אופטימיות

Small talk

New member
יש לו אח בשבילי?

סתם... האמת שאני מכירה כמה דווקא שעושים לחברות שלהם כל מיני קטעים חמודים כאלה...

THE ronch

New member
גם לי עשו את זה!

באחד הימים הייתי ממש בדיכאון והשתכרתי לבדי בבית. בקיצור, הוא התקשר ונשמעתי קצת מעוכה, התעקשתי שהכל בסדר והוא שיחק אותה כאילו הוא בולע את זה. אחרי 10 דקות (הוא לא גר במרחק הליכה ואין אוטובוסים בשישי בערב. כנראה לקח מונית) טלפון. "תפתחי את האינטרקום" "מה?" "מה ששמעת" "למה" "כי אחרת אני פשוט אצטרך להמשיך לעמוד פה עד שתצאי מהבית..?" איזה כיף זה!

MaddyD

New member
גם לי עשו את זה

רבנו יעני ממש וניתקנו תטלפון באכזריות ואחרי רבע שעה הוא מתקשר ואומר לי רדי. וזהו חבל שהוא נסע. מאוד חבל.. חה חה ושיש לי מישהו אדיר במקומו

THE ronch

New member
אין דבר טוב יותר-

מלשבת בבית, הרוח נכנסת מהמרפסת, לשתות תה, ו-- לשמוע דיסק שחוץ מזה שהוא הדיסק הכי מושלם ששמעתי בכל ימי חיי, אני גם אחת הבודדות שיש להן את זה. (הוא יוצא להדפסה, אבל בינתיים הוא נתן לי את הfinal...) וואו איזה דיסק. כשהוא יוצא כולכן חייבות לרוץ לקנות. אם לא תאהבו, הכסף בחזרה. עליי. Omer H. (aka Lady-macbeth, Jet-sam)- Limited dose of affection

טרילילייייייייייי הוא עובד מחר!!!

הלוואי, אמן שנתפוס שיחה רצינית ושהכל יילך חלק:] ושאני אראה טוב כמובן וואייייייייייייייייייייייי איזה כיף

MaddyD

New member
אני טסה עוד שבועיים

ומחכה סופש בנזונה והוא מדהים. באמת הכי בעולם והכל נראה בהיר וטוב. הכל..

משום מה השבוע נגמר בסימן טוב../images/Emo13.gif

חוץ מזה שגיליתי מאיפה התיק מושלם שאני רוצה. ואין לי איך להגיע. ופאקקקק זה כ"כ קרוב אלי, זה בשינקין. ואסור לי לנסוע לת"א
טוב נו זה בקיטורים חח מחר יש לי בייביסיטר בצהריים. מחרתיים יש לי לעזור למישהו בשיעורי בית בצהריים ובערב בייביסיטר. למחרת טיול הכנה. איזה שבוע מקסיםםם
אהה וקיבלתי את הטופס לתעודת זהות. עוד שנה ו-4 חודשים לתחילת שיעורי נהיגה
פאק זה כ"כ קרובבב

אני חוזרת לדירה. ../images/Emo13.gif

מיום שישי בבוקר ועד שאמצא את עצמי שוב זרוקה בביוב מרוחה בקיא של עצמי. או משהו. יההההה! ^^ הברים של ת"א, היר איי קאם...

חכם, חכם.

באמת שלמדתי את הלקח שלי. אני לא מטומטמת כמו שאני נהנית לעשות את עצמי לפעמים, ואני יודעת יפה מאוד מה הגבולות שלי ומאיזה טעויות אני צריכה ללמוד... הגזמתי, זה נכון. לא ידעתי איפה לעצור. אבל... באמת שזה לא המצב עכשיו. השהייה האינטנסיבית הזאת בבית, כש-6 שעות ביום אני תקועה בעמותה בשיחות עם פסיכולוגים, גבתה ממני מחיר לא קטן. ולימדה אותי לא מעט. אין שום סיכוי שאני חוזרת למצב הקודם שהייתי בו... אבל גם להישאר במצב הנוכחי אני לא מסוגלת. אני מתחילה ללמוד ביום ראשון. וכנראה גם לעבוד בתחום שאני מאודמאוד רוצה [*טפוטפוטפומלחמיםמלחמים*]. זו כבר לא השגרה המצמיתה הזו של כלום ושעמום קיומי. ואני עדיין בטיפול. ויש לי חוקים חדשים, שאני חייבת לעמוד בהם. אבל חלאס, אני סומכת על עצמי. מותר לנסות לחזור לנורמליזציה לפעמים, לשפיות שלי זה יעשה רק טוב...

MaddyD

New member
אז יעני מותר לך לשתות?

הכל כל כך תמוה בנוגע אליך בחיי אני לא מבינה את הדרך פעולה שלך.

היי היי, זה היה חצי בצחוק!

תאמינו לי שאאין לי שום תכנון לבלות בביוב בזמן הקרוב. או בכלל. אני אשתה קצת מדי פעם, בעיקר בסופי שבוע, כי זה בכל זאת חלק מדרך הבילוי שלי- אבל בפירוש לא כמו פעם, ובפירוש לא על בסיס יומי... חזרה לנורמליות, למען השם. זה לא חייב להיות שלילי כ"כ. אבל תודה על הדאגה.

Tears Dont Fall

New member
אוקי

אפילו שאני אוכלת סרטים כי החלק הזה של הקשר חזק ממני,וזה אמור להיות בקיטורים בכלל אני מרגישה כזה טוב עכשיו. אולי זה יהיה ככה תמיד, כמו שהמאמן אמר לפני שהוא תלה את עצמו שאם אני אנצח בראש ובמחשבות שלי, אני אנצח גם במציאות.

למעלה