או ...סןף סןף....

• פותח הנושא VDM
  • פורסם בתאריך

sronis

New member
אתה משלם כמובן, אבל

תבקש ממנו לחתום לך לפני הבדיקה שאם המנוע או השלדה לא תקינים - הוא משלם עליה. אם הוא לא יסכים - כנראה שיש לו סיבה... ולאלפא 156 GTA - הפונטו יכולה לתת פייט להרבה מכוניות וה-RSI לא? על מה אתה מתכוון? בפתיחות? למי אכפת תגיד לי? אני בחיים לא אקנה אותו רק בגלל שהוא מאוד חזק. אני מצטער אבל אני מחפש יותר מזה. ה-RSI לא חזקה מאוד, אבל היא עם קצת שיפורים היא בהחלט לא חלשה, ובנוסףך מתגמלת בהרבה לנהיגה. רוני

© DrorZi

New member
אתה, אבל כמה סייגים

סכם עם המוכר לפני זה שאם יש תאונות שלדה הוא משלם אם המנוע במצב סופני הוא משלם אם הגיר במצב סופני הוא משלם אם הוא בטוח באוטו לא תהיה לו בעיה להסכים וזה מקובל. בכל מצב אחר הקונה משלם על הבדיקה וגם על העברת בעלות.
דרור זי

VDM

New member
מצחק.... תצחק.....

אבל זה ככה......... אתה יכול לנסות...... אני לא אומר את זה סתם, קולט רגילה 1600 ועוד אוטומטית לקחה את RSI , זה נכון שאחרי זה הRSI הסיגה אבל עדיין, זה לא קצת מביך, לסוע באוטו ספורט וכל כוסית עם מיצובישי רגילה פותחת איתך באותה תאוצה..... שוב, אני לא המצאתי את זה, הייתי בתוך הRSI אז וחבר אחר עמד איתנו ברמזור ואז..............

עתיד©

New member
אני מהמר על שתי דברים

א.פירפור מוגזם של האר אס איי - נהג חרטה ב.מצב מכאני מעפן של האר אס איי אחרת לא ברור לי איך אוטו שעושה באיזור ה12 שניות למאה לוקח אותו שעושה את אותו מיאוץ באיזור ה8 שניות

VDM

New member
אני ממש לא יודע..........

אני מציין עובדות......ובקשר לאוטו הוא היה די חדש.... אגב מה אתה אומר אל היופי....???

be_roo

New member
זה לא אומר הרבה

שני נהגים שונים, שאתה לא יודע מה היכולת שלהם, על שתי מכוניות שונות. מעבר לזה, השאלה היא מה אתה מחפש
לעשות פתיחות בקו ישר כדי להרשים כוסיות
או רכב שמהנה לשליטה
האם אתה מעדיף להתפאר בזה שהיצרן של האוטו שלך הצליח ליצר רכב מהיר יותר מהיצרן של האוטו שלידך ברמזור
או להנות מיכולתך האישית כנהג השולט בכלי הרכב שלו
כשתענה על השאלה הזו תדע במה לבחור.

VDM

New member
אתה רציני ?!!?!..... ../images/Emo6.gif

או שאתה צוחק.........??

sronis

New member
תעשה לי טובה

אבל אני מכיר כמה וכמה מכוניות ספורטיביות בהחלט שבמצב הסטנדרטי שלהן הן בכלל לא מהירות.. גם 306XSI וגם 106 ראלי למשל עושות יותר מ-10 שניות למאה, וגם ה-RSI ככה, אבל מה שהן נותנות בנהיגה ספורטיבית שום קולט לא תוכל לתת. אז אם אתה מחפש רייסים, קנה פונטו GT... אם לא - יש דברים טובים יותר, לדעתי. רוני

Booly

New member
אין מצב !!!!!

בוא נייש הדורים קולט אוטומטית לא לוקחת (וגם לא בחלומות שלה) קליאו RSI!!!! אולי כדאי להחליף נהג :)

XRider

New member
רוני וגם דרור צודקים

ההגה של ה-RSI טוב אם כי לא ברמה של 106/306 מעצבנת נורא הזווית שלו, מסורת אצל רנו, השילדה לדעתי טובה והמנוע בינוני (אופי משפחתי) אבל בשילוב יחסי העברה קצרים ומשקל נמוך הביצועים טובים ותואמים את יכולות השילדה. הייתה לי כזאת כשנה וחצי. היתרון היחידי שיש ל-GT על ה-RSI הוא במנוע/ביצועים אם כי אני מסייג זאת במצב האקזמפלר המדובר, אבל רובנו מעדיפים שילדה טובה יותר ולהתפשר מעט בתחום הביצועים. בהצלחה

VDM

New member
תודה.....אחלללה תשובה...

אחחללהה תשובה דפקת לי.......!!!!!!! סוף סוף מישהו שיודע.........(למרות שהיו עוד כמה) שאלה לא קשורה.. תגיד 120000 קל"מ לשנת 1995 זה הרבה או לא???

sronis

New member
זה בסדר גמור

אצלי יש 110 לאותו שנתון. תעשה חישוב, 7 שנים, 15-20K לשנה, יוצא בערך ככה. רוני

XRider

New member
זה סביר,בין 15k-20k ק"מ לשנה

יחידת המנוע עצמה ב-RSI אמינה, כמו שאמרתי אופי משפחתי ושירתה גם דגמים לא ספורטיביים כך ששיקול אמינות נלקח בחשבון בתיכנונה. אבל.. ה-RSI סובלת מבעיות חשמל מציקות כמו גג חשמלי (נורא יקר לתיקון), חיישן של המזגן, ובעיות קטנות ומרגיזות כמו מפסקים וחיישנים למינהם. אצלי משאבת מים שבקה כבר ב-40K, אבל זה לא אומר כלום, רצועות טיימינג יקרות להחלפה, ובכלל תא המנוע צפוף להחריד ומרתיע מכונאים רבים, שעושים קיצורי דרך ולא משתמשים תמיד בכלים ייעודיים.

VDM

New member
תגיד...אתה יודע........

גם על בעיות דומות בפונטוGT או לא??? אולי יש לחברים שלך או משהו???

אם אתה כבר מעוניין בפיאט ספורטיבית

לך על האונו טורבו. קח לך שנת 94 נדמה לי זו השנה האחרונה שיצרו אותה. יעלה לך משהו כמו 23 אלף, ועוד יישאר לך עודף. יש למכונית 115 כ"ס והיא מכונית קטנה. לפי מה ששמעתי מבעלים של אחת, זאת המכונית ספורט הטובה ביותר שאתה יכול להשיג במחיר הזה. אבל זה בתנאי שמהירות זה ה-גורם המשפיע בשבילך, מכיון שאין לה מזגן או ה"כ. למרות שאת שניהם תוכל להרכיב בכסף שיישאר לך.

למעלה