אופטימיות

SNoopY 26

New member
כן, עולה לי"ב..

אפשר להגיד שרק עוד שבוע אני מתחילה רישמית את החופש שלי, כי עד עכשיו הייתי בקורס ברק (נוראי לא?) כלכך בא לי להישאר בי"א. או פשוט להישאר בי"ב ולא לגדולללללללל הכל עובר לי מהר מדי :[ בכל אופן, בהצלחה עם פולק
ויהיה נחמד (נחמד מאוד אפילו!) לשמוע ממך מדי פעם!!

סתם בקטנה ../images/Emo42.gif

"את עובדת מחר בערב?" "תלוי באיך שזה יסתדר. צריכים להודיע לי מחר. למה?" "יום האהבה :)" ודי, הוא כלכך מפתיע אותי כל פעם מחדש עם השטויות האלה [כמו הסמסים באמצע הלילה של "אני מתגעגע אלייך" שבחיייייים לא תארתי לעצמי שאני אקבל ממנו]. כיף לי

אה כן ו-../images/Emo42.gif

מחר ב12 בלילה נגמרת תקופת המלווה מה שאומר שאני מקבלת לידי הרבה מאוד עצמאות [וחוסכת לעצמי הרבה טרחה של "אז מי יסיע אותי הלילה?"]

הייתה לי עכשיו שיחת נפש חופרת

ממש, של איזה שלוש שעות. לייב, פנים מול פנים. עם ידידה, שאני בקושי מדברת איתה. ואין, שפכנו ת'לב אחת לפני השנייה, וכאילו, כל השיחה אנחנו כזה "פאק, אני לא מאמינה". כי אנחנו אותו הדבר. ושתינו בחיים לא היינו מנחשות כי התדמית שלנו כלפי חוץ היא שונה כל כך ממי שאנחנו בפנים. ולשתינו יש אותם פאקים, ושתינו באנו ממשפחה דפוקה ורקובה, ושתינו...יוצאות דופן. בצורה לא טובה. אבל אותו דבר. ושתינו יודעות שהשיחה הזו לא נגע לנו אפילו לא בקטנה. לא ריגש, לא כלום. דיברנו על כל הרעל בחיים, על האמא המשוגעת והמחסומים הרגשיים, הגאווה הזו והמנטרה "הכל בסדר, ואין שום דבר דפוק בתא המשפחתי הזה", השו שו וההסתרה שהשרישו בנו מאז שנולדנו. ועדיין, דיבורי סרק. מצד שתינו. משו שכל כך קשה לאחרים להבין (עוד חברות שלי ישבו ליד ושמעו את השיחה ופשוט בכו עוד שנייה כי הן לא רגילות אלינו ככה. אח"כ היינו צריכות להסביר ולעשות "לא לא לא! מה שאתן רואות כאן זה לא ככה! אנחנו לא פסיכוטיות והחיים שלנו לא טראגיים, נשבעות. אנחנו פשוט דרמה קווינז על שקט" ולהרגיע חח). וואי, כמו לדבר עם עצמי, ברמות מטורפות. למה יש לי הרגשה שהולכת לצמוח מכאן קרבה רצינית? הבחורה ראתה כמה שאני זבל של בן אדם, והיא אותו דבר. אין מה להסתיר, וזו כזו הקלה. זו היא תחילתה של ידידות מופלאה:)

THE ronch

New member
וואו היה הכי כיף בעולם.

באמת. אתמול בלילה ישנתי אצלו, הייתי איתו עד היום בשש אחה"צ. היה לילה מאוד מוזר, קצת עצוב כזה אבל סקס (
פעם ראשונה שאני אומרת את זה פה בקול) מדהים, שיחות נפש עד 8 בבוקר.... ובכלל, הרגשתי ממש טוב. חזרתי הביתה באיזה 6 וחצי, התארגנתי התקלחתי ועפתי לעבודה. בגלל ערב יום האהבה היו מלא ספיישלים ושתינו מלייאן שמפניה והברמן גם פינק אותי במלא צ'ייסרים והייתי משמרת ממש ממש טובה. כשסיימתי הוא בדיוק התקשר, והברמן הקפיץ אותי על האופנוע (המהמם!) אליו. באתי, ישבנו קצת, התרכבלנו קצת, עשינו קצת שטויות, שתינו בירה, אח"כ איזה שעה עוד ישבנו לדבר קצת והוא לא הפסיק להגיד כמה כיף היה לו איתי ביומיים האחרונים. ובאמת שהיה לי חשוב לשמוע, הוא אמר שהוא היה במצב כל כך לא טוב בכמה ימים האחרונים (מסיבות שאני לא כל כך יכולה לפרט) ושפשוט הפכתי לו את כל המצברוח לגמרי. ו'תודה שאת פה. איזה כיף לי שיש לי אותך'. ואז הזמנתי מונית ובשנייה שיצאתי מהחדר שלו (כשעוד הייתי בתוך הבית
) הוא התקשר ודיבר איתי עד הרגע. כמה טוב לי... שלא יגמר לעולם.

e l u l a

New member
מזל טוב חמודה!!!../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

איזה מצחיק שאני מכירה אותך מאז שהיית בת 11 בערך, ועכשיו את לא בתולה וכאלה.. כולם גדלים. אבל את חמודה אז בסדר:], תמשיכי להנות!
.

אני מרכזת סניף שופרסל של מבצע לתת../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif

בראש השנה. ואני אביא פוסטר גדול לכיתה בתחילת שנה ואני חושבת שהרבה יתנדבו :) ... ממ והשתזפתי אתמול בים!וחוצמזה שהיה ממש כיף וראיתי חתיכים והתחילו איתנו[טוב מה,היינו חבורה של בנות] חחחח ואכלתי מסודר[!!] אפילו שלא הייתי בבית כל היום, והולכים לצבוע לי את החדר היום.

GoOni

New member
הבחור שלי הסתפר:]

לא גלח-חיל-הים, מן משהו באמצע כזה כדי לעשות את העניין בהדרגה (רגישים, כן), וזה כל כך יפה לו:] הרבה יותר מהקוקו עם הקשרים והשוונצים שהיה לו עד עכשיו.

e l u l a

New member
היה הרבה פחות מעייף היום!../images/Emo153.gif

הכנו עוגה, הן ראו צ'רלי בממלכת השוקולד, הכנו קופסאות לעוגה כדי שיוכלו לקחת הביתה, בינגו, וכמובן 21 בטירוף-הדבר שהכי עייף אותי אתמול
. אתמול היה מבאס כי פשוט הייתי כ"כ עייפה שרק ישנתי אח"כ כל היום, והיום עבר הרבה יותר מהר(בעיקר בעקבות הסרט!
יואו סרט זאת כזאת המצאה גאונית).. קיצר היה נחמד, ועוד שלושה ימים זה נגמר! וקבעתי שיעור נהיגה ראשון לשבוע הבא
.

P i x i e s

New member
זה כ"כ מגיע לו.

הוא נפרד ממני ביום חמישי, בטענה שהוא לא אוהב אותי באותה מידה, שזה לא התפתח מבחינתו מאז שהתחלנו, שזה לא אותו דבר.. כאלה דברים. וזה מוזר קצת יחסית לעובדה שאנחנו כולה חודשיים ביחד, וזאת עדיין ההתחלה. בכל אופן, הוא טס לחו"ל באותו יום, ואתמול קיבלתי פתאום SMS שהוא התקשר שלוש פעמים אבל לא עניתי, שהוא ינסה למחרת... הוא התקשר שוב בסופו של דבר ודיברנו, ועכשיו הוא רוצה שנחזור. רע לו בלעדיי, הוא חושב עליי כל הזמן והוא מתגעגע. ואני אוהבת אותו, באמת אוהבת אותו... אבל עדיין, זה כל כך כיף שמישהו שנפרד ממך (גם אם זה היה כדי להיות הוגן אליי, זה עדיין פגע ועובדה שזה לא היה בצדק. הוא כן אוהב אותי.) חוזר על ארבע. ברור שאני אקבל אותו בחזרה, אבל זה עדיין משמח שלא הייתי צריכה להתחנן בשביל להשיג את מה שאני רוצה.
יאללה רק שיחזור לארץ כבר ושאני אתן לו חיבוק ענקי ואני אשכח מכל הדמעות.

אויי הוא כל כך חמוד..../images/Emo204.gif

ידיד שלי מהקורס משצ'ים שלא דיברתי איתו זמן מהה... *הוא היה באילת* הוא: ואיי את לא יודעת איזה כיף היה, הייתי באילת עם חבר. אני: יפה לך :]] נו ונהנת? והכרת שם כוסיות ?:) הוא: חח את לא יודעת כמה. אבל אף אחת לא היתה יותר יפה ממך. איזה חמודדדדדדדדדדדדד :) יש לציין, שהוא חתתיך עם גוף משגע ^^ 3> עשה לי חיוך על הפנים ^^

saptenn

New member
חח כזה חמוד.

רפי‏ (‏AM‎ ‏01:31)‏ : בואי רק נגיד שמי שיזכה להיות איתך יהיה אחד האנשים המאושרים ובעלי המזל הטוב ביותר בעולם האמת שהוא אחד האנשים הכי מדהימים שאני מכירה

Mooa-Numi

New member
אני בבית

וזה מעולה, גם אם זה ליום. והפעם הבאה שאני אהיה תהיה לפני הטיסה לחו"ל (ובנימה א-בורגנית זו, מישהו יודע מה אפשר לעשות בברצלונה? אני ממש לא) והלכתי היום לתמנון וקניתי לבד דברים. זה מגניב, לא? 2 מכנסיים מעל הברך כזה, אפורות ובירוק בהיר, נחמדות ממש. ועוד מכנס חום קצר כזה של כוסיות, מכירים? מקווה שיהיה לי אומץ ללבוש
קצת גדול עלי אבל ניחא (מידה למטה היה קצת צמוד ולוחץ, וכששאלתי על חגורה המוכרת תקעה בי כ-ז-ה מבט, כאילו אני איזו תלמידת חוץ ושאלתי על משהו שהוא כלכך ברור מאליו שזה אפילו קצת מגוחך, ואמרה לי- לא לובשים את המכנס הזה עם חגורות. מה עם מידה גדולה יותר? וגם שני חולצות (שחורה עם מחשוף נחמד, רק שאין לי כלכך מה לחשוף.. ולבנה פשוטה עם כפתורים. וקיבלתי במתנה חגורה, יופי והכל עלה לי 300 שקל וזה די יפה. מה עוד שמח? הלכנו היום אני ואמא לסרט. היה מצחיק אבל קצת מביך. בדבר החדש הזה שפתחו ליד נתניה, ופגשתי די הרבה אנשים! אחד שהיה איתי בכיתה וחבר שלו, ועוד שניים מהשכבה, ואח של חניך שלי לשעבר שהייתי איתו שבכלל בא עם מישהי, וכולם יוצאים בסבבה ואני עם אמא! וטוב שלא כל הסרט כולם בשקט והיא ממש מדברת בקול "רגע, ומי זה? ולמה הוא אומר ככה? ומה הוא עושה? ורגע, למה הוא שונא אותו? אה, הוא הרג את הההורים שלו, טוב", ובכלל נרדמה.. אבל יש משהו שמח! לא ממש היה לי אכפת. באמת! מי האנשים האלה? מה הם כבר בחיים שלי? כלום. לא האנשים שישבו באולם ולא הבני שכבה שלי. אז אמא שלי פסיכית.. קורה. גם אם תגידו משהו, מי ישמע? והדבר השני זה שהסרט היה נהדר. וממש נשאבתי אל תוך העולם הזה, והוא מבויים ממש טוב לדעתי. או ערוך או נראה.. לא מבינה. לא יודעת איך להסביר את זה אבל הבמאי של הכמה סרטים האחרונים הרבה יותר טוב בצורה משמעותית. ממש עושה את הכל משמעותי וקסום, גם בבגדים הרגילים שלהם. וחניך שלי מביא יל את השביעי.. אחרי מניפולציות של "אני הולכת להתגייס עוד חודש לא יהיה לי זמן לקרוא בטירונות! והיא של חצי שנה" אז די הצלחתי, משמע אני צריכה להשיג את השישי ולקרוא באיזה יום-יומיים ואז אני אגיע לשביעי. מוזר. סוף של תקופה. (שכבר עברה, כן? אבל זה משהו שהתבגרנו איתו.. קשה לי להסביר. קראתי את הראשונים בגיל 11, וגדלתי איתו ועם הדמויות והכל.. מי שתבין תבין) מחר בדיקת דם, ואז בנק ואז ים!!!! עם ליאורי. מקווה שיהיה טוב.
ושיהיה לי אומץ ללבוש את המכנס הקצרצר. אמא סדרה לי את החדר וזה מעולה. ויש יל אוטו.. ואני הכי אוהבת לנהוג. באמת שזה הכי עושה לי טוב בעולם. וזהו. אחרי זה שוב בלי אינטרנט עד הטיסה (12.8). נוווו אז תגידו, מה יש בברצלונה שמעניין בחורות כמוני?

Mooa-Numi

New member
ובא לי להוסיף משהו אופטימי

מהפעם האחרונה שהייתי בים.. יצא לי נחמד (קצת דסקטופי אבל ניחא)

למעלה