אופטימיות

AnGeL DoLlY

New member
הוצאתי טופס ירוק

ויצאה לי תמונה יפהההההה
חחח איזה שטחיות אבל זה באמת משמח! כולם הפחידו אותי "יצאתי זוועה יצאתי מסומם" והייתי בטוחה שמצלמים עם פלאש ואני גרועהה בפלאשים, כל הזמן ממצמצת. ולא..!! יצאתי טוב:) וכשבאתי לצאת מהחדר זאת שהוציאה לי את הטופס זרקה "פשוט יפהפייה אמיתית את"
אחרכך הלכתי לשבת עם חברה לפרוזן טעימי וסתם היה יום נחמד כזה. :) היום ב17:15 מופיעים עם הלהקה בבית אריה [תתי?] ומחר איקאה!!!!! יאיי סופסוף שיפוץ בחדרר

Jiglly

New member
יא לא חוקית!

כולם צריכים לצאת זוועה בטופס הירוק ;[ והתמונה הזאת כמובן מופיעה גם ברישיון עצמו.. בוהו אני נראית שם כמו ילדה בת 5 עם תסמונת אבל יפה לך :]

greeneye

New member
יאו התמונה ברישיון..

היא אחת המגעילות. אני נראית כמו סבתא.

©big smile©

New member
חח זה מה זה נכון ../images/Emo3.gif

יצאתי כאילו אני בוכה ;[ וכ-ל החברות שלי יצאו כאילו זה לא הן. זה רק אומר, אביב, שאת לא יכולה לא לצאת יפה!

e l u l a

New member
איזה כייף לך שיצאת טוב!../images/Emo153.gif

כשראיתי את התמונה אמרתי לחברות שלי-אני אהיה נהגת כ"כ טובה, שאף שוטר לא יבקש את הרישיון שלי ויראה את התמונה הזאת
.

little shorty

New member
אוי ואבוי יצאתי זוועה!

איזה כיף לך! יצאתי כמו גבר קטן שנוטה להיות אישה. ועין אחת אדומה. חחחח נראה לי אם אני אצטרך להראות למישהו את הרישיון שלי יחשבו שגנבתי אותו או משהו כזה.

SomebodyElse

New member
אצלי בטופס ירוק הייתה התמונה הכי יפה בעולם

כולם אמרו שאני נראית עצובה אבל אני ממש אהבתי את התמונה. וככה הסתובבתי לי כל התקופה של הנהג חדש והתגאיתי בתמונת רישיון שלי, ואז עברו שנתיים, הצטלמתי שוב פעם לרישיון החדש ובאמת באמת באמת שיש לי עכשיו את התמונה הכי מגעילה בעולם.

DIE kvar

New member
הופה שלושה גימלים ../images/Emo13.gif

דלקת גרון של החיים, אמנם אבל הורדתי את המדים בשעה 12 בצהריים והפעם הבאה שאני אלבש אותם תהיה ביום ראשון

פעם שניה בשרשור

ממש כיף לי כזה, לאדעת למה. לא מזמן הייתה מסיבת פיג'מות אצל חברה שלי והיה ככ כיף עם כל הבנות! וגם יצרתי קשרים עם בנות שהייתי חברה שלהן, אבל לא טובה. ומה שאנחנו הולכות לעשות לחברה אחרת ליומולדת פשוט בנזונה, ויהיה כיף! ועכשיו אני מדברת די הרבה עם מישהי שמכיתה ו' לא היינו חברות. וחזרתי לאכול נכון. ויאללה, החיים יפים וזה.

moruush

New member
../images/Emo15.gifאוטוטו כרמיאל

אני כ"כ מחכה לזה כבר :) בא לי את האוירה הזאת שיש שם ;[ ברי, אולי בכל זאת אל תבואי
חחח אני מתפדחת.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif חחח שתקי כברר ../images/Emo6.gif

אני מלווה את האפרוחים שלנו!! פה תם הוויכוח.

למעלה