אורך מול כוח

... ותיקון תחבירי קל ...

אמצע שורה שנייה, נשמט לי ה"מדובר ב- ...סובלימציה (בלה-בלה-בלה)" ... סליחה עם כולם: המין היפה והחזק ... וגם הגברים.

fa jing

New member
יובל חשבת להיות סטנדאפיסט?../images/Emo8.gif

אהבתי את סעיף (ג).

crane

New member
הגר, הגר....

אני חושב שאת מחזיקה בתפישה שלימוד אומנות לחימה שקול לניפוח שרירים במכון (מבחינת הערך המוסף להרגשת ה"גבריות"). מבלי לפגוע בbodey builders, אני חושב שבאומנויות לחימה יש קצת יותר, ומי שלא נכנס לזה מאהבה, לא ישרוד הרבה זמן. חוץ מזה, חלק מהאימונים שמדגישים רכות וזרימה גורמים להרגיש יותר נשי מגברי (את יודעת, אנחנו לא מגיעים לדוג´ו רק כדי לפוצץ אחד את השני במשך שעה וחצי). נ.ב אחלה תמונה

הגר, מאמי

הייתי מתייחס ברצינות אבל ראיתי את התמונה שלך כבר בכמה "אתרים" לועזיים. האם את מכירה את גינגי? אני מצרף תמונה עכשוית של כל החברה בקפוג´יטשרדות צ,ואן מגע מלא מלא. תראי בעצמך שאנחנו מעדיפים להרגיש נשיים יותר מגבריים כי אנחנו בטוחים שלחברות שלנו יש חתולים (את המשפט הקודם תביני אם תתרגמי אותו לאנגלית). אם את רוצה תמונה של גינגי לא במגע מלא מלא רק תכתבי מקווה שזה עזר לך

לכל מי שמעדיף לא לראות ירקות

בפורום אומנויות לחימה אני מצרף שוב את תמונתם של רועי, אבנר, שלום ואילי מאלפי מנשה עילית עם חליפות דמיון מודרך!!! אגב נשארו לנו עוד שתיים!!! מתאים ללוחמת רחוב!!!

fa jing

New member
סוף סוף הצלחתי לזהות את מקור התמונה

הזו מיני רבות...... תן לי 10 נק´ גינג´י כי מגיע לי. התמונה לקוחה מגליון מסע אחר שהיה מוקדש כולו על יפן, ויש שם כתבה מאלפת על היאקוזה היפנית. דרך אגב יש לך אוסף מרשים של תמונות

zoti

New member
התמונה שלה

היא תמונה "קלאסית" של בוגרת תיכון/אוניברסיטה בארה"ב. מי מצטלם ככה בארץ ?

zoti

New member
צלם חובב בלבד

אבל אני מכיר קצת את התרבות האמריקאית. מה גם שהבחורה בתמונה נראית אמריקאית למרות שתווי הפנים שלה יכולים להיות (והסיכוי לכך הוא קטן) גם ישראלים.

zoti

New member
אז שאלת השאלות

האם זו תמונה אמיתית שלך ? אני חושב (לכן לא טענתי בביטחה שזו לא את) שלא אבל תקני אותי אם אני טועה.

הגר זאב

New member
איך אתה רואה נשים אם זאת שאלת

השאלות שלך ? במיוחד בשבילך החלפתי את התמונה באחת יותר עדכנית. וטעית חביבי they are real and the´re spectacular.

zoti

New member
אז ככה

1. התמונה עדיין לא הוחלפה. 2. השאלה היא האם את טרול או לא. התשובה לדעתי, כן. 3. את לא מבינה כלום באומנויות לחימה אם זה מה שאת חושבת (תשובתך לסלבו). חלק עושים את זה בשביל הרוחניות, חלק לספורט, חלק לכיף. אף פעם לא שמעתי על מישהו שהולך ללמוד אומנויות לחימה כי הוא אוהב ללכת מכות. 4. כנראה שיש לך בעיה עם החבר שלך. הוא לומד הישרדות ואח"ב הולך מכות עם אנשים ברחוב ? סלבו צודק, רובנו נתרחק מאלימות פוטנציאלית. אבל כדי לענות לסקר שלך על איך אני אתנהג במצב אלים אז אין בי כל ספק שאני אנהג באלימות ואנצל את הידע שלי כדי להשיב מלחמה שערה. כי הרי הגדרת את המצב מראש כאלים. אף אחד כאן לא יתחיל בכוונה מכות ברחוב אבל אם הוא ידרש להגן על עצמו אני מקווה שהוא יעשה את זה. 5. לצטט סיינפלד גם אני יכול: "COME BACK, ONE YEAR"

zoti

New member
ואני אפילו יודע לעשות את זה בלי

שגיאות. They are real and they´re spectacular ולא the´re (אין מילה כזאת)

למעלה