אופטימיות

TiKi PooH

New member
עוד

הליך מדהים קורה פה. אני פשוט עצלנית שזה לא ייאמן. אחריי כל שלב בנקיון אני מוצאת שזה זמן נהדר להפסקת סיגריה וקצתפורום. אז עכשיו סיימתי לשאוב, ולפניי שאני תופסת לידי דלי ומגב ומתחילה לספנפג' במלוא המרץ, קצת אופטימיות > נזכרתי בזמן טוב שביום חמישי ההופעה האחרונה של הבלט של מפצח האגוזים ( קרקס מרחף מרוסיה, היכל נוקיה), ורצינו ללכת לזה הרבה זמן. אז הזמנתי לנו כרטיסים, וזה נחמד כי נשארו עוד 9 מקומות באולם או משהו כזה. > דיברתי עם דור (אקס). טוב, לא ממש דיברתי איתו, אבל החזרתי לו סמסים אחריי שבמשך שבועיים הוא התקשר בדבקות פעמיים ביום בשעות קבועות. בסוף הוא הבין שלטלפון אני לא אענה ( זה סיפור ארוך, אבל היו כל מני עניינים שבעקובתיהם נראה לי מאוד לא לעניין לדבר איתו טלפונית, או בכלל לחזור להיות בקשר). בגדול קבענו שניפגש מתישהו לקפה. האופטימיות על שום שהסמסים שלו נשמעו יציבים ונורמאליים, ובהתשב בעובדה שאחריי שנפרדנו הוא שקע בדכאון רציני וברח לאיטליה ( כן, אוף)- זה היה נהדר לקרוא. אני באמת מקווה שהוא בסדר > אכלתי אבטיח מה זה טעים היום. אדום-אדום ומתוק-מתוק.

THE ronch

New member
הלו, מתי עושים סיבוב סיגריה?

לחכות עוד שנה..? עשית לי חשק לאבטיח. הלכתי לפרוס. :)

TiKi PooH

New member
אולי בואי היום?

אני בעבודה עד תשע ככה, אבל אם בא לך אח"כ לקפוץ אליי קצת..

SomebodyElse

New member
הצלחתי לקבוע תור!

התקשרתי היום למרפאה ואמרו שיש להם תור פנוי מחר בבוקר!! ואז התקשרתי לגיניקולוגית, וקבעו לי אצלה תור מחר בערב, אז בבוקר אני לוקחת הפניה ובערב אני כבר הולכת לרופאה, ואני מקווה שמחר היא תגיד שהכל תקין ואני אוכל סוף סוף להירגע.

אהאה

הכל פשוט טוב בזמן האחרון. והייתי בשופינג היום עם הילה והשלל- 2 שרשראות מדוויה בושם מללין 2 גופיות סבא וחולצה שמלה (מדהימה!) מהעין השלישית. והליקס. וקיבלתי חדשות טובות היום, כרגע אני לא יכולה לפרט, אבל אני מחזקיה אצבעות שזה ייצא לפועל. ודיברתי היום עם המפקד החמודי שלי לשעבר. ומחר כנראה אני מתחילה לעבוד. אמןאמןאמן שהכל יסתדר

הו, תודה :]

נרשמתי ללחמן עם הוואוצ'ר, מועד דצמ'... הבנתי שהם לא נותנים שירות משהו, אבל שהמדריכים טובים. זה מה שחשוב. עדיף על אנקורי בתכל'ס.

באמת עדיף על אנקורי, אבל אני מכירה

מישהי שלא הייתה כ"כ מרוצה מלחמן אבל הייי את תלמדי כ"כ טוב שלא ישנה לך!

OverSharing

New member
שופישופוב.../images/Emo103.gif

טוב היה לי היום שיעור נהיגה נחמד. [אחרי שניים מזעזעים. כן, אני צעירה-פעורה, לא מעניין אותי, נכנסתי לדכאון.] ושבוע הבא יש לי שלושה!:) בסוף אני אסיים את החופש עם מס' שיעורים שרציתי להגיע [18-20] ואני אהיה מאושרת. כאילו יש לי אחד ואז כפול! אולי הוא יקח אותי לרמלה או משהו נחמדי כזה:) ואז אחריו התארגנתי מהר-מהר ונסעתי למודיעין [בטרמפ הזווווי! "מי נתן לאישה הזאת לנהוג? מי נותן לנשיפ לנהוג?! אוי את אישה" "אה לא, תרגיש בנוח, אנחנו באותה דעה..." "אז מיייייייייייייייייייייי נתן לה לנהוג! סעי סעי סעייייי" חח טוב מוזר.], עליתי על האוטובוס ואז גם טלוש, ירדנו בתחנה, קניתי לאח שלי טמגוצ'י [סטייל. יש לו מחר יומולדת וזה מה שהוא רצה.] ואז החשנו צעדינו לים אהובי. קנינו לנו בירות [סטייל #2 :p] והיה כיף חיים. השמש קצת לא עבדה טוב וכו' אבל בסוף השתזפתי קצת +בפנים שמאיזשהי סיבה לא משתזפים לי אפעם אז זה משמח אותנו. אח"כ טיילנו לנו על שינקין [וטלוש קנתה ג'ינס וגופייה, שמחתי בשמחתה.], אה וגם שוקכרמל וקניתי לאח שלי עוד שתי מתנות קטנות. ואז ישבנו במקדונדלס שינקין, אח"כ באיזה גנש בשינקין ואז הלכנו לביתקפה בפרישמן [גורדון? לא יודעת.] וגם נעמול, ירדן וטולול באו ואז תומר וסתו ואז דניאל ואז שחר! [כלומר- חצי חבורה לערך..] וסתם ישבנו שם איזה שעה וחצי והיה כיף חיים חזרתי הביתה לפני איזה.. שעה? ואני קרועה מעייפות, אני צריכה לכתוב לאחשלי ברכה ליומולדת, לעטוף לו את המתנות וכו' וכו'.. רוצות לשמוע למה לא אכפת לי? [כן!] כי מחררררררררררר----- אני נוסעת למחנק של עמריייייייייייייייייייייייי! יואו, אני מתה לי פה מגעגועים. יואואווו אני כ"כ רוצה לראות אותו כבר!:)

Small talk

New member
אז בטח תראי אנשים מהשכבה שלי

סניף כרמי יוסף/כפר שמואל. מתי השיעור כפול שלך?, כי כל השיעורים שלי הם ברמלה, ואני תמיד רואה מלא מורי נהיגה אז שאני אדע אם לחפש אותך (תוך כדי נהיגה בטוחה) או לא.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo41.gif יש מלא ../images/Emo13.gif

אני כ"כ מאושרת איתו. פשוט ככה. ויום שבת בלילה אנחנו נוסעים לאילת ל4 ימים ככה להתפנן בשמש
ואתמול הגיעה החוברת של החוגים ואני פותחת בשיא האדישות ופתאום קולטת את התמונה של הפוסטר!!! כולי צורחת מהתרגשות ומחכה לסוף היום שאני אסתובב ביישוב ברחוב הראשי ומקווה לראות את הפוסטרים של הסטודיו שצילמו אותי בהם
ומחר כרמיאל
ולמרות שאני לא מופיעה השנה [
] אני שמחה להיות שם שוב!! ומלצרית סתומה אחת שפכה לי חלב על הבירנשטוק החדשות שלי, אז אחראי המשמרת יצא חמוד טילים ומילא איתנו טופס כלשהו שהוא שולח לחברה עצמה ["ארקפה"] וישלמו לי כאילו על נעליים חדשות [400 ש"ח]
כיף

©big smile©

New member
הופעה של נינט ועברי היום בערב ../images/Emo13.gif

משהו טוב למצברוח, זה כבר שינוי קטן.

saptenn

New member
אממ...

היום כרמיאל, מחר אשקלון, שישי ת"א יהיה בסדר...

למעלה