אני בבית
וזה מעולה, גם אם זה ליום. והפעם הבאה שאני אהיה תהיה לפני הטיסה לחו"ל (ובנימה א-בורגנית זו, מישהו יודע מה אפשר לעשות בברצלונה? אני ממש לא) והלכתי היום לתמנון וקניתי לבד דברים. זה מגניב, לא? 2 מכנסיים מעל הברך כזה, אפורות ובירוק בהיר, נחמדות ממש. ועוד מכנס חום קצר כזה של כוסיות, מכירים? מקווה שיהיה לי אומץ ללבוש
קצת גדול עלי אבל ניחא (מידה למטה היה קצת צמוד ולוחץ, וכששאלתי על חגורה המוכרת תקעה בי כ-ז-ה מבט, כאילו אני איזו תלמידת חוץ ושאלתי על משהו שהוא כלכך ברור מאליו שזה אפילו קצת מגוחך, ואמרה לי- לא לובשים את המכנס הזה עם חגורות. מה עם מידה גדולה יותר? וגם שני חולצות (שחורה עם מחשוף נחמד, רק שאין לי כלכך מה לחשוף.. ולבנה פשוטה עם כפתורים. וקיבלתי במתנה חגורה, יופי והכל עלה לי 300 שקל וזה די יפה. מה עוד שמח? הלכנו היום אני ואמא לסרט. היה מצחיק אבל קצת מביך. בדבר החדש הזה שפתחו ליד נתניה, ופגשתי די הרבה אנשים! אחד שהיה איתי בכיתה וחבר שלו, ועוד שניים מהשכבה, ואח של חניך שלי לשעבר שהייתי איתו שבכלל בא עם מישהי, וכולם יוצאים בסבבה ואני עם אמא! וטוב שלא כל הסרט כולם בשקט והיא ממש מדברת בקול "רגע, ומי זה? ולמה הוא אומר ככה? ומה הוא עושה? ורגע, למה הוא שונא אותו? אה, הוא הרג את הההורים שלו, טוב", ובכלל נרדמה.. אבל יש משהו שמח! לא ממש היה לי אכפת. באמת! מי האנשים האלה? מה הם כבר בחיים שלי? כלום. לא האנשים שישבו באולם ולא הבני שכבה שלי. אז אמא שלי פסיכית.. קורה. גם אם תגידו משהו, מי ישמע? והדבר השני זה שהסרט היה נהדר. וממש נשאבתי אל תוך העולם הזה, והוא מבויים ממש טוב לדעתי. או ערוך או נראה.. לא מבינה. לא יודעת איך להסביר את זה אבל הבמאי של הכמה סרטים האחרונים הרבה יותר טוב בצורה משמעותית. ממש עושה את הכל משמעותי וקסום, גם בבגדים הרגילים שלהם. וחניך שלי מביא יל את השביעי.. אחרי מניפולציות של "אני הולכת להתגייס עוד חודש לא יהיה לי זמן לקרוא בטירונות! והיא של חצי שנה" אז די הצלחתי, משמע אני צריכה להשיג את השישי ולקרוא באיזה יום-יומיים ואז אני אגיע לשביעי. מוזר. סוף של תקופה. (שכבר עברה, כן? אבל זה משהו שהתבגרנו איתו.. קשה לי להסביר. קראתי את הראשונים בגיל 11, וגדלתי איתו ועם הדמויות והכל.. מי שתבין תבין) מחר בדיקת דם, ואז בנק ואז ים!!!! עם ליאורי. מקווה שיהיה טוב.
ושיהיה לי אומץ ללבוש את המכנס הקצרצר. אמא סדרה לי את החדר וזה מעולה. ויש יל אוטו.. ואני הכי אוהבת לנהוג. באמת שזה הכי עושה לי טוב בעולם. וזהו. אחרי זה שוב בלי אינטרנט עד הטיסה (12.8). נוווו אז תגידו, מה יש בברצלונה שמעניין בחורות כמוני?