אופטימיות

Tin Doll

New member
אמנם אני

מורידה בקצב ממש ממש איטי (2 קילו בשלושה שבועות) אבל כל גרם שאני מורידה עושה אותי פשוט מאושרת הבוקר עליתי על המשקל וכמעט בכיתי מהתרגשות.. מזמן מזמן לא שקלתי ככה.. אני עדיין לא רואה את זה על הבגדים (בעצם כן, אתמול מכנס שהיה צמוד עליי בערך נהיה ממש רופף כזה, אבל שכנעתי את עצמי שזה מהכביסה או משהו) אבל ההרגשה נהדרת. אם אצליח להוריד עוד 5 קילו (לפחות, קודם נגיע לזה) אהיה הבנאדם הכי מאושר שיש, באלוהים. אני פשוט אבכה מאושר. ויש לי בית ריק עד יום שלישי, משלושת הימים האלה רק היום ומחר אני בחופש מוחלט כאן בבית וזה כיף, אין את כולם על הראש, אני שמה מוזיקה בפול ווליום, המזגן יהיה פתוח כל היום, 2 טלויזיות פתוחות, ועוד מעט אראה כמה סרטים שצרבתי ממש מזמן שאני חייבת לראות כבר. רק החום הזה מעצבן, אני רוצה ללכת לקנות אוכל ואני לא יוצאת בגלל החום.

סתם כזה

לאדעת, השעות שינה שלי הסתדרו לי די כמו שרציתי. ומוזיקה עושה לי ככ טוב!!!

לא ממש אופטימיות, אבל ניחא

גיליתי שהדבר הזה שגורם לי לפריחה קיים בבית שלי [ובבית של סבתא?] מה שקצתקצת מצמצם תאופציות? או שלא? בכל מקרה, אחרי כמעט 5 ימים בלי פריחה, זה חזר. אבל זה שרשור אופטימיות אז אני אפסיק פה:] אה וחזרתי מהצפון והיה נחמד ויש לי שיחות חינם באורנג' היום.

Mrs big

New member
כנ"ל. אני כל כך עייפה

ועוד השבוע מתחיל הפסיכומטרי. ;[

Fragile rose

New member
אחרי שנים של קללות וייסורים

היום בדקתי את העניין סופית וכן. מסתבר שאני יכולה לקחת גלולות ואני גם אתחיל בקרוב אוי האושר נשמע כזה קטן ודבילי אבל כ"כ הולך לשנות לי הכל

EVE Lights

New member
היה נחמד לחזור לשגרה ../images/Emo13.gif

7.5 שעות משמרת ראשונה 9:30-17:00 OH YEAH היה אפילו די כיף

כן אז.../images/Emo9.gif

החתולה שלי כזו חמודה.
כן ובלי קשר, אז עשיתי היום בייביסיטר למשפחה קבועה, ובערב אני הולכת למשפחה חדשה ויואו יש לי טונות של כסף, ומחר יש עוש טונות של כסף מאותו המקור ואני סופסוף אוכל לחיות. חוץ מזה, אתמול הלכתי ממש בספונטניות להופעה של שילה פרבר ונהנתי ממש, ויש תוכניות טובות להמשך השבוע ולסופ"ש וזה נפלא.

svety

New member
אהההה יש לי דירה!../images/Emo190.gif

אומג זה כזה בלתי נתפס!!!

TiKi PooH

New member
חחעכטןך

זה עלול להשמע מוזר בשרשור אופטימיות. אבל ביום שישי, אחריי שחזרנו מפאב ( ותודתי הכנה למי שהמליצה על "סמאיה" בפלרונטין, היה מעולה), הייתי עייפה ועצבנית למדי ( שבוע נטול שעות שינה פלוס דלקת עצבנית שנהייתה השד-יודע-איך על כל הכף רגל הימנית, בעיקר), והוא פתאום מצא שזה זמן טוב להעלות שאלה באשר לחוסר נוחות שלי כמה שעות טובות לפניי שבכלל יצאנו. אמרתי לו שממש אין לי זין לדיבור ארוך ואני רוצה לישון, ושלא ידאג כי זה במילא לא כזה רלוונטי. " את עושה משהו לא הוגן כשאת אומרת לי פעמיים באותו ערב שזה ' לא לעכשיו' ולא מוצאת למתי זה כן. וגם אם זה כבר לא רלוונטי מבחינתך, או לא חשוב או לא יודע מה, בשביל הנמען שלא יודע מה לעזאזל עובר לך בראש "דיבור ארוך" לא נשמע טוב. אם אפשר שתדברי איתי על מה שמפריע לך מתי שמפריע לך זה יהיה מאוד נחמד מצידך. לילה טוב." ידעתי שהוא צודק, ובכל זאת לא היה לי כוח לפתוח את העניין, הסברתי את זה ואמרתי שאני אדבר כשיבוא לי, ושיסמוך עליי שזה לא משהו מטריד וזה לא רציני ויסיר דאגה מליבו. וסתם שכבנו ככה במיטה, בוהים בתקרה ושקועים כל אחד בהרהוריו, ואחריי איזו רבע שעה הוא חיבק אותי, ונרדמנו קצת מאוכזבים וקצת כועסים וזה היה נהדר. הפעם הראשונה שהוא התלונן על זה שהייתי לא בסדר, וזה מרגיש טוב שהוא מוציא אותי מהתבנית הנמאסת הזו של האישה האולטימטיבית שהוא נוטה לדחוף אותי אליה בכוח.אני מותחת הרבה יותר מדי גבולות ומתמנייקית לא מעט, וזה באמת עיצבן אותי שהוא ממשיך להיות מקסים מדי ולהגיד את כל מה שצריך. המון בנות היו מוצאות במילים האלו כזו נחמה ומפלט, אבל לפעמים כל כך בא לי שיפסיק לכבס את טבע האדם ולהגיש לי הכל מקופל על מגשים של כסף. אז זה אמנם היה בקטנה והמצד, אבל פתאום הרגשתי שהכל יותר... אמיתי. ובכלל, אני אוהבת אותו וטוב לי איתו, זה אופטימי. ** הכנתי עוגיות כל היום וסיימתי עכשיו לנקות את המטבח. הן יצאו יפות-יפות-יפות. מטרת העל, למעשה, הייתה למכור אותן לט"ו באב באיזה רחוב תל אביבי הומה, ואחריי שכבר רקמתי תכנית מזימה על חטיפה של בת דודה שלי הקטנה מהרצליה וסינג'ור יעיל ומהנה של החבובה הקטנה לצרכיי קסם כיבוש ילדותי שמוכר טוב- הסתבר שט"ו באב זה מחר ולא מחרתיים כמו שחשבתי, ואני עדיין בכוכב יאיר אז אין ממש סיכוי להספיק את מחר. עכשיו יש לי המון עוגיות. ואחת גדולה ועגולה שהכנתי מראש בשביל זיו, ואחריי הציפוי כתבתי עליי ציטוט אלכסנדר פני משיר שהוא דיקלם לי כשרק התחלנו לצאת (רומאנס; " היא חשבה: מה איום ומצחיק עולמנו, אם אפשר בו עדיין כל כך לאהוב..") והיא יצאה ממש יפה לדעתי, אולי אצלם מחר. ** חוץ מזה? כל האיברים שכאבו אתמול כתופעות לוואי של הכדורים-נגד-ילדים, הפסיקו לעת עתה להזכיר את עצם קיומם, וסוף סוך מבחינה פיזית, חוץ מזה שאני קצת תפוסה? אני מרגישה אחלה :) ** ומצאתי צבע שיער שלא עושה לי אלרגיה! ואההההההההו! כנראה שאחריי הכל, אני אלרגית רק לאמוניה. זה הרבה פחות נורא מלהיות אלרגי למי חמצן, ועכשיו השיער שלי עם מעט גוון אדמוני וזה נחמד. וזהו בינתיים.

DIE kvar

New member
אתן יודעות

שיש לי חבר? וזה לא בערך יותר, וזה לא סוג-של זה ממש זה. וזה הכי מוזר בעולם והכי קשה לי להאמין אבל אם הוא ביקש כ"כ יפה אז מי אני שלא אתן לו צ'אנס? (והוא היה כזה מותק היום! ואפילו הכרתי את סבא וסבתא שלו!)

SNoopY 26

New member
כבר הגבתי לך באיזה שירשור אבל

כנראה לא ראית, או שבחרת להיתעלם! בקיצ, זה פולק נכון? אם כן אז אני הכייייייייייי שמחה בשבילך כי ממש רצית את זה :))) אז.... מזל טוב? חח בחיי שאני שמחה בשבילך נשמה את כוסית על איזה כייף לו ! מואה

DIE kvar

New member
חחח איזה מתוקה את ../images/Emo13.gif

כן זה הוא..נו מה תודה יפה שלי את מקסימה ולא נתקלתי בך נורא הרבה זמן את עולה עכשיו לי"ב נכון?

למעלה