או ...סןף סןף....

• פותח הנושא VDM
  • פורסם בתאריך

falou

New member
באופן אישי...

לא הייתי נוגע במכונית ספורט ישנה, בטח שלא באחת איטלקיה עם מנוע טורבו קטן והיפר אקטיבי. לך תדע מה היא עברה ומנועי הטורבו הקטנים ידועים כרגישים ועושי צרות. אני ממליץ ללכת על מכונית שהיא "חצי ספורטיבית", כלומר קצת יותר מהירה מהנורמה, עם התנהגות כביש טובה, אבל לא מגנט למתחרעים. 205 עם מנוע 1.4 יכול להיות מאוד נחמד.

VDM

New member
או...זאת הודעה....

זה מה שרציתי, שימליצו לי על עוד כמה כאלה.... ותגיד יש לך מוסג מה מחירה בערך, ואם תוכל לתת עוד קצת המלצות.... ואגב בקשר לפונטו נהגה אליו בחורה, שלא כל כך השתמשה בטורבו. כשנסעתי איתה כדאי לבדוק את האוטו אמרתי לה תתני גז שנראה מה שווה האוטו והיא פחדה ונסעה לאט.... וגם מבחנה קוסמטית האוטו די שמור.

be_roo

New member
זה יכול להיות חסרון ולא יתרון

אם נהג על האוטו מישהו שלא ידע לנצל את מה שיש לו, מאוד יכול להיות שהוא גם לא ידע לטפל בו נכון. בטוח שהטורבו נכנס לפעולה בנסיעות בינעירוניות, מה שלא כל כך בטוח זה שהבחורה ידעה לחמם ולקרר אותו כמו שצריך. המנועים האלה רגישים, דורשים טיפולים מסודרים, בדיקות קבועות של שמן ומים, ותשומת לב בכלל.

VDM

New member
בקיצור..........

אני מבין שלא כדאי לקנות אותה........... אל תתבישו תגידו את האמת, כי אני קונה אותו ולא מכנסיים...
ושוב.. מה בקשר ליופי...מי יותר יפה ..לדעתכם???

sronis

New member
מה שחשוב זה מי אתה חושב שהכי יפה.

ובקשר לבחירה בין שתיהן - זה נתון לשיקוליך האישי... רוני, חושב שה-RSI של גידי יפה (איך, איך אני מתחנף מה? אבל תחזיר את הכיסויים מאחור)

falou

New member
לא טוב...

זה שיש על הטורבו קורי עכביש זה לא טוב. גם מנוע שלא נושם מידי פעם סל"ד גבוה זה לא ממש בריא. בקשר ל-205, אין לי מושג במחירים, אבל היו כמה מגירסה שנקראה XRI Top עם עיצוב שדומה ל-GTI (פסי קישוט, שתי דלתות), אבל עם מכללים רגילים. אפשרות נוספת יכולה להיות Citroen AX עם מנוע 1.4. זו אולי קופסת פח קטנה אבל למרות שלא נהגתי באחת אני משוכנע שהיא תהיה משעשעת. חוסר משקל ומימדים קטנים תמיד גורמים לכך שנסיעה ב-90 מרגישה כמו נסיעה ב-160...

B.M.F

New member
לא מדוייק בכלל

נסיעה ב-190 מרגישה כמו ב-250 אולי. אבל ברצינות - AX לא רעה. אלא אם כן בטיחות חשובה לך.

Crazy Rc

New member
AX אוטו גדול :)

אני מת על הרכב הזה, שוקל איזה 720 קילו (כמו סוס) ועם כוח של 85 סוסים כמו הדגם GT. אוטו חמוד לאללה, קטן וזריז. ואם משעמם לך איתו ויש לך כיס עמוק הוא פתוח להמווווווווון שיפורים. תיבת ההילוכים שלו מסכימה לסבול עד 120 כ"ס....שזה....המוון בשבילו :) אפילו אם תוסיף לו רק פילטר אוויר תרגיש המון השפעה. (כל המידע מובע ממאמרים, אתרים, אנשים וכד´, לצערי אין לי אחד
)

VDM

New member
אני עדיין מתלבט....... ../images/Emo12.gif

כן זה שוב אני עם הפונטו GT...... היום הלכתי כל היום ושאלתי אנשים , ואני עדיין לא יודע אם כדאי לי לקנות את האוטו...... למרות שדווקא קיבלתי די הרבה תשובות על השאלות, גם מהאנשים בחוץ וגם מחברי הפורום, עדיין נשארה לי שאלה אחת שלא שאלתי.... האם האוטו הזה שכיר ז"א עם אני ארצה למכור אותה, תוך כמה זמן להשארתכם היא תימכר....???

B.M.F

New member
כן, הוא שכיר

רוב הרכבים בארץ נמנעים מלפתוח עסק עצמאי - אתה יודע, מה הכנסה יכול לשגע פילים לפעמים.. אני מאמין שה-פונטוGT מעדיף להיות שכיר פשוט. רוצה טופס 106 ? יש בסמל"ת.

VDM

New member
תודה.......אבל......... ../images/Emo8.gif

תגיד אם היא יד שניה, אתה עדיין חושב שאני יוכל למכור אותה מהר? אגב........... כמה זה מהר (שבוע,שבועיים,חודש...)??? מצטער שאני נודניק , פשוט אתה יודע אוטו לא קונים כל יום, במיוחד במצב שלי שאני הולך להיכנס לחובות בגגלה..... שוב מצטער על השאלות המעצבנות.
אאאהההההההה..... ועוד דבר ... על מה אתה נוהג???

B.M.F

New member
אני לא מגדת עתידות

ולשאלתך, במה אני נוהג - זה תלוי ביום בשבוע.

VDM

New member
לא הבנתי.......... ../images/Emo12.gif

מה זאת אומרת???

B.M.F

New member
מה לא הבנת ?

לא הבנת מי אני, מה כתבתי, באיזו שפה או למה התכוונתי ? תחליט מה בדיוק לא הבנת.

VDM

New member
אני מבין את הבדיחות.....

באמת, ממש מצחיקות............ אבל תהיה רציני רגע (אם אתה יכול) , לדעתך האוטו טוב או לא??? וגם לא כל כך הבנתי את הקטע עם הימים בשבוע.... אזה אוטו יש לך.....או שאין???

kitt

New member
אי אפשר לדעת על סחירות של רכב מה

יהיה איתה בעוד שבוע אפילו. ובקשר לBMF יש לו goat car לכל יום בשבוע.

למעלה