אופטימיות

עוד!!!! 5!!!!!!!!! ימים!!!!!!!!

אני פשוט לא מעקלת את זה עדיין... איזה כייף איזה כייףףף ומחר בית ריק לעודד ויום שיש יום הולדת לגל ואפשר לשתות עד המוות בערך כי בשבת אני לא עובדתתת סופ"ש תענוגות

RainbowL

New member
היא התכוונה שהיא לא חשבה שתחזיקו מעמד

בגלל המרחק והכל, לא בגללכם.. פשוט כי זה קשה אבל כנראה זה מנט טו בי.

לא חשבתי על משהו רע

סתם שאלתי למה בכל אופן, אם זה עוזר, גם לי היו רגעים שלא חשבתי שזה יחזיק מעמד חח

NoFaRi1

New member
ווואי ;[[

חחח זה ממש כייף ספרי אחר כך הכל ואיך היה ויו אני ממש שמחה בשבילך!

הלךךךךךך כלכךכלכךכלכך טוווווווובבבב

אז נכון שהרכזת שכבה טיפה עצבנה אותי לפני["רגע, מה עם דקת דומיה?" "לא צריך"], ונכון שבחזרות הלך לי בתחת, אבל בטקס פשוט עליתי לבמה והקראתי טוב, ונכון שהסרט היה ממש תקוע, אבל לא נורא. כשנגמר הטקס עליתי לבמה, וראיתי חברה שלי מי"ב, שי"בניקים הכי לא מפרגנים, והיא פשוט הצדיעה לי
ודיברתי עם הרכזת שכבה והיא כזה "כל הכבוד, היה טקס מצויין" וחיבקה ונישקה אותי ואז המנהל ביצפר בא והוא הכי הכי הכי לא מסמפט אותי בעולם ואפילו הוא אמר לי "כל הכבוד, היה טקס מאוד מכובד.. הטקסטים כולם היו במקום, הייתה אמירה בטקס הזה" ולא היה אחד שלא אמר שהטקס היה גרוע.[ומי שכן אמר חטף מכות
] והפעולה הראשונה הלכה סבבה, יש לי קבוצה של מטורפים והיפראקטיבים אבל הם מזה חמודים
וחזרתי מהביצפר מוקדם ועכשיו אני הולכת לישוןןןןןןןןןןןןןןן

SuGaRBabe1

New member
יומהולדת להילה, השמחה לילדים :)

אז נכון שהיומולדת שלי היה כבר שבוע שעבר, אבל בגלל שהייתי בבסיס והיה לי מזוויע לחלוטין, אתמול כשחזרתי הביתה חגגנו לי יומולדת בקטנה עם כל החברות.. דפקנו המבורגרים במוזס :) וואו כמה חלמתי על זה כל השבוע בבסיס... וכמובן קיבלתי גם מתנות :] מהחברות בבסיס תחתונים וגופיה תואמים הכי חמודים בעולםםםם בצבע חום עם הדפס של סקובי דו [ושכחתי את זה בבסיס!] מהחברות בבית תמונה אדירה של טרול כזה מחזיק בקבוק של ג'ק דניאלס [בהשראת התמונות של גינס ודרמבוי שכבר יש לי בחדר], ושרשרת מדהימה עם תליון של פרפר קטן ממגנוליה, ועוד זוג עגילים צמודים עם אבן מרובעת ותליון שתואם להם... מאחותי קיבלתי סריג שחור יפה מזארה, וגולת הכותרת - מאמא מצלמה דיגיטלית אדירההההההההה שרציתי כבר כלכך הרבה זמן ואני הכי מאושרת בעולם שקיבלתי! :))) ולמרות שיצאתי הביתה באיחור של יום וחצי, הולך להיות סופ"ש לפניםםםם אז יהיה כיף!

אוקיייייי, ../images/Emo42.gif

משהו הזוי קורה עם תפוז או עם המחשב שלי. הוא חיבר לי את השרשור הזה עם הקיטורים ועכשיו זה הסתדר

moruush

New member
../images/Emo90.gifאיזה יום טווווב

סתם הוא התחיל שקמתי מוקדם ממה שצריך >< וביטלו לנו שעה ראשונ ה(ואחרונה) ובכלל לא הודיעו אז ישבנו כל החברות במבואה על הריצפה ועשינו צחוקים חח [: אח"כ נסעתי עם אמא ואח לקניון המותגים בנתניה, חזרתי ללא שלל אבל לא נורא ישנתי שנ"צ של איזה 40 דקות. אח"כ הלכתי לשיעור קלאסי, היה לי דווקא דיי טוב[: ממש נהנתי לא היו כמה תרגילים שדווקא היה לי ממש בא אבל לא נורא..
והיה לי קשה לעשות פוינט ברגל שמאל ובכל הרונדים ממש כאב , יש לי סדק/שבר בזרת בכף רגל.. אל תשאלו למה
XD אח"כ היה מודרני, ועבדנו על הריקוד שנופיע איתו בכנס מחול בחנוכה, וזה ריקוד ממש כייפי ואני אוהבת אותו (המיקומים, הקטעים שאני רוקדת).. ואני זוג של החברה הכי טובה שלי, שהיא בערך הרקדנית הכי מושלמת שיצא לי לראות (בכל סיגנון שהוא!!!) ואני כ"כ שמחה, רק נראה לי שאני הורסת לה
אבל ממש כייף לי ביינתים. והמחיר של הכנס הוזל מ655 ל570 ש"ח, בגלל סיבסוד והוזלה כי אנחנו כמות דיי גדולה. ואני כ"כ מחכה לכנס הזה, החדרים, הצחוקים, השיעורים, ההופעה.. הכל
והחלטתי שלא נעים לי מההורים על המחיר (כי יש לי המון הוצאות לזמן הקרוב) אז אני עובדת ביינתים במשרד של אבא, אם אני רוצה לשלם את כל המחיר אז יש לי עוד 23.5 שעות עבודה [עאלק]. אבל.. אני פשוט יקל עליהם בחלקית מהמחיר וזהו
וכמה אנשים התחילו איתי בזמן האחרון
לטובה ולרעה. וטוב לי .

Mooa-Numi

New member
אני בבית

ממש נהניתי בבסיס השבוע. לא עשינו כלום כי היינו מסופחות (וגם קראו לנו 'המסופחות' ואף אחד לא ידע שאנחנו באות וישנו באוהל בכלל) אבל היה ממש נחמד. והבסיס ממש כיפי ואני מקווה שנגיע אליו בסופו של דבר. הסגל מעולה והכי נחמדים בעולם, ויש ממש אווירה שווה כזאת, בין החיילים לקצינים לטבחים.. מה שלא תרצו. והיה ממש מצחיק ונחמד והמקום מדהים, באמת, ושבוע הבא אנחנו מסופחות לצפ"ה שזה בכלל אדיר (כאילו, שלא תבינו לא נכון, זה לא שסבלתי בכל העבודות המונפצות שהביאו לנו, בכלל לא, זה היה אפילו נחמד, אבל צפ"ה זה מגניב). וזהו אני גם בבית ואני שמחה וזה מגניב להיות חייל. להכנס לכל מיני מקומות בחינם וכאלה (בשירותים בשקל בתחנה מרכזית ב"ש, נגיד! דברים קטנים נו. בכלל תחנה מרכזית בארשבע, איזה נוסטלגיה
מי היה מאמין שאני אתגעגע ככה..)

למעלה