רק שתדעו,
כולכם פשוט מאכזבים ומתנהגים בצורה הכי מכוערת שיכול לקבל. צרות העין פשוט מעליבה. מי חשב שהם יענו לי? מי חשב שהם ישימו עלי?! הכל נרשם בצורה "פוזאית" בכדי לקבל יחס. כדי שלא יחשבו שאני סתם ילד שורה לראות אותם ולהציק להם בזמן הטור! ברור הרי שלהקות בסדר גודל כזה לא עונות במילים! ולומר להם, "היי, יש פורום בישראל, עם חברים שמאוד אוהבים אתכם, ואנחנו רוצים לפגוש אתכם!" לא נראה טוב מבחינה יחצנית! לכן ניסיתי להתגמש ע"י אני ושותפי, שזה יראה מכובד ורציני. וכל זה לארגן להם שאלות ממכם, כדי שיענו לכם! אני יכלתי לנסות לארגן שאלות לעצמי, לפגוש אותם ולא לשים זין עליכם! אבל כל הקטע היה למען הפורום שיצא משהו מיוחד! כל השיחה עםאיתי היתה עד כמה אתם תהיו מבסוטים שיצא לנו הזדמנות שכזאת להביא לכם! וכל ההערות האלו מאלונה, ודנה (באמת מופתע ממך)... באמת כאפה בפנים! אני בטוח שגם איתי מופתע. (ואני לא רוצה לדבר על ענבר שאכזבה בטרוף, "שובוניזם" WTF!! מה הקשר בכלל לעולם! מי חשב על זה ככה!! אלוהים ישמור). הם מתכננים לבוא רק באוקטובר! מה יהיה עד אוקטובר!!! לכן ניסיתי מעכשיו, כדי להפתיע אתכם!! באמת שהכל בכוונה טובה... זה לא שסגרנו דיל! רק דברנו על תכנונים! לראות שיש סיכוי לראות אותם בכלל! איך הגעתם לסינון רק למנהלים (שבכינו לתפוז ובעצם לא מגיע לנו? ואני לא משתתף? לכלוכים? נו ב-א-מ-ת) בקיצור- לכלכתם! אבל אני לא אזרום עם זה. ואעשה הכל כדי שנארגן מפגש פורום עם הלהקה. לאט לאט. חבל שאתם יודעים להשביז גם כשלא צריך! ענבר תודה רבה על ה"כנות" ו"ההבנה".