אוקייייי!!

גרמס

New member
והעונה השלישית נפתחת..

העונה הטובה ביותר בתולדות הקריק! והנה הישר מן הפרק הראשון אני חושבת שזו הסצינה האהובה עלי ביותר!!! בבקשה-

גרמס

New member
האיחוד המרגש!

סוף סוף פייסי מקבל את המגיע לו!!!!! מכאן ועד סוף העונה יש המון סצינות שאהבתי וגם המון שלא- אני שונאת את דוסון- למה הוא תמיד צריך להפריע??? ואף פעם לא לעשות מה שנדרש ממנו???

גרמס

New member
עונה רביעית:

זה פרק יפה- אבל יש לי אותו בהקלטה כל-כך גרועה, חבל מאוד- וזו היתה סצינה מאוד יפה שג'ואי צעקה על פייסי: "אתה יודע כמה הפחדת אותי" או משהו מעין זה, והיה מאוד עצוב על "טרו לאב" שטבעה...

גרמס

New member
וזהו כפי הנראה- הפרק האהוב עלי..

ג'ואי הולכת אל פייסי (אחרי שהוא זרק אותה) להציע לו את עזרתה בלימודים והוא מעיף אותה מחייו- זה היה מאוד עצוב- הוא אומר לה שהוא לא רוצה שום קשר איתה כי זה צורת עינוי משונה (קצת עיוותתי את כוונתו אבל יש ציטוט כזה בין כל מה שהוא אומר לה שם)

גרמס

New member
ואז היא מקבלת מכתב..

(באמצע שהיא מנסה- ללא הצלחה- לחבר את הנאום לטקס הסיום) מאמא שלה והיא בשוק!

גרמס

New member
ובמסיבה בערב,

פייסי מפצה קצת על הבוטות שלו מהצהרים ונותן (לי) תקוה לעתיד ורוד יותר.. הוא שואל אותה (בגוף שלישי): "אם יום יבוא, ותהיה לו סירה משלו שוב והוא יבקש מהאישה שהוא אוהב לבוא איתו- מה היא תענה??" "לא תצטרך לבקש פייס.."

גרמס

New member
והנאום בסוף

נאום יפה היא נאמה שם... בין אם מפריד ביננו מוות או מרחק פיזי את האנשים שאנחנו אוהבים אנחנו תמיד לוקחים איתנו בלב- כי עם הזמן ממילא כולם הופכים להיות "אוכלוסיה של זכרונות"- או משהו כזה (זה נשמע יותר טוב באנגלית) ממש התחברתי לנאום הזה- היה יפה אוי, אבל הבגדים האלה מחרידים, למרות שהיה יכול להיות מגניב ללבוש אותם באירוע חגיגי מעין זה...

גרמס

New member
ונעבור לעונה חמישית!

הנה אודרי- אני מתה עליה- היא ממש הכניסה רוח חיים שנעלמה עם עזיבתה של אנדי (בעצם הרבה לפני, כשאנדי התחילה להיות דכאונית ואח"כ רצינית..) כאן היא בפעם הראשונה לא מעצבנת בכלל בפרק הזה- בתחילת הפרק ג'ואי ג'ן ואודרי יושבות במסעדה ומדברות על צ'רלי (אני שונאת אותו!)- והיה מצחיק שם, ואז ג'ואי רואה פתאום את פייסי. בסצינה הזאת אודרי מדברת עם ג'ואי ומסבירה לה שפייסי בטוח עוד אוהב אותה (נכון!!!) כי היא מודל שעלפיו מודדים בנות אחרות- משהו כזה

גרמס

New member
וזאת סצינה שאני ממש שונאת

ג'ואי "מברכת" את פייסי ואודרי- ואומרת להם שלא מפריע לה שהם ביחד. טוב, למען האמת הם היו זוג מאוד מוצלח אבל איך יכול להיות שלא מפריע לה??? פרופסור ווילדר הוא לא תחליף פייסי!!! זה דוסון, לא?? כל עניינה של הסדרה הוא בחיבוטי הנפש הבלתי נגמרים של גיבוריה- לא?? אז מה פתאום לא מפריע לה? היו גרועות ממנה בעצם..

גרמס

New member
ועוד אחת שנואה עד מאוד

כשג'ואי מגלה שדוסון שכב איתה ויש לו חברה באל.אי. והיא צועקת עליו בשירותים כשכולם שומעים הכל בחדר- זה היה ממש מביך לצפות בזה- ולא, לא שמחתי לאיד, אפילו קצת שמחתי שהם שכבו סוף סוף

גרמס

New member
והנה פרק אהוב במיוחד:

ג'ואי ופייסי נעולים בסופר (אני שומעת את כולם מקיאים..) וג'ואי מגלחת לפייסי את הזקן המכוער שהוא צימח!

גרמס

New member
הפינל- היציאה הטובה ביותר

דאגי הומו והוא חבר של ג'ק!!! אין- זה היה גדול!

גרמס

New member
סצינה אחרונה- תרתי משמע

הסצינה האחרונה- היא הייתה מצולמת ממש יפה כשלא יודעים במי היא בחרה בסוף והמצלמה ממש מותחת את זה כמה שאפשר- וכמובן שזו הייתה הבחירה המוצלחת ביותר.. (נו מה?) וגם הקטע עם ספילברג, בכלל הסוף היה ממש טוב!!! ולסיכומו של עניין: אני מקווה שלא התייאשתם עד פה- ושמישהו עוד עקב. אובססיה או לא אובססיה???

אני עקבתי. נחמד, אבללללל

למה כל התמונות רק סביב ג'ואי? היו עוד דמויות בסדרה ועוד קטעים חוץ ממנה..

גרמס

New member
כי אין לי מושג

מאיפה למצוא תמונות של כל השאר, והאתר עם התמונות שלה ממש נוח לשימוש וחוץ מזה שהיא הדמות האהובה עלי אבל את צודקת- אכן חסר.

אוי, כ''כ שאתי את הסצנה הזאת../images/Emo42.gif

שדוסון אומר ''תנחשו עם מי יש לי פגישה מחר...'' ואז פייס וג'ואי אומרים שפילברג.. זה היה קטע כ''כ.. לאדעת.. דבילי כאילו. פייסי קיבל את ג'ואי.. ודוסון, לדוסון יש פגישה עם שפילברג וו-הו. כאילו.. וגם לאדעת.. זה הזכיר לי את הקטע הזה שתמיד אנשים מבוגרים מדרים לתינוקות בקול מטומטם כזה.. אני מתוסבכת, אז מה!

למעלה