אופטימיות

Liraz 6q

New member
מצאתי מתנה לאבא~!!!!

וזה הישג! כי למצוא מתנה לאבא שלי, שיש לו הכל מהכל זה קשה:] ונשאר רק עוד שבוע לעבודה.. עוד 7 משמרות בלבד ויגמרו להם 3 שנים בבורגר.. מי היה מאמין?

N o o s h y

New member
וואו! איך אני שמחה בשבילך :]]

שיש לך את הביטחון הזה של תאריך הגיוס והתפקיד! (חח. איזה חנני זה נשמע). הלוואי שגם אני אוכל לומר אותו דבר.

THE ronch

New member
היה לי

לילה מדהים. באמת. היה לנו כל כך כיף יחד שהיום אמנם התעוררתי לבי"ס, אבל לא הצלחתי להשאיר אותו שם אז פשוט וויתרתי על ללכת ונשארתי אצלו, ראינו אור יום בערך ב4 אחה"צ, הדפוק איחר לעבודה, אבל זה מין היה...בשבילי. לא יודעת, היה כיף רציני. אח"כ חזרתי הביתה, ועכשיו סידרתי פה את כל החדר פיקס! גם את השידה ואת הארון ואת הדברים מפולין וכל הבגדים מסודרים וזה הכי כיף. והגיע משלוח מהסופר עם מלייאנתלפים דברים מעניינים (קציצות קישואים והודו?
אני היחידה שזה נשמע לה מגניב?) ועכשיו אני נכנסת להתקלח ואז לשים לק חדש ואאאאאאז לאכול ארוחת ערב בריאה. וזה תמיד נחמד. ובכלל, לא היה לי זמן איכות עם עצמי אולי שבועיים-שלושה כי הכל כל כך עמוס-עמוס-עמוס אז מזל שהתבטלה לי המשמרת בעבודה. והפרק סיום עונה שביעית של בנות גילמור היה כזה מרגש.
ומחר לומדים רק שעתיים ואחה"צ יש ערב איכות עם אודליה ושרה אז אני מאוד מצפה לזה וזהו, כנראה.

Small talk

New member
../images/Emo68.gifאין כמו קניות לרומם רוחה של בחורה

נסעתי עם חברה לראשון לציון לכל מיני סידורים ובדרך קניתי שני דברים. חולצה מ'העין השלישית' ב55 שקלים. וצעיף לבן 'נסיכתי' מהחנות ההודית מול הקולנוע מחוץ לקניון רוטשילד (איזה תיאור ארוך לחנות) ב15 שקלים. בתמונה
החולצה עליי (אני מקווה שרואים משהו, המצלמה שלי לא טובה בלצלם מקרוב). הבד של החולצה מקרוב. הצעיף עליי כל הצעיף מונח על המיטה. הייתי צריכה קצת ריענון מדיכאונות ומהשיעמום של התקופה האחרונה. ועכשיו גם יש לי ארטיק דל שומן בטעם תות
.

e l u l a

New member
אמא שלי קנתה צעיף כזה בול במרוקו../images/Emo9.gif../images/Emo153.gif

שמחה שנהנית, ותתחדשי מותק!

N o o s h y

New member
בסך הכל שלחתי סמס של גיוס קל.

"תודה מהממת! נתראה בקרוב.. מתה עלייך." גאש. הילדה הזו תמיד מגזימה. :]

כיף לי

כי הוא חמוד. וטוב לי בעבודה ויש לי זמן לעצמי [רק חבל שאין רשיון] וזהו. [ואם מישו יעשה לי מסאז' זה יהיה כלכך טוב]

../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

"אה, ונזכרתי במשהו!" "מה?" "אני אוהב אותך" וזה אחרי שאתמול הוא היה אצלי והתחלנו להמציא דימויים של "אני אוהב/ת אותך כמו..." כמו הזוגות הדביקים בסרטים האמריקאיים. [רק חבל שהשארתי לו היקי, שרק בדיעבד התברר כ-די רציני, שאפילו אימא שלו (שאלוהים ירחם עליי) אמרה לו משהו על זה. "לא נעים" לא מתאר אפילו מאית מאיך שאני מרגישה בגלל זה.]

למעלה