אוקייייי!!

Tatu4Taty

New member
אני לא אהבתי.

לא אהבתי ממש את הפיינל, קצת הרס. קצת הרבה.

זה קטע ענק! חח ../images/Emo60.gif

הפרק השני בעונה השישית הוא פשוט פרק מצויין!!! אני כל כך זוכרת את הסצינה בשירותים! "you slept with me & you have a girlfriend?!" ואז הפרצופים של ג'ן ופייסי... "this is a very un-happy birthday" אוי זה היה פשוט קטע טוב! העונה השישית טובהההה אני לא יודעת מה אתם רוציייים

הולד איט! לעצור הכל כאן../images/Emo88.gif../images/Emo42.gif

לא באמת ציפיתם שלא יהיה לי מה להגיד על זה, נכון? אניוואי. סליחה. איך אפשר לשנוא את צ'רלי!?!?
הוא כזה... צ'רלי
ואני כן מסכימה איתך שאודרי הכניסה רוח חיים לסידרה. אבל גם צ'רלס
אני זוכרת שקראתי פעם כתבה.. שמישי אמרה שמאז העונה השלישית דוסון קריק נדדה ארבעים שנה במדבר, עד שהיא הגיעה לדמות של צ'רלי טוד, שהעיר שם הכל.. כן, גם לדעתי זאת הייתה השוואה מטומטת. מדבר וכו.. אבל.. צ'רלי באמת יצר יותר עניין

גרמס

New member
איך אפשר

להתאים את התגובה לתמונה? זה רק אצלי או שכל התגובות באות למטה ואין לי מושג איזה תגובה מתיחסת לאיזה סצינה..- רק במקרים שכתבת הקשרים.. בכל אופן, תגובות אוהדות, חן חן

DAN1EL

New member
זה בגלל השרשור ../images/Emo97.gif

זה קצת לא נוח לעלות עם העכבר ולראות לאן כל אחד הגיב, אבל עדיין אפשר להבין.
פעם הבאה פשוט תשרשרי את הכל אחד מתחת לשני (כלומר שהכל יהיה כתגובה להודעה אחת) במקום תגובה משורשרת לתגובה, ואז כשאנשים יגיבו זה יהיה יותר מסודר.

shiray

New member
אחחחח איזו בחירה!

לגמרי הסצנה האהובה עליי! לא יודעת איך להסביר את זה, כמה שאני מתה על פייסי וג'ואי וכל רגע איתם מקסים, את הסצנה הזאת נראה לי שלטווח הארוך אני משחזרת בראש הכי הרבה פעמים. האמת שלדעתי אפילו אתמול או שלשום שחזרתי אותה בראש... סצנה מדהימה! ממש מההתחלה שלה ועד הסוף.

Dawson girl

New member
ועכשיו אני

טוב שמעו, אמנם ליקטתי כמה רגעים, אבל אני מקווה שברור לכולם שב-98% מהפרקים היה איזה רגע מרגש בשבילי, ככה שזה באמת קצה הקרחון
ונתחיל: הסצינה בסוף העונה השניה (פרק 22, "אבות אכלו בוסר.."). ג'ואי אחרי שהיא הפלילה את אבא שלה בסחר בסמים עם מכשיר ציתות על הגוף (אחרי שדוסון שכנע אותה לעשות את זה), מדברת עם דוסון ואומרת לו בזעם "אני לא יודעת אם אי פעם אסלח לעצמי על מה שעשיתי, אבל אני יודעת שלעולם לא אוכל לסלוח לך".. רגע חזק ומרגש מאין כמוהו

Dawson girl

New member
עוד

פרק 218 בעונה השניה, "חתונה מהאגדות", אחרי שאבא של ג'ואי משתחרר מהכלא והם פותחים איזה עסק לקייטרינג שנמשך בדיוק חתונה אחת... ג'ואי לחוצה, הכל משתבש, הכלה מאיימת לקפוץ מהחלון וג'ק מרגיע אותה, וכולם לבושים כמו פינגווינים כל הפרק
סוף טוב הכל טוב- דוסון וג'ואי חוזרים להיות ביחד

Dawson girl

New member
עוד ועוד ועוד

פרק סוף העונה השלישית- אחרי החתונה של גייל ג'ואי מחליטה סופסוף במי היא בוחרת, רצה לסירה של פייסי (אהבת אמת.. ששייטה לה למנוחת עולם ב"שני האדונים של קייפסייד"
) ואומרת "מבקשת רשות לעלות לסיפון". מיותר לציין שפייסי עונה ב"הרשות ניתנת"

Dawson girl

New member
עוד

קצת קודם לכן בעונה השלישית, לקראת סוף העונה- "סינדרלה סטורי".. ג'ואי נוסעת לבקר את אייג'יי, סטודנט המחמד שלה, מגלה שגם לו יש סוג של סולמייט (בלונדינית!!), מגלה שהוא לא ממש התגבר עליה, ומקפלת את הזנב בין הרגליים.. היא מתקשרת לפייסי שיבוא לקחת אותה הביתה, ובמהלך הנסיעה פייסי לא ממש שולט בעצמו. הוא עוצר באמצע, ומגלה לג'ואי את מה שהוא הסתיר כל העונה- שהוא מאוהב בה.
ואז יש נשיקה כמיטב המסורת
(וכן אני יודעת שאני דו''גית. אבל זה ריגש אותי!!)

Dawson girl

New member
נמשיך הלאה

"הבוגר"- בעונה 4. טקס הסיום, כולם עם גלימות כחולות מתנפנפות (רק אצלנו עושים הצגות מעפנות?!), דמעות בזווית העין, וג'ואי מרביצה נאום מהאגדות

Dawson girl

New member
עונה חמישית

זוכרים את פרק ה-100 של הסדרה, "100 שנות אור מהבית"?
זוכרים את כל הפלשבקים לעונה 1-2? אם לא- קבלו אותם
ריגש אותי! זה היה יפה!

למעלה