או ...סןף סןף....

• פותח הנושא VDM
  • פורסם בתאריך

VDM

New member
או ...סןף סןף....

אולי אתה תוכל סוף סוף לענות לי.......... אני כבר שלושה ימים שואל את אותה השאלה ואף אחד לא עונה לי לעניין.. ראית מה קרה... בכל אופן מה עדיף הפונטוGT או רנוRSI ??? תודה שבאת.

© DrorZi

New member
אני היתי קונה רק RSI

או צרפתי אחר. (פזו ...) הפונטו עולה על הקליאו בקווים ישרים בלבד.
דרור זי.

VDM

New member
אבל במחיר הזה..........

אתה חושב שאני אמצא משהו יותר טוב מהGT , שאגב במצב מעולה, צבע אדם, שנת1995 .... אאהההה, והמחיר הוא בערך 30000 שקל, אפילו פחות (מה שאני רציתי זה בערך ב26 או 27 אלף), אבל אם שווה אז אני מוכן להשקיע.... אז שורה תחתונה... פיאט פונטוGT שנת 95 שווה ב30 אלף או שאפשר למצוא משהו יותר טוב... תודה מראש לכל המוכן לעזור בדילמה.

© DrorZi

New member
יכול להיות שלך זה יתאים

אני לא פוסל אותה, אם מצאת משהו שמור ואתה חושב שלך זה טוב, סבבה. אם מישהו שרק עכשיו מתחיל לחפש ישאל אותי אני אגיד לו לחפש RSI, אבל היא יקרה יותר כמו שאמרת. בכל השוואה של מיני משעממת מול GT פונטו הפונטו תנצח, אבל מול ספורטביות אמיתיות היא תפסיד. בתקציב מוגבל היא מהווה פשרה מצויינת בתנאי שמצאת אחת ש-מ-ו-ר-ה, זה פיאט והם לא הכי אמינות אך בטיפול נכון יאריכו חיים לא רע.
דרור זי.

VDM

New member
תודה...........

אז , כנראה אני אלך לעשות לה מחר בדיקה בדינמומטר ונראה מה יגידו... בכל אופן תודה רבה על ההמלצה.... אני אספר מחר מה אמרו בבדיקה. אגב אם יש פה עוד מישהו שיכול להמליץ על מכונית במחיר בערך 26 אלף אז אשמח לקבל תגובות....משהו לא גדול, העיקר לא 4 דלתות. תודה מראש לכולם. ולך במיוחד, דרור.

אמירחמו

New member
הפונטו GT מאוד מהנה

אני נהגתי בה ושמים לב שיש שינוי לפונטו האחרות היא נוחה וזה אוטו באמת ממש חמוד וכיפי וספרוטיבי אפילו והעיצוב הפנימי שלו גם נראה לעיין ולא מיושן זאת ההמלצה שלי בכל אופן

VDM

New member
תודה... אגב....

סמתי לך לפני זה תמונה והיא לא הייתה נכונה .... אז הנה הנכונה.....תהנה.....

אמירחמו

New member
מתענג מכל רגע....

דרור אם אפשר לשאול אותך שאלה למה היית הולך על הרנו? ואם אתה יכול לשים תמונה בבקשה של הרנו זה יהיה נחמד מצידך

VDM

New member
שאלה לכולם..... ../images/Emo3.gif

תגידו , יש פה אולי מישהו שיכול יותר לפרת קצת על הפונטו GT , או אפילו להפנות אותי לאתר או הודעה שנכתבה בעבר, כי אני לא מוצא כלום... ואם אפשר שיהיה בעברית... תודה לכולם.

sronis

New member
ת´אמת, הפונטו דווקא בסדר

אם הייתי צריך להחליט פונטו או קליאו RSI היה לי קשה להחליט... הפונטו מאוד מהירה, אמנם אין לה היכולות הדינמיות של ה-RSI, אבל יש לה הרבה יכולת ואחיזה טובה למדי (לא נהגתי, רק נסעתי, על שתי GT שונות). אני הייתי דואג קצת בגלל המגדש שלה (צריך לבדוק היטב את הטורבו, לראות מה מצבו) וגם מתאר לעצמי שעלויות האחזקה יהיו גבוהות משל ה-RSI... בגלל שלא נהגתי עליה אז אני לא יכול להגיד איך היכולות הדינמיות שלה באמת, אבל ממה שקראתי ושמעתי, היא לא מרשימה (השאלה הגדולה היא איך היא ביחס לפונטו הרגילה. מה שונה ומה משופר - כי הפונטו הרגילה היא הרי מכונית די גרועה מבחינה דינמית) רוני

VDM

New member
הבנתי....אבל...תגיד...

אתה במחיר הזה מה היית קונה ? יש אולי משהו אחר שאני לא יודע אליו.....? אולי תוכל להמליץ לי אל משהו. העיקר, כמו שכבר אמרתי שלא יהיה גדול (לא 4\5 דלתות) קופה או משהו... תודה מראש.

אמירחמו

New member
תראה

מבחינת נהיגה הפונטו חוויתית. נקודה. היא פשוט נהדרת, היא ספטרטיבית, מהירה, האחיזה שלה על הכביש נוחה ומצויינת, והידית הילוכים מתאימה כמו יד לכפפה פשוט זה אוטו באמת חוויתי, והביצועים שלו בהחלט נראים ולעין וטובים אני לא יודע אם העלויות של האוטו הזה גדולות או קטנות, אבל נראה לי שהם גדולות בכל אופן אני ממליץ על הפונטו באמת חווייתית, היא נראת גם טוב, מבפנים ובחוץ, ובאמת הוא שווה את התמורה לכסף. אבל בכל זאת כדאי לבדוק אם יש תקלות והכל, אבל אני בסך הכל מ-א-ו-ד נהנתי ממנו

VDM

New member
סבבה...........

אני אגיד לך מחר מה אמרו בבדיקה..... אגב הנה התמונה....

© DrorZi

New member
לך לבדיקה קודם

אם יהיה טוב, תקנה, האוטו בגדול מהנה. אם לא יהיה בסדר נחשוב על משהו אחר.
דרור זי.

Alfa156 GTA

New member
כנראה שעל טעם ועל ריח

לדעתי הפונטו GT הרבה יותר טובה המקליאו. הקליאו חמודה 1.8 עם היגוי גרוע!, סופר מיני עם מנוע חזק. אבל הGT זה סיפור אחר לגמרי, טורבו! מה יותר מזה, ואני לא משוחד על ידי האיטלקים.

sronis

New member
מה??? בדיוק ההפך!!

לקליאו הגה סביר, בפונטו, אם אני צודק וזה אותו הגה שבפונטו הרגילה - אז תעשה לי טובה - חרא של היגוי!! תראה, אם אפילו מבעל פונטו GT הוצאתי שלפונטו התנהגות כביש בינונית ולא יותר, אז אני מוכן להתערב שה-RSI לוקחת אותה מהבחינה הזאת בלי בעיה מיוחדת. מה שכן - למנוע הטורבו קסם משלו... רוני

Alfa156 GTA

New member
אתה יודע מה אולי, אני לא נהגתי בGT

אף על פי שהיתה לי פונטו רגילה, לצערי הרב. כן נהגתי בRSI חמוד לא יותר רכב חזק מאוד ועוד עם המשקל שלו. חוצמזה....פונטו GT יכולה לתת FIGHT להרבה מכוניות, הRSI למי בדיוק ?

VDM

New member
אנשים..אנשים..

קודם כל תירגעו ואל תתחליו לריב כי ראיתם איך זה נגמר... דבר שני , לא יודע מה מבחינת ההיגוי אבל נסעתי אליה ומרגישים את הטורבו, ולעומת זאת לחבר שלי היה RSI חדשה יחסית , ואפילו קולט רגילה אוטומטית (של חבר אחר) לקחה אותו בפתיחות. אז לכן אני לא יודע מה אתם כל כך מתלהבים מהRSI הזאת?!?!? אבל שוב אל טעם וריח אין להתוקח.

© DrorZi

New member
ואני אחזור על הנקודה

שהפונטו בקו ישר זריזה נורא. לקליאו בפרוש אין הרבה להציע בקו ישר אבל במצבים אחרים, בכבישים מהנים לנהיגה, אני בטוח שנהג מיומן יהנה מהקליאו יותר.
דרור זי.

VDM

New member
../images/Emo124.gif הי הי הי...שאלה חשובה...

כמעת שכחתי.... תגידו כשעושים בדיקה לאוטו, אז מי אמור לשלם . אני או בעל הרכב או שאפשר גם חצי חצי, איך נהוג?!?!?!?!?? בבקשה תענו היום, כי מחר אני כבר הולך לבדיקה. תודה.

למעלה