אוקי, תנשמו עמוק.

Liquid Dreams

New member
הרעיון שלך נשמע לי הרבה יותר הגיוני

מאשר שכל הפורום ייכנס לראיון.. אחרי הכל, באמת שאנחנו יחסית הרבה אנשים. אם באמת הרעיון הזה יצא לפועל וכולנו נפגש, אז כמובן שנדבר איתם והכל, זה יספיקP:

Itay Simons

New member
אז חלאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם אתם מסכימים עם זה אז תנו לנו לנסות לעשות את זה וזהו!

LadySilkworm

New member
אולי אפשר לנסות לארגן מעין מפגש מעריצים כזה

של הפורום?.. ראיתי למשל אני חושבת שאנד אוף אן ארה שאירגנו כזה דבר במלון שהם היו בו, ואז הם הצטלמו עם אנשים וכו'.. בכל מקרה, איך אתה מגדיר את חברי הפורום? ז"א, אנשים שמציפים וכותבים הרבה, או אנשים כמוני שאין להם כבר כוח לקרוא את כל ההודעות ומגיבים עכשיו מדי פעם[אבל זה לא שהם לא עשו כלום לפורום]. ואם כבר הריאיון שלך ושל אביעד- אולי תצלמו אותו? :O אפילו במצלמה ביתית, או מצלמה דיגיטלית! ואם אי אפשר לצלם את כל הרעיון, כדי שלא נרגיש מקופחים, תגידו להם שימסרו לנו איזה מסר P:

limors2

Well-known member
../images/Emo2.gif

איזה כיף לכם!

Super Alonit

New member
וסתם הערונת,

הייתה לנו שיחת ועידה במסנג'ר, של בערך 6 אנשים, וחשבנו על רעיון המכתב. הרעיון שלנו היה להציע להם פגישה עם כל הפורום, ואז ראיון (שזה מקובל ששני המנהלים יעשו את זה, אנחנו בעד), ואולי סיור בירושלים\בארץ אנאערף. ואבא שלי אמר שהוא יעבור על המכתב שיהיה בשפה מכובדת ויראה רציני (הוא אמריקאי), ואז נעלה את המכתב לפורום ורק אחרי שכולם יאשרו שנוסח ותוכן המכתב מתאים להם, נשלח אותו. חבל שלא התייעצת איתנו, יש לנו הרבה מה להציע.

LadySilkworm

New member
נשמע טוב..

אממ, אפשר לקחת אותם לגת שמנים [גת'סמאן באנגלית] P: בכל מקרה שוב, איך מוגדרים חברי הפורום?

TheImpactBoy

New member
רק שתדעו,

כולכם פשוט מאכזבים ומתנהגים בצורה הכי מכוערת שיכול לקבל. צרות העין פשוט מעליבה. מי חשב שהם יענו לי? מי חשב שהם ישימו עלי?! הכל נרשם בצורה "פוזאית" בכדי לקבל יחס. כדי שלא יחשבו שאני סתם ילד שורה לראות אותם ולהציק להם בזמן הטור! ברור הרי שלהקות בסדר גודל כזה לא עונות במילים! ולומר להם, "היי, יש פורום בישראל, עם חברים שמאוד אוהבים אתכם, ואנחנו רוצים לפגוש אתכם!" לא נראה טוב מבחינה יחצנית! לכן ניסיתי להתגמש ע"י אני ושותפי, שזה יראה מכובד ורציני. וכל זה לארגן להם שאלות ממכם, כדי שיענו לכם! אני יכלתי לנסות לארגן שאלות לעצמי, לפגוש אותם ולא לשים זין עליכם! אבל כל הקטע היה למען הפורום שיצא משהו מיוחד! כל השיחה עםאיתי היתה עד כמה אתם תהיו מבסוטים שיצא לנו הזדמנות שכזאת להביא לכם! וכל ההערות האלו מאלונה, ודנה (באמת מופתע ממך)... באמת כאפה בפנים! אני בטוח שגם איתי מופתע. (ואני לא רוצה לדבר על ענבר שאכזבה בטרוף, "שובוניזם" WTF!! מה הקשר בכלל לעולם! מי חשב על זה ככה!! אלוהים ישמור). הם מתכננים לבוא רק באוקטובר! מה יהיה עד אוקטובר!!! לכן ניסיתי מעכשיו, כדי להפתיע אתכם!! באמת שהכל בכוונה טובה... זה לא שסגרנו דיל! רק דברנו על תכנונים! לראות שיש סיכוי לראות אותם בכלל! איך הגעתם לסינון רק למנהלים (שבכינו לתפוז ובעצם לא מגיע לנו? ואני לא משתתף? לכלוכים? נו ב-א-מ-ת) בקיצור- לכלכתם! אבל אני לא אזרום עם זה. ואעשה הכל כדי שנארגן מפגש פורום עם הלהקה. לאט לאט. חבל שאתם יודעים להשביז גם כשלא צריך! ענבר תודה רבה על ה"כנות" ו"ההבנה".

Liquid Dreams

New member
צרות עין?!

סליחה, ממש סליחה שאנחנו בדיוק שומעים על זה שאתה ואיתי כנראה תפגשו את האנשים שאנחנו כל כך רוצים לפגוש גם כן, ולמה? כי אתם מנהלים. בדיוק באותה מידה כל אחד אחר פה יכל להיות מנהל ואז היית מכניס אותו, נכון? >_________>

TheImpactBoy

New member
מבזק:

אחרי שיחה עם הנהלת תפוז, בכל מצב שאמן מסכים להתראיין לפורום, המנהל הולך ומביא את הכתבה לפורום. בשביל זה יש מנהל, שיטפל בכל העניינים האלו לפורום. ככה עובדים, זה ליגיטימי. חוץ מזה, ככה להקות עובדות. כמו שאם ערוץ עושה כתבה לעיתון, שולחים מראיין אחד! מקסימום צלם. הם לא חברים שלי מהתיכון שאני אביא להם 30 אנשים במכה, למה מה נראה לך שאני בשבילם?! איזה הזויים! אבל אנחנו תכננו לעשות יותר. אבל צ'אנס אחד לא קבלנו. וכן, צרות עין.

למעלה