אוקייייי!!

Dawson girl

New member
ועכשיו

אחרי שהם רואים את הסרט, ג'ן נשברת. היא בוכה ואומרת לפייסי שנמאס לה ממעטה הציניות, והיא אומרת לו את האמת- שהיא מבוהלת מהמחשבה להשאיר את הבת שלה לבד..

Dawson girl

New member
וה-סוף

כשברקע השיר המדהים "סיי גודנייט, נוט גודביי...", אנחנו רואים בפעם האחרונה את החבורה העליזה, בשוט מהעונה הראשונה..
מקווה שנהניתם

עדיין לא ראיתי את הפרק!! ../images/Emo60.gif

חחחח אני ממש חולה נפשית! אני לא מסוגלת לראות את הפרק הזה... איך היא מעיזה לנשק את דוסון ככה?!? מסכן פייסי

אבל.. אבל הפרק מדהים!!

ומה קשור פייסי הוא הרי נפרד ממנה לפני כמה פרקים, עזב לשייט ובכלל לא ידע שהם התנשקו. אני מסרבת להתייחס אליו כמסכן בקטע הזה.... מסכן זה שבחורה שאתה אוהב הולכת באמצע החתונה של ההורים שלך כדי להיות עם מישהו אחר. ואז אתה בוכה(ועד כמה שאני אוהבת את דוסון אני חייבת לציין- כמו אידיוט גמור.. מה זה הפרצוף הזה???)על המזח בהתקף אפילפטי מזעזע... זה מסכן. ובאמת אמא הפרק הזה כל כך יפה... כל השיחה שלהם בסוף... בבקשה תראי אותו!! הוא באמת יפה! ויש שם גם שיחת טלפון נורא חמודה בין דוסון לפייסי ...

Dawson girl

New member
דוגרי התקף אפילפטי ../images/Emo45.gif

אני מתה על דוסון, הוא חתיך והכל, אבל בכל פעם שאני רואה את זה בא לי להתחיל התקף צחוק הסטרי כל פעם מחדש
הפרצוף הזה פשוט כל כך.. כל כך... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DAN1EL

New member
אוקיי, רעיון יפה ../images/Emo13.gif ../images/Emo97.gif

אני אישית זוכר יותר פרקים מ"רגעים" אבל בהחלט יש כמה רגעים שזכורים לי: 1. בפיילוט, כשג'ואי שואלת את דוסון שאלה אישית והוא לא עונה לה, היא יוצאת מהחדר שלו לכיוון הסירה ומתנגן השיר המדהים "I'll Stand By You" שלאחרונה להקת גירלז אלאוד המעפנות חידשו אותו והרסו לי אותו!
2. כמובן, משחק ה"אמת או חובה" בפרק 106 עם אבי המלכה!
3. הממ...ההלוויה של אבי.
היו עוד הרבה בטח... אני צריך קצת לחשוב על זה.

אוי הפיילוט.. ../images/Emo60.gif

חח זאת באמת הייתה סצינה טובה.. שהיא שואלת אותו כמה פעמים ביום הוא מאונן
ופרק 106 הוא פרק ממש ממש ממש ממש טוב!

paper pieces

New member
נמש! ../images/Emo9.gif

רעיון ממש חמוד!
עונה: קשה קצת לבחור רגע מסויים כי יש כ"כ הרבההההה אז אני אתחיל לרשום את מה שאני אזכר בו:) * הפרק של הריתוק היה אחד הפרקים שיותר אהבתי!! עם אומפה לומפה ושג'ואי היכתה את ההוא שעקף אותה בתור בקפיטריה ושהם ברחו ושיחקו אמת או חובה ואבי שהיו איתה קטעים ממש מצחיקים :)וגם אני זוכרת שכראיתי את הפרק כשהוא שודר לא הבנתי למה ריתקו את פייסי והייתי צריכה שיסבירו לי... חחחח הייתי בכיתה ה' או משהו כזה!!! הקטע שהכי הכי אהבתי בפרק היה ה15 שניות בהן דוסון וג'ואי התנשקו!... אהבתי את הקטע הזה כי זו הייתה הנשיקה הראשונה שלהם וממש שמחתי בשביל ג'ואי, שניסתה לשחק אותה כאילו היא רק רוצה שזה כבר יגמר כשזה בעצם הדבר שהיא הכי רצתה בעולם. אוחח צריכים את המחשב פה... :[ אז אני אמשיך בקרוב מאוד :)

אוקיי, אז ככה../images/Emo42.gif

יש לי רק שני רגעים קיטשיים מהעונה החמישית
|נסקלת| כי באמת שאני לא זוכר כמעט כלום מהעונות הראשונות אה, אני כן זוכרת קטע שממש אהבתי של פייסי ואנדי עומדים ככה.. נו.. הקטע של ''מיי הרט, בום בום'' או משו כזה. זה היה חמוד
הא וגם אני זוכרת חלקים מהקטע שפייס כתב משו לג'ואי על קיר..|בורות קשה| שלא תעזוב, או משו כזה.. לא?בלע.. אני ממש סנילית.אב זה היה יפה. קיצר, עונה חמישית. הקטע הראשון זה בפרק שהם כולם היו בבית של אודרי, והרי היה שם את האקס של אודרי ופייס ראה אותם מתנשקים.. ואז בסוף הפרק הם השלימו. כשאודרי ניסתה להסביר לו שהיא כן רוצה להיות החברה שלו ''פייס, איי וואנט טו בי יור גירלפרינד, באט...ווי קאנט קיפ גוינג דאון ד'יס רוד...בלה בלה בלה'' ואז פייסי שאל אותה ''אודרי, וויל יו בי מי גירלפרינד?'' וחייך חיוך הכי מקסים בעולם
הו והשני. ג'ואי וצ'רלס מתעוררים בבוקר בתוך האוהל, והיא מנשקת אותו ואז הוא כזה... נשכב אחורה ועוצם עיניים
.. זה היה קטע כ''כ יפה
זהו בערך... וסתם לידע כללי, שאראס חמוד
ממ. לילה טוב

אוי איזה רגעים יפים!! ../images/Emo60.gif

יואו פייסי ואנדי כעךלדחע
זה היה כל כך עצוב!!!! פרק שאני ממש זוכרת אותו טוב היה הפרק שאנדי רואה את אח שלה טום.. והיא נועלת את עצמה בשירותים ופייסי וג'ק מנסים לעזור לה! יואו זה היה כל כך עצובבבבב.. ואז (לא באותו פרק) שהשניים נפרדים...
אני פשוט לא מאמינה שהיא בגדה בו!! והקטע עם הקיר!!! "אסק מי טו סטיי".. גאד הוא כזה חמוד
העונה השלישית הייתה פשוט מצויינת.. היא כל כךריגשה אותי.. וכל כך שמחתי שג'ואי בסוף הודתה שהיא אוהבת את פייסי.. כל כך התחברתי להרגשה שלו! שהוא כל כך קיווה וציפה למשהו.... וזה סוף סוף הגיע!! איזו הרגשה מצויינת.. אוי אוי
ובקשר לקטעים מהעונה החמישית - הראשון - פייסי מסכן שלי.. אני כל כך זוכרת את הסצינה.. שהוא בא עם פרח ביד, ואז הוא רואה את שניהם מתנשקים.. אוי החיים כל כך קשים! וצ'ארלי וג'ואי... זה בסוף של אותו פרק לא? בכל מיקרה.. זה באמת היה קטע חמוד!

G A L 17

New member
ask me to stay!

אכן סיצנה מדהימה....... אגב רק לי היא מזכירה את דרדויל? הסרט עצמו חלש , אבל הסיצנה של הלוויה שהוא מבקש ממנה להישאר אחת הסיצנות הכי מרגשות שראיתי.... הקלטתי את זה ביס מקס ואני פשוט רואה את זה עוד פעם ועוד פעם וכל פעם העינים דומעות מחדש......

גרמס

New member
אח! זהו פרוייקט כלבבי..

זהירות, זה הולך להיות ארוך!!! טוב, עדיין אף פעם לא העלתי תמונות אז אני מקווה שאני אסתדר.. אפשר להעלות כל פעם רק תמונה אחת נכון?? אני אתחיל- לפי הסדר: נתחיל בעונה הראשונה, בחרתי רק סצינה אחת כי אני בזמן האחרון ממש שונאת את דוסון אז אפילו ש"ה"סצינה של כל הסדרה זה הנשיקה בסוף לא בחרתי אותה אלא את הסצינה שג'ואי מבקרת את אבא שלה בפעם השניה בכלא- וואו זו הייתה סצינה מאוד מרגשת!!

גרמס

New member
הצלחתי!!!!- אני ממשיכה:

גם מהעונה השניה בחרתי לעת עתה רק סצינה אחת- מהפרק של ההלויה של אבי אבל אני חייבת לציין שבקיאותי בעונה השניה לוקה ממש בחסר כי לא ממש ראיתי אותה ברצף וגם מה שראיתי היה ממש מזמן אז בטוח שהיו עוד סצינות שאהבתי, לא משנה- הנה:

למעלה