והתפאורה תהיה מדהימה[אנחנו כתבנו "אל תגידו יום יבוא, הביאו את היום" בבריסטול לבן והדבקנו לעל-בד שחור, ואת זה תולים], והטקסטים מוכנים, ועכשיו רק צריך לדפוק ת'הופעה של החיים. אם באמת ילך כ"כ טוב אני אהיה הבנאדם הכי מאושר בעווווווווווווולםםםםםםםם תאחלו בהצלחה?
לי כי זה נופל על חתונה של בתדודה וכולם אמרו לי "משפחה יותר חשובה מהכל" בכל אופן.. אם יש פה מישהי אילתית.. או מישהי שיש לה משפחה באילת ורוצה לעשות את זה דברו איתי.. הוא עדיין מחפש.. :]
וזה עוד מעט ידהה טיפה ואז זה יראה פחות מאסיבי. אני תמיד שונאת את הצבע שיער שלי אחרי הצביעה, ואחרי יומיים-שלושה ככה מתרגלת. נכון זה בגלל שאת רוצה להיות אני? D: וואו, את כל כךךךךךךך רזה בתמונה הזאת.
בבוקר בים, היה הכי נעים בעולםםם. צהריים עד 5 בערב בשנקין, שעתיים בבית בקושי ובערב בלופט במוזס עם כל החברים, חגגנו למורי על בקבוק שמפניה והמבורגריםםם היה מעולה.
אין, זה כ"כ חלום לנסוע באוטו לכל מקום פשוט ח--ל--ו--ם. כמה חיכינו לרגע הזה!!!!! ביסיידס רציתי לראות את הבחור כשחזרנו אז התקשרתי אליו ובהתחלה הוא היה מעצבן כזה (לא זיהה אותי בטלפון, לא שאל איפה אני.. כאילו לך תזדיין) ואחרי 10 דקות הוא התקשר שוב כמו כלבלבון ("מצטער מאמי לא הייתי מרוכז איתך קודם.. אז איפה את...בלהבהלבהל אני אדבר איתך מחר")
וסתם הייתה לי הרגשה טובה היום....נראיתי טוב כזה והחמיאו לי מלא וגם התחילו איתי (עזבו בני 30+ שיכורים/: אבל לפחות החמיאו שזה בסדר)
בהמשך להודעה הזאת, כולי הלכתי לישון מבואסת בידיעה שאני אראה אותו רק בסופ"ש אתמול בבוקר פתאום אני מקבלת טלפון ממנו, כולי עונה רדומה "הערתי אותך? וואלה? סליחה מותק... אבל נראה לי שמצלצלים בדלת, לא כדאי שתפתחי?" ואני לא יודעת על איזה צלצול הוא מדבר, ואיך הוא שומע אותו ואני לא
קיצר באמת היה עוד צלצול בדלת ועדיין לא נופל לי האסימון... הסתכלתי בעינית של הדלת ורק אז קלטתי שהוא עשה לי הפתעה, חחחח קם מוקדם רק כדי להפתיע אותי. חמודדדד. רק עכשיו הוא הלך. איך שדברים מסתדרים בסוף.