אוקי, תנשמו עמוק.

תשמע, כל הכבוד לך אבל,

חבל שאתה לא מתייעץ איתנו קצת מלפני שאתה הולך ועושה דברים מאחורי הגב. היו לנו כמה רעיונות לדברים שאפשר לעשות, וחשבנו שאם נעשה את זה בתור הפורום הרישמי יתיחסו אלינו קצת יותר בכבוד, ועכשיו זה דיי אבוד :/

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifאת פשוט אמרת את מה שחשבתי

ולא רציתי להגיד כדי שאביעד לא יחשוב שאני נכנסת בו שוב. הרודנות בפורום הזה... אללי.

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה.

זה שאנחנו לא מנהלים, לא אומר שלא מגיע לנו לקבל יד בהחלטה, בשיחה איתם, או בראיון. ואתה יכול להתייעץ איתנו ואולי לנסות, רק לנסות, להשיג גם לנו VIP. לא נראה לי שחשבת על זה, וזה די פוגע, שתדע.

|כןלדעתי זה לא הוגן והיו צריכים לבחור שני

נציגים מהפורום או לעשות הגרלה. זה קצת לא הוגן שישר בוחרים בכם רק בגלל שאתם מנהלים ואנחנו לא.

Amir Noy

New member
סך הכל לדעתי

מן הראוי...שחייב להיות מנהל אחד... פסדר..בחירה שלכם כבר P: [הרי אף אחד לא הולך/מתכוון לשלוח אותי XD]

lacrimosa girl

New member
נשלח אותך

רק אם נרצה שנייט יחשבו שכל המעריצים בישראל הם אימואים עם טעם גרוע במוזיקה :)

Amir Noy

New member
אני לא שומע מוזיקה גרועה >____<

רק אתמול קניתי את הדיסק Bullet For My Valetine - The Poison אלבום שולט ^^

Itay Simons

New member
יש לי רעיון

למה שלא נארגן איזו תחרות, או משהו- ושני זוכים יבואו? אני בטוח שלא תהיה להם בעיה... וחוצמזה- כל הדיבורים כרגע הם באוויר...אתם יודעים..

The Cat Woman

New member
לא, אני לא בעד תחרות...

אני בעד שתנסו לארגן VIP לכמה שיותר אנשים קודם!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תחרות? למה מה קרה? =/ לפי איזה קריטריונים תבחר בדיוק? פופולריות בפורום? לא שווה.

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifזה עלול לגרום לסיכסוכים בפורום.

הרי ברור שכולם רוצים בזה, אז תחרות? נו, באמת. פשוט נשלח את דניאל מראש מחשש לחיינו

dralan

New member
חחח במלחמה על תומאס כל האמצעים

כשרים הא? (; אבל בכל מקרה את צודקת - אם כבר אז הגרלה או משו בסגנון P:

Super Alonit

New member
למה רק שניים?

אנחנו לא פורום גדול, זה סתם נראה ככה כי יש מלא הודעות (אופס
) אני מאמינה שהם יסכימו לעוד שניים להתלוות לראיון ולצאת להצטלם עם כל הפורום ולחלק חתימות. פורום שלם בראיון זה לא כ"כ הגיוני, אבל אם ארבעה יראיינו והם יסכימו לפגוש את כולם זו לדעתי תהיה פשרה מצויינת.

../images/Emo45.gifזה פחות או יותר היה הרעיון שלנו מההתחלה,

לנסות לארגן מפגש כלשהו קצר עם נייטוויש, אולי לארגן להם סיור איפשהו, ושאחר כך נציגים ילכו לראיין אותם.

למעלה