../images/Emo90.gifאיזה יום טווווב
סתם הוא התחיל שקמתי מוקדם ממה שצריך >< וביטלו לנו שעה ראשונ ה(ואחרונה) ובכלל לא הודיעו אז ישבנו כל החברות במבואה על הריצפה ועשינו צחוקים חח [: אח"כ נסעתי עם אמא ואח לקניון המותגים בנתניה, חזרתי ללא שלל אבל לא נורא ישנתי שנ"צ של איזה 40 דקות. אח"כ הלכתי לשיעור קלאסי, היה לי דווקא דיי טוב[: ממש נהנתי לא היו כמה תרגילים שדווקא היה לי ממש בא אבל לא נורא..
והיה לי קשה לעשות פוינט ברגל שמאל ובכל הרונדים
ממש כאב , יש לי סדק/שבר בזרת בכף רגל.. אל תשאלו למה
XD אח"כ היה מודרני, ועבדנו על הריקוד שנופיע איתו בכנס מחול בחנוכה, וזה ריקוד ממש כייפי ואני אוהבת אותו (המיקומים, הקטעים שאני רוקדת).. ואני זוג של החברה הכי טובה שלי, שהיא בערך הרקדנית הכי מושלמת שיצא לי לראות (בכל סיגנון שהוא!!!) ואני כ"כ שמחה, רק נראה לי שאני הורסת לה
אבל ממש כייף לי ביינתים. והמחיר של הכנס הוזל מ655 ל570 ש"ח, בגלל סיבסוד והוזלה כי אנחנו כמות דיי גדולה. ואני כ"כ מחכה לכנס הזה, החדרים, הצחוקים, השיעורים, ההופעה.. הכל
והחלטתי שלא נעים לי מההורים על המחיר (כי יש לי המון הוצאות לזמן הקרוב) אז אני עובדת ביינתים במשרד של אבא, אם אני רוצה לשלם את כל המחיר אז יש לי עוד 23.5 שעות עבודה [עאלק]. אבל.. אני פשוט יקל עליהם בחלקית מהמחיר וזהו
וכמה אנשים התחילו איתי בזמן האחרון
לטובה ולרעה. וטוב לי .