אוקי, תנשמו עמוק.

Super Alonit

New member
כמה חבל

שיש אנשים שלא טרחו לשאול אותנו בנושא ואירגנו לעצמם פריבילגיות.

Itay Simons

New member
תקשיבי

כל הרעיון הזה עלה רק ביומיים האחרונים וזו אמורה היתה להיות הפתעה...

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifת'כלס...

זו אמורה להיות הפתעה שתשמח אותי? כי זה לא בדיוק עובד.

Itay Simons

New member
אם מבקשים ממני לשמור על משהו בסוד,

אני אשמור, מה גם שנראה לי הגיוני שזו תהיה הפתעה משמחת. עובדה- חלק לא קטן כן דווקא כן הופתע לטובה.

The Cat Woman

New member
אתה מבין לא נכון.

מפרגנים לכם, אבל עם זאת- תסתכל על הצד שלנו- אלה שleft out. אתה לא היית נפגע? ולא, זו לא צרות עין. פשוט מגעיל אותי שמתיימרים להכיר אותי עד כדי כך בשביל להגיד עלי שאני "צרת עין".

Itay Simons

New member
לא ידעתי על שום תוכנית שלכם, זה א'.

ב'- בסה"כ אביעד יידע אותי על מה שהוא עשה ואמר לי לשמור בסוד. ואני לא אומר שאת צרת עין... ג'- יפית.
|סטיגדיש|

Beyond The Veil

New member
ובהקשר לזה...

מי הכי יפה בעינייכם? סמנו תשובה נכונה: א.בר רפאלי ב. היידי קלום ג. יפית ד. שרהל'ה שרון
לא, אין פה סטגדיש כי זה לא מצחיק

Liquid Dreams

New member
../images/Emo45.gif...

יש פה אנשים שאולי לא כותבים הרבה מדי[כמוני] ולא נמצאים פה מההתחלה[כמוני], זה לא אומר שלאנשים האלה[כמוני] לא מגיע
[בכלל כתבתי את זה במקום מתאים?XD מה זה משנה.. XD]

lacrimosa girl

New member
../images/Emo31.gif

כמו שכבר אמרתי, עכשיו אחרי שנוצר הקשר הראשוני יתייחסו אלינו הרבה יותר טוב לדעתי...יהיה טוב!! אנחנו נראהכ תומאס! אנחנו נחטוף תומאס!! אוי, טעות שלי, תשנו כל אנחנו ל"אני"

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifתקשיבו רגע,

הכל עכשיו עדיין באוויר. אני מאמין שבתוך כמה שבועות כשהכל יהיה יותר ברור ננסה לשאול ולברר הכל. תזכרו שאם נהיה גרידיים זה יראה להם לא רציני וכבזבוז זמן. מה שכן- עלה לי רעיון- אפשר לבקש שחברי הפורום שיגיעו להופעה יפגשו אותם אישית ואז נעשה את הראיון בהיקף מצומצם יותר. בעיקרון אביעד הוא זה שבקשר איתם במייל, ואני סומך עליו שהוא יטפל בנושא שהועלה כאן.

למעלה