אוקייייי!!

Dawson girl

New member
אוקייייי!! ../images/Emo9.gif

טוב, אז הייתי היום באיזה שיעור משעמם (נראה לי פסיכולוגיה. לי אל תהרגי אותי, למדנו על פסיכולוגיה חברתית והמורה שלי מפגרת, אז התוצאה היא
..
) אניוואי! היות והפורום זוכה לעדנה מחודשת, ויש חדשים וסמויים
, והסדרה הסתיימה מזמן ועובדה שדיונים מעניינים יכולים עוד להתקיים עליה (וטוב שכך!), חשבתי שאפשר לארגן ספיישל מיוחד, מגה-שרשור (תודו שמזמן לא היו לנו כאלה..)- *תופים* הרגעים הגדולים של "דוסון קריק"
אז זה הולך ככה: נכון שלכל אחד יש את ה-רגעים שעשו לו את הסדרה? זה יכול להיות מכל עונה, זה יכול להיות סתם שיר מדהים שבגללו נזכר רגע מסוים, זה יכול להיות נשיקה, סצינה מדהימה, ריב, מה שבא לכם! אז כל פורומיסט יואיל בטובו (
) לשתף אותנו ברגע (או רגעים) שלו. תצרפו קצת תמונות יפות של הרגע הזה, תספרו עליו, מה קורה בו, ולמה הוא ריגש אתכם
אני מקווה שאנשים ישתפו פעולה, כי אם כן זה ייצא ממש ממש יפה!
צאו לדרך

Dawson girl

New member
מי זה בא?

הא משו שפספסתי- בפרק 423- "קודה" הנשיקה של דוסון וג'ואי ליד החלון, כשברקע מתנגן "מאמין בחלומות בהקיץ" המדהים, שניה לפני שדוסון עוזב לאל.איי

Dawson girl

New member
עונה 6

גמני אהבתי את העונה הזו! דוסון וג'ואי שוכבים, בסוף פרק 601- "הילדים בסדר", אחרי שהוא נותן לה את מתנת יום ההולדת שלה (או אולי לפני?
)

Dawson girl

New member
עודדדד

פרק 624- החצי השני של הפיינל
הנאום של ג'ן לבת שלה, איימי, כשדוסון מקליט את זה.. אני באופן אישי בכיתי

Dawson girl

New member
עכשיו

פייסי "שואל" מדוסון את הקלטת שהוא צילם פעם, כשהוא עוד היה קולנוען אידיאליסט
הוא מגיע לג'ן בביה''ח ושניהם צופים בסרט. רואים שם את כולם צעירים וחמודים, כשברקע השיר של אלניס מוריסט (נראה לי שזה "הנד אין מיי פוקט")..

למעלה