אורו של יום חדש

גאיה ק

New member
אורו של יום חדש

ביצוע: דורית ראובני מילים: זרובבלה ששונקין לחן: יאיר מילר השיר שבקשתי לשיר כאן לכם הוא על אדם תמהוני עד מאד מוכיח בשער, הוזה וחולם שזמר נהג לזמר ברחובות עם שחר שוב פורש כנף אורו של יום חדש והוא נושק ראשי כולם ומברך את העולם ברכת שלום עם שחר שוב פורש כנף אורו של יום חדש והוא נושק ומברך פה את כולם היו שעברו ואמרו משוגע הוא היו שבקשו שילך לו מפה באם יום אחד בדרכים תפגשוהו עצרו רק לרגע, זמרו נא איתו עם שחר שוב פורש כנף...

בוקר טוב. יופי השיר. אני היום אסיים בסטודיו

בתל אביב את פסל הליצן שלי (פרויקט של כ - 5 חדשים) שיהיה לנו שבוע נפלא מלא סבלנות סובלנות\ והעיקר מלא אור ואהבה

בוקר טוב.

בוקר טוב ושבוע טוב לכולכם. אתמול זה היה ארבעה ימים לספירת היומולדת. היום זה חמישה ימים לספירת היומולדת. בן יקירי,כבש מתאים בהחלט. אני אפנה את תשומת ליבה של הפוליטרוקית של הפורום. שמסיבת יום הולדת לבן יכולה להיות סיבה מספיק טובה למפגש נוסף.(וזו כמובן רק הצעה). מעבר לזאת התברר לי ש.. ערדי הקימה בית דין לגיורים וגיירה את סאדם וקדאפי. שהורידו לי את המכנסיים(רחל)ושנסיכה מייד השיבה אותם,את המכנסיים,למקומם הטבעי. שבתה של מרי שבה לארץ הקודש ומייד הכינה פיגוז של קוסקוס. מרי תגידי,האם כמנהג התימנים מימים ימימה,היא גם נישקה את עפרה של ארץ הקודש,תובב"א ? ועוד כהנה וכהנה עניינים.

בוקר ושבוע טוב לכולם ../images/Emo140.gif

מישכיני.......בתי נישקה אותנו
וההתרגשות שלה היתה גדולה לחזור לארץ למרות ש"שם" אוירה רגועה ,שירות אדיב ביותר ושום צפירה של נהגים בפקקים. המשך יום נעים לכולנו.

ben 911

New member
חן חן מישכיני. ../images/Emo140.gif ../images/Emo51.gif עבור התזכורת.

אני מתחיל לקוות ולהאמין שבשעת השין באדיבותכם כי רבה... יתעופפו זיקוקים מעל מגדל אייפל בפריז.
בחלונות מגדלי עזריאלי יכתבו "מזל טוב בן".
ברחובות יסתובב המון צוהל, חוגג, עם דגלים ופטישי פלסטיק ביד.

אל תדאג בן

עלי ועל הראסי. מקסימום, אם לא יצא,אגיד שלא יכולתי לחזות את השתלשלות העניינים. אם אולמרט יכול,גם אני יכול.

חחחח בן..הכל בתכנון.הצוותים שלנו עובדים על זה

מזכיר לי שלפני זמן מה הייתי בדייט בבית קפה על שפת הים . כל פעם שהאדון התקרב אליי היו זיקוקים בשמיים ..כנראה היתה מסיבה בסביבה .. זה ממש הצחיק, מה שלא עושה הטבע עושה הצבע... לצערי הזיקוקים היחידים היו אלה שבשמיים

יש לי אחלה רעיון...מותר מידי פעם

איזה נתח עסיסי..של כבש..בקר..מה שבא לכם..אני חושבת שוב שיכול להיות אחלה רעיון לאיזה מיני מפגש לכבוד יום מולדתו של בן...

ben 911

New member
ערד, לא מזמן ערכנו מפגש (שבוע וחצי)

בלי כל קשר ליומולדתי אין לי בעיה למפגש נוסף שנקבע בבוא הזמן למשל באיזו סטקייה טעימה ואני מכיר אחת. אין לי היתנגדות שנקבע למשל גם בבאר שבע...ואני יודע שבאר שבע שופעת סטקיות. ומה עם הדיאטה?

כפרה.... אתה רציני????

התכוונתי מפגש ליומולדת שלך....מה יש...בא לי להרים אותך....על כסא אבל פעם אחת..מה לעשות??הלומבגו...

ben 911

New member
איכפת לך להרים אותי על ספה..?

כיסא יהיה צפוף מדי.. כן, פעם אחת..אני כבר לא בכושר מי יודע מה.

בן אתה לא בן 19

אבל בטוחה שאתה בכושר איך שאתה מתמרן ביו עבודה לסק"ס ואחזקת הבית אתה כשרון אמיתי, אז אל תספר לנו בדיחות על כושר

ben 911

New member
אולי תפסת אותי בקלקלתי. או אולי להד"מ ../images/Emo3.gif

אגב איך זה שערד משיבה להודעות שלי אליך. ואת משיבה להודעות שלי אליה? יש הסכם הגנה ביניכן? אחוות אחיות? מאפיה ? מה?

מה לעשות? עוד אחת שאוהבת אותי..

שחושבת שאני
שאני יפיפיה. שאני סקסיט.אתה רואה כמה מעריצות יש לי בפורום.?[שלא נדבר על הסמויות]

יו...רק מחשבות כחולות בראש שלך??חה..חה..חה..

דרך אגב על הכסא...אתה לא צריך מי יודע מה כושר....תרגיע.... חברים לא להתרגש הכל בצחוק...בן....אח שלי...הכל בצחוק..

בוקר צהריים טובים

שבת משונה עברה עלי אתמול , תחושה רעה של זכרונות של פרידות , כאילו עננה רבצה עלי היום הגיעה התשובה , אז מתארגנת החוצה , אין ברירה, חייבת ללכת להפרד מאשה יקרה לי שיהיה לכולנו חיים טובים בריאות וחיוכים

ben 911

New member
בוקר טוב גאיה...כולם. ../images/Emo42.gif

האיש בשיר מזכיר לי מישהו..
אמנם אין לו עדיין כנפיים..
אבל למרות הכל הוא

emmy5

New member
בוקר נפלא לכולם../images/Emo24.gif

איזה יום נפלא , עם שיר מקסים בלב . תמונה מעניינת , ושני גבריים מתוקים . מישכיני , היית חסר לנו .. יום שלם חיכה הטעות שלי , שתגיע , ... עד שלא יכולתי יותר לחכות ..ותיקנתי .. איך שכולם פוחדים ממך .. מורה או לא מורה ? חברים שיהיה לנו שבוע שקט ונהדר ,פחות חם ..

למעלה