שופישופוב.../images/Emo103.gif
טוב היה לי היום שיעור נהיגה נחמד. [אחרי שניים מזעזעים. כן, אני צעירה-פעורה, לא מעניין אותי, נכנסתי לדכאון.] ושבוע הבא יש לי שלושה!

בסוף אני אסיים את החופש עם מס' שיעורים שרציתי להגיע [18-20] ואני אהיה מאושרת. כאילו יש לי אחד ואז כפול! אולי הוא יקח אותי לרמלה או משהו נחמדי כזה

ואז אחריו התארגנתי מהר-מהר ונסעתי למודיעין [בטרמפ הזווווי! "מי נתן לאישה הזאת לנהוג? מי נותן לנשיפ לנהוג?! אוי את אישה" "אה לא, תרגיש בנוח, אנחנו באותה דעה..." "אז מיייייייייייייייייייייי נתן לה לנהוג! סעי סעי סעייייי" חח טוב מוזר.], עליתי על האוטובוס ואז גם טלוש, ירדנו בתחנה, קניתי לאח שלי טמגוצ'י [סטייל. יש לו מחר יומולדת וזה מה שהוא רצה.] ואז החשנו צעדינו לים אהובי. קנינו לנו בירות [סטייל #2

] והיה כיף חיים. השמש קצת לא עבדה טוב וכו' אבל בסוף השתזפתי קצת +בפנים שמאיזשהי סיבה לא משתזפים לי אפעם אז זה משמח אותנו. אח"כ טיילנו לנו על שינקין [וטלוש קנתה ג'ינס וגופייה, שמחתי בשמחתה.], אה וגם שוקכרמל וקניתי לאח שלי עוד שתי מתנות קטנות. ואז ישבנו במקדונדלס שינקין, אח"כ באיזה גנש בשינקין ואז הלכנו לביתקפה בפרישמן [גורדון? לא יודעת.] וגם נעמול, ירדן וטולול באו ואז תומר וסתו ואז דניאל ואז שחר! [כלומר- חצי חבורה לערך..] וסתם ישבנו שם איזה שעה וחצי והיה כיף חיים חזרתי הביתה לפני איזה.. שעה? ואני קרועה מעייפות, אני צריכה לכתוב לאחשלי ברכה ליומולדת, לעטוף לו את המתנות וכו' וכו'.. רוצות לשמוע למה לא אכפת לי? [כן!] כי מחררררררררררר----- אני נוסעת למחנק של עמריייייייייייייייייייייייי! יואו, אני מתה לי פה מגעגועים. יואואווו אני כ"כ רוצה לראות אותו כבר!