אוקי, תנשמו עמוק.

אתה צודק, אי אפשר לעשות ראיון של 30 אנשים,

הראיונות הטובים ביותר הם אחד על אחד, או במקרה הזה להקה על מראיין/שניים. אבל למה קבעתם כעובדה שהאחד/שניים האלו חייבים להיות אתם? מה עם קצת הוגנות?

Liquid Dreams

New member
לא אמרתי שזה לא לגיטימי,

אבל אמרתי שזה לא הוגן. אני לא חושבת שזו צרות עין לרצות לפגוש אותם גם, ולכעוס על הפריבילגיה הזו שניתנת לכם כמנהלים.

תראה, אם הייתם מדברים איתנו קודם, מנסחים

איתנו את המכתב, והתשובה שלהם הייתה שרק מנהלי הפורום יוכלו לבוא לראיון, זה היה מתקבל על הדעת, לא היינו (או לפחות אני לא הייתי) כועסים והיינו שמחים בשבילכם. אבל אתם *לא* עשיתם את זה. הלכתם מאחורי הגב שלנו, בלי לשאול אותנו בכלל, ואפילו לא חשבתם על להגיד ראיון על ידי נציגים מהפורום, או לעשות כל דבר שיכללו רק אותנו. חשבתם רק על עצמכם וזה מגעיל. כמו שאלונה אמרה לגמרי, היה לנו רעיון לפנות כפורום אליהם ולהציע לארגן מפגש משותף, עכשיו אנחנו כבר לא יכולים לעשות את זה בלי לצאת פורום לא מגובש ושלא סגור על עצמו והם לא יטרחו לעשות לא את זה ולא את זה.

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif כבר אמרתי למעלה,

שאם היינו מארגנים מפגש מסודר איתם במכתב רשמי מכל הפורום שאושר ע"י כולם, אין לנו בעיה שהמנהלים ילכו לראיון. בכיף, אנחנו היינו לגמרי בעד! אבל העובדה שלא טרחתם לשתף אותנו בהחלטה ואירגנתם לכם פגישה איתם ופשוט הודעתם לנו 'היי, איזה כיף! אנחנו הולכים לראיין את נייטוויש! נכון שאתם נורא שמחים?' זה מאוד פוגע! תחשבו איך הייתם מרגישים אם זה היה בא לכם ככה בבום ששני המנהלים הולכים לפגוש את נייט ולראיין אותם ואתם, שחשבתם על כל הפורום ורציתם לארגן משהו לכולם, נשארתם מחוץ לתמונה. אז כן, יפה לך אביעד. בהתחלה התרגשתי בשבילך, אתה יכול לראות בהודעה הראשונה שלי, אבל אז קלטתי שזה דפק לנו את כל התוכניות של המפגש עם הלהקה ושאתה בכלל לא חשבת על כלל הפורום במכתב הזה. המכתב הזה פשוט דפק לנו את התוכניות. אם נשלח עכשיו עוד מכתב, אנחנו נראה כמו פורום חפיפניק שלא סגור על עצמו. by the way, יכולת לעבוד מעט על הניסוח, אתה לא מתכתב באימייל עם חבר שלך. המכתב היה צריך להיות קצת יותר רשמי.

lacrimosa girl

New member
אני דווקא חושבת

שעכשיו מאוד רלוונטי לבקש מפגש עם הפורום...אם נכלול גם הצעה לסיור, כאילו היצע וביקוש
והניסוח היה ממש מוצלח! אם זה היה רשמי מדי זה לא היה טוב :) אבל זה אוו, הוא חברמן שכזה

Super Alonit

New member
אז באותה נימה כיפית וקסומה,

היה אפשר לומר להם 'היי, מה דעתכם לפגוש הרכב מצומצם של הפורום שלנו, בסביבות ה-30 איש, למפגש מעריצים קצרצר ואז לעבור לראיון ע"י שני המנהלים?' לי זה נשמע אחלה. וכמובן שאביעד היה יכול לנסח את זה בדרך החברמנ'ית שלו, אם הוא היה חושב על זה כמובן.

lacrimosa girl

New member
לא,

זה נשמע הרבה פחות מתאים. ראיון זה לגיטימי...אם הם היו נפגשים אם כל קבוצת מעריצים שלהם בכל מקום שהם הופיעו בו אז הם היו מוציאים 3 אלבומים במקום 6 :)

עלומה, את לא רוצה לפגוש את הלהקה בעצמך?

למה לתת לשני אנשים, שהם חברים שלך, שהם שווים לך, ולא יותר ממך; רק מתוקף היותם מנהלי הפורום (טופס בקשה לפתיחת פורום, שרשור הודעות ומחיקתן) הם יקבלו את האפשרות לדבר עם חברי הלהקה בצורה כל כך אישית? זה נחמד מאוד לפרגן, וגם בשניה שאני ראיתי את זה חשבתי שזה מגניב בטירוף, ואז פתאום חשבתי על זה "למה הם ולא אני ושאר אנשי הפורום?".

lacrimosa girl

New member
בטח שאני רוצה

אני לא מודאגת. אני יודעת שאין מצב שנייט יהיו בישראל ואני לא אפגוש אותם. ואני יודעת שיעשו מקסימום מאמצים כדי שכל הפורום הזה יראה אותם. :)

Super Alonit

New member
אני בטוחה שהגבתי לזה כבר...

אבל נו, כנראה שתפוז מסננים את ההודעות הנחמדות שלי ולכן יצאתי כזו ביטצ' בשירשור.
בקיצור, אני מסכימה! בהתחלה ממש שמחתי והתרגשתי בשבילכם אבל אז קלטתי שזה אתם ולא אנחנו, ושלא חשבתם עלינו, וזה פוגע. אז... אז... חבל.

The Cat Woman

New member
זה לא תפוז

אחרת איך תסבירי שהודעות כמו של רועי "אתם גועל נפש, אתם חארות" עדיין קיימות פה? פשוט איכס. אני מזועזעת. שלא לדבר על מאוכזבת...

וואי באלוהים,

אם לא הייתי מכיר אותך, הייתי אומר שמישו צריך להעיף לך כאפה לאפס אותך על המציאות. למה לעזאזל נראלכם? הוא אמר שהם הגיבו בחיוב למכתב שהוא שלח והראיון זה גם בשבילכם, כן. ולמה נראלכם שבקלות הם היו מגיבים בחיוב ללפגוש את כל הפורום? אפחד לא קבע את הפורום הזה כפורום המרכזי של נייטויש בישראל, מספיק שפותחים אחד בNANA ואחד בוואלה! והופס, כבר יש שלושה. אולי הכי גדול, וגם זה מוטל בספק, עכשיו כשהם הגיבו בחיוב לראיון והוא התחיל ברגל ימין, יותר סביר שהוא יוכל לסדר מפגש ושאר הדברים. ובנוסף, גועל נפש על זה שאתם תופסים עליו תחת בנוגע למכתב, המכתב יפה מאוד, לא צריך להיות רשמיים ופלצניים מדי כי זה פאקינג זיוף של בנאדם, אז חלאס כבר.

למעלה