לרגלי התמיכה.... מדובר במפזרי עומס כאמור מאחר והרציף אינו מיועד לשאת עומסים חריגים על נקודות מאות מצומצמות
עוד ניתן לשים לב בתמונה הזאת
להבדלים ביכולות ההנפה של כל אחד מהכלים... המנוף הקרוב אלינו בתמונה הוא הLTM1500 בעל כושר הנפה של 550 טון ורחוק מאתנו בתמונה LTM1400 בעל כושר הנפה של של 450 טון שימו לב שהמנוף הקרוב אלינו בצידו הימני נמצא בפריסת מייצבים חלקית מה שמאפשר לו לעמוד במתחם מאוד צר בין המסילה לשפת הרציף ולהניח את הקטר על המסילה בעוד ה1400 המרוחק נמצא בפריסת מייצבים מלאה ועומד ממש על המסילה מה שלא מאפשר לו להניח שלום על המסילה אלא בהתרחקות מסויימת שלא מאפשרת הצבה במקומו של ה1500 החזק יותר. שני המנופים מסתייעים בכ20 טון משקולות אחוריות להערכתי. וכמובן תמונה שלישית בחסות רייטר....קטר 759 מתחיל בהליך ההתעופפות שלו והעליה לארץ ישראל, תגידו ברוכים הבאים לעוד עולה חדש. נ.ב ניתן לראות את האתת של המנופאי בחלק הקרוב אלינו בתמונה מסמן למנופאי להתחיל למשוך כבל כלפי מעלה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה